Точно затова и аз искам преди го правих след като го откъсна, но ще е сравнително доста по-лесно докато е в земята, а и също миризмата е голям проблем при мен дори тази година мисля в гората да ги изсуша с брезент понеже са доста и няма как ще мирише в целия кварталVetrushka написа: ↑14 Авг 2020, 11:14Тогава така се получи, все пак това ми е било и 2-рото отглеждане в живота на вън, човек се учи докато е жив. Аз лично на мокро повече никога няма да махам каквито и да е било листа. Първо, колегите казаха, колко повече листна маса има по - него, толкова по - бавно изсъхва. Колко по бавно е изсъхнало, толкова е по хубав вкуса. Ако се изсуши на бързо, хлорофила остава и вкуса след това не е толкова хубав.Jendarinapred написа: ↑13 Авг 2020, 22:54 А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
За дългосрочно съхранение, може да се остави и с листата, да не се тримва изобщо, така се запазва за по дълго време.
Относно махането на листата, тогава все още тримвах на мокро, тогава миризмата е много силна и нямаше къде да го правя, затова го направих още в гората.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)
-
Jendarinapred
- Нов Градинар

- Been thanked: 2 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ако са моите цветя и са ми под ръка последната седмица, 10дни ще махна всички едри листа и ще ги оставя така да доцъфтят, както е на снимката на Ветрушка. След което няма да ги тримвамвъобще, трима ги предпазва в буркани и пакети да не се мачкат трихомите и да падат, а самия той (което е в повече по главите) се изронва в последствие сам. Другото не го пазя, а го махам още на място по възможност, особено ако трябва и да ги нося веднага не ми трябват и торби с листа.
-
konopbg
- Градинар

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 109 times
Блатной,можеш ли да ми кажеш с какво ги храниш за цъфтежа?Нека всеки сподели с какво ги грани ако може.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑14 Авг 2020, 08:09Явно го е направил с някаква цел момчето.Jendarinapred написа: ↑13 Авг 2020, 22:54 А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
Според мен трябва да знаеш какво правиш и защо.
В случая, ако му махнеш листата така и го резнеш и нямаш достатъчно % влага ще изсъхне за 2 дни и ще стане жмел.
Трябва да се помисли и над тва. Пак казвам, вероятно тигъра е имал основателна причина за това:)
Ветре, на мен ми е интересно защо изглежда така връхчето на главата някак изсъхнало, хмм?
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
Не може, защото е наказан.konopbg написа: ↑18 Авг 2020, 12:58Блатной,можеш ли да ми кажеш с какво ги храниш за цъфтежа?Нека всеки сподели с какво ги грани ако може.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑14 Авг 2020, 08:09Явно го е направил с някаква цел момчето.Jendarinapred написа: ↑13 Авг 2020, 22:54 А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
В случая, ако му махнеш листата така и го резнеш и нямаш достатъчно % влага ще изсъхне за 2 дни и ще стане жмел.
Трябва да се помисли и над тва. Пак казвам, вероятно тигъра е имал основателна причина за това:)
Ветре, на мен ми е интересно защо изглежда така връхчето на главата някак изсъхнало, хмм?
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
Аз храня с guano bloom тора е на прах и ръся и поливам после.konopbg написа: ↑18 Авг 2020, 12:58Блатной,можеш ли да ми кажеш с какво ги храниш за цъфтежа?Нека всеки сподели с какво ги грани ако може.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑14 Авг 2020, 08:09Явно го е направил с някаква цел момчето.Jendarinapred написа: ↑13 Авг 2020, 22:54 А това препоръчваш ли го да се чистят листата още докато е живо и ако да колко време преди жътва
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
- Stacyyy
- Баш Градинар

- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 75 times
Здравейте градинари !
Снимките са от онзи ден.
Различни растения,различни седмици цъфтеж.
Големи ще гласим другата година,засега ще се радваме на тия,няма да ги продавам,на мен са ми предостатъчни и ако уживеем до края с тях съм сигурен,че ще са уникални на вкус.Никви химий никви минерални и т,нт чисто органични Испански майка ...

Снимките са от онзи ден.
Различни растения,различни седмици цъфтеж.
Големи ще гласим другата година,засега ще се радваме на тия,няма да ги продавам,на мен са ми предостатъчни и ако уживеем до края с тях съм сигурен,че ще са уникални на вкус.Никви химий никви минерални и т,нт чисто органични Испански майка ...

Made by Mexico,Tamaulipas
.png)