Съжалявам за качеството на снимката ама би трябвало да разберете закво иде реч.
Ей тия гадинки много ме тормозят, но тия храсти как се пръскат да е*а.. Пръскаш отвън, навътре остава не напръскано.
Та тва некви листни въшки ли са и чак такъв проблем ли ще ми напраят или мога да съжителствам с тях? Разбира се ще им ударя една хубава баня с пръскачката с Нисоран.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
- Прикачени файлове
-
- IMG_20200808_141813.jpg (86.57 KiB) Преглеждано 1983 пъти
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1510 times
- Been thanked: 1257 times
Мойте китки ги пръскам и с фюри заедно с нисоран-а и за сега няма гадини. Довечера, ако не вали ще пръкам наред, че минаха 20 дена от предишното и сега гледам бебета миризливки а ми налазили зеления боб в градината, а и белокрилка се навърта покрай каролинките /каролина риипър/ и въшки има.
Променя се климата и вредителите също. Без пръскане не става, за съжаление, но е важно с какво се пръска и да е навреме.
Мир
Променя се климата и вредителите също. Без пръскане не става, за съжаление, но е важно с какво се пръска и да е навреме.
Мир
completely mad
Конопен(дрешен) молец...... Споко, не е опасен за растенията, но от изсушените глави го дръж далеч, защото ще ги изяде! И още нещо.. Калинките се хранят с паяжинообразуващи акари, листни въшки и всякакви гадинки... Ако видите или уловите калинка не я убивай те! Успех!
С пари не можеш да си купиш щастие, но пък можеш да си купиш трева, което е същото...
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Тоз маняк Qck закво изяде бан? Хаха кво се случи, много спами ли?
А после казвате, че аз спамя много

А после казвате, че аз спамя много
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Това просто е стар познайник в нова кожаАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑09 Авг 2020, 09:14 Тоз маняк Qck закво изяде бан? Хаха кво се случи, много спами ли?
А после казвате, че аз спамя много![]()
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
На мен ми прилича на Кръстоцветна бълха или зелева бълха.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑08 Авг 2020, 14:22 Съжалявам за качеството на снимката ама би трябвало да разберете закво иде реч.
Ей тия гадинки много ме тормозят, но тия храсти как се пръскат да е*а.. Пръскаш отвън, навътре остава не напръскано.
Та тва некви листни въшки ли са и чак такъв проблем ли ще ми напраят или мога да съжителствам с тях? Разбира се ще им ударя една хубава баня с пръскачката с Нисоран.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Яд ме е, че не видях снимките на време за да направя по-добри.Vetrushka написа: ↑09 Авг 2020, 13:07На мен ми прилича на Кръстоцветна бълха или зелева бълха.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑08 Авг 2020, 14:22 Съжалявам за качеството на снимката ама би трябвало да разберете закво иде реч.
bylha.jpg
Не, хич не изглежда на тая бълха.
Яйцата са нещо такова. Ще се опитам днес по късно като ходя пак да намеря яйца и да ги снимам.
- Прикачени файлове
-
- aurinia ova 001a.jpg (218.4 KiB) Преглеждано 1939 пъти
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Авера е фокусирал краката вместо проблема хаха, че и се вижда дупката на маратонките хкахакха :д
Е*еш ли мааму.. Единственото инфо което ми излезе в гугъла е LadyBug, а тва мисля че значи Калинка, не съм сигурен пак. Хич не ми приличат на калинки.
За поражения не мога да кажа. Има изядени листа тук таме ама дали е от тях нз.
Според мен имам и Трипс
.png)