Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Самоопрашване?
Здравейте ,имам едно разтение,което е гледано на балкон,автоцъвтящо е и в момента е на етап прибиране на реколтата.когато подрязвах листата намерих една семка. Въпроса ми е,това прави ли реколтата негодна за консумация и семката генетично предразположена ли е (в случай,че бъде засята) да стане хермафродит
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Добре дошъл M.likardyM.likardy написа: ↑01 Авг 2020, 02:39 Здравейте ,имам едно разтение,което е гледано на балкон,автоцъвтящо е и в момента е на етап прибиране на реколтата.когато подрязвах листата намерих една семка. Въпроса ми е,това прави ли реколтата негодна за консумация и семката генетично предразположена ли е (в случай,че бъде засята) да стане хермафродит
Споко, изсуши я и я изпуши.
Видя ли някъде банани? Най-вероятно растението не се е изхермило, а е опрашено от див мъжкар, който е бил в района ти. (дори в градовете има мъжкари) Един мъжкар може да опрашва в радиус 10-20 км
По-добре си купи семена от Seedsman или някъде другаде, защото така ще знаеш точно какво отглеждаш и консумираш. Направо си избираш семките по вкус, ефект или каквото търсиш. Да, семената не са никак евтини, но си заслужава.
Твойте семена най-вероятно са гените на женският автоматик х мъжки регулар дивак с 0% тхц, което не си заслужава, като усилия и енергия. Майката ще е преносител на полезни гени, но мъжкаря, като не е сигурен по-добре си купи семена, но да си сигурен в качеството което ще отглеждаш и консумираш.
От семката (гени) икономия не се прави! Това ти едно от най-важните неща. Семката е основата ти на отглежданети. Точно от гените не трябва да се пести.
Ако искаш качи някоя снимка на автоматика
viewtopic.php?f=9&t=66
https://www.seedsman.com/en/cannabis-se ... aid=Grysty
viewtopic.php?f=9&t=319&p=5854&hilit=%D ... 0%BB#p5854
Благодаря за изчерпателния отговор.
Нямах представа,че мъжките могат да се развихрят в такъв радиус
не знам как трябва да изглеждат тези банани? Като цяло този опит беше много аматьорско изпълнение от моя страна,но съм решила да си направя малко боксче за да са по-контролирани условията за напред. Мисля,че проблема не е в самата семка и генетиката и.за това се чудя дали сега тази ,която намерих да не я сложа и нея...
п.п. ще пробвам да кача снимки
Нямах представа,че мъжките могат да се развихрят в такъв радиус
п.п. ще пробвам да кача снимки
Здр.
Когато е на 100% само от хермафродит (само опрашване) семките ще са хермита. Но когато с хермафродит се опраши друго 100% женско растение семената в следващото поколение ще са 100% женски (feminized). Така се правят и fem. семената... Женските растения се пръскат със сребърна вода (colloidal silver water) за да им поникнат банани и след това с тях се опрашват 100% женски растения.
Когато е на 100% само от хермафродит (само опрашване) семките ще са хермита. Но когато с хермафродит се опраши друго 100% женско растение семената в следващото поколение ще са 100% женски (feminized). Така се правят и fem. семената... Женските растения се пръскат със сребърна вода (colloidal silver water) за да им поникнат банани и след това с тях се опрашват 100% женски растения.
С пари не можеш да си купиш щастие, но пък можеш да си купиш трева, което е същото...
И друго.... Мъжкото растение е от голямо значение.... Ако мъжкото е дивак не очаквай нищо добро... Дори и майката да е супер потентна е без значение, когато бащата не става.
Но ако ти се занимава и ако имаш възможност може да отгледаш семката. Все пак преди време, когато е нямало фирми за семена всичко така е започнало - от подбор на случайни семки. Само ще ти кажа, че едно от най-потентните растения, които съм имал беше от случайна семка, т.е от коз, който съм пушил и ми е харесал.
Иначе що се отнася до прашеца не е вярно, че се пренася на десетки километри... До 3-4 км в радиус е максимума,което пак не е никак малко.
Успех!
Но ако ти се занимава и ако имаш възможност може да отгледаш семката. Все пак преди време, когато е нямало фирми за семена всичко така е започнало - от подбор на случайни семки. Само ще ти кажа, че едно от най-потентните растения, които съм имал беше от случайна семка, т.е от коз, който съм пушил и ми е харесал.
Иначе що се отнася до прашеца не е вярно, че се пренася на десетки километри... До 3-4 км в радиус е максимума,което пак не е никак малко.
Успех!
С пари не можеш да си купиш щастие, но пък можеш да си купиш трева, което е същото...
.png)