Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Съжалявам за качеството на снимката ама би трябвало да разберете закво иде реч.

Ей тия гадинки много ме тормозят, но тия храсти как се пръскат да е*а.. Пръскаш отвън, навътре остава не напръскано.

Та тва некви листни въшки ли са и чак такъв проблем ли ще ми напраят или мога да съжителствам с тях? Разбира се ще им ударя една хубава баня с пръскачката с Нисоран.
Прикачени файлове
IMG_20200808_141813.jpg
IMG_20200808_141813.jpg (86.57 KiB) Преглеждано 1980 пъти
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1510 times
Been thanked: 1257 times

Мойте китки ги пръскам и с фюри заедно с нисоран-а и за сега няма гадини. Довечера, ако не вали ще пръкам наред, че минаха 20 дена от предишното и сега гледам бебета миризливки а ми налазили зеления боб в градината, а и белокрилка се навърта покрай каролинките /каролина риипър/ и въшки има.
Променя се климата и вредителите също. Без пръскане не става, за съжаление, но е важно с какво се пръска и да е навреме.
Мир
completely mad
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

И при мене има сребърни точки по листата.
Вчера пръсках с NeemAzal.
Мислех си,че е трипс,но намерих тази гад.
DSC00011.JPG
Аватар
Qck
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 4 times

Конопен(дрешен) молец...... Споко, не е опасен за растенията, но от изсушените глави го дръж далеч, защото ще ги изяде! И още нещо.. Калинките се хранят с паяжинообразуващи акари, листни въшки и всякакви гадинки... Ако видите или уловите калинка не я убивай те! Успех!
С пари не можеш да си купиш щастие, но пък можеш да си купиш трева, което е същото...
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Тоз маняк Qck закво изяде бан? Хаха кво се случи, много спами ли?

А после казвате, че аз спамя много 😂😂
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2120 times
Been thanked: 3740 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 09 Авг 2020, 09:14 Тоз маняк Qck закво изяде бан? Хаха кво се случи, много спами ли?

А после казвате, че аз спамя много 😂😂
Това просто е стар познайник в нова кожа :D
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2120 times
Been thanked: 3740 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 08 Авг 2020, 14:22 Съжалявам за качеството на снимката ама би трябвало да разберете закво иде реч.

Ей тия гадинки много ме тормозят, но тия храсти как се пръскат да е*а.. Пръскаш отвън, навътре остава не напръскано.

Та тва некви листни въшки ли са и чак такъв проблем ли ще ми напраят или мога да съжителствам с тях? Разбира се ще им ударя една хубава баня с пръскачката с Нисоран.
На мен ми прилича на Кръстоцветна бълха или зелева бълха.
bylha.jpg
bylha.jpg (39.95 KiB) Преглеждано 1941 пъти
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Vetrushka написа: 09 Авг 2020, 13:07
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 08 Авг 2020, 14:22 Съжалявам за качеството на снимката ама би трябвало да разберете закво иде реч.

На мен ми прилича на Кръстоцветна бълха или зелева бълха.

bylha.jpg
Яд ме е, че не видях снимките на време за да направя по-добри.
Не, хич не изглежда на тая бълха.

Яйцата са нещо такова. Ще се опитам днес по късно като ходя пак да намеря яйца и да ги снимам.
Прикачени файлове
aurinia ova 001a.jpg
aurinia ova 001a.jpg (218.4 KiB) Преглеждано 1936 пъти
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Да беше снимал гадта,а не крака си :)
Подобни яйца имат и калинките,само дето са продългавоти.
Не ми приличат на калинки,но все пак може да са полезни.
Има ли поражения?
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Focktor написа: 09 Авг 2020, 19:43 Да беше снимал гадта,а не крака си :)
Подобни яйца имат и калинките,само дето са продългавоти.
Не ми приличат на калинки,но все пак може да са полезни.
Има ли поражения?
Авера е фокусирал краката вместо проблема хаха, че и се вижда дупката на маратонките хкахакха :д

Е*еш ли мааму.. Единственото инфо което ми излезе в гугъла е LadyBug, а тва мисля че значи Калинка, не съм сигурен пак. Хич не ми приличат на калинки.

За поражения не мога да кажа. Има изядени листа тук таме ама дали е от тях нз.
Според мен имам и Трипс
Публикувай отговор