Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2020 / Outdoor Season 2020 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

konopbg написа: 18 Юли 2020, 11:59 Здравейте,снимките са от вчера.Поляти са с по 7 литра вода и биобизз грол с по 10 мл/л.Топирани са 3 пъти и повече не смятам да го правя.На две растения направих суперкропинг.
Браво. Добре изглеждат и добре оформени.
Топирането обаче трябвашв да го спреш отдавна за да не ти изиграе лоша шега.
Вероятно последното ти топиране е било преди 3,4дни - повечето от нас топираме до края на юни. Всичко след това забавя

А кропа закакво го направи с каква цел?
Принципно кропа помага за изравняване на върхове или индор за регулиране на височината. Било е излишно според мен:)

Успех.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
konopbg
Градинар
Градинар
Has thanked: 22 times
Been thanked: 109 times

Благодаря,топирал съм ги преди 2 седмици.Кропинга не е ли а супер добив.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

konopbg написа: 19 Юли 2020, 08:00 Благодаря,топирал съм ги преди 2 седмици.Кропинга не е ли а супер добив.
Относително е, но и това прави.
Обаче етапа според мен не е ок тъй като ще трябва да цъфтят до няколко седмици, а за толкова надали долните разклонения ще настигнат върховете, тъй като си кропнал и долните :д
Кропа сега ще се калцира и ще тръгнат пак нагоре(ще станат както са били без него)

Ако си топирал преди 2 седмици трябваше новите връхчета да са станали големи вече, а гледам, че са по няколко санта - нещо ги бави вероятно, но това е мое мнение разбира се, а аз не съм опитен градинар и недей да ми приемаш мнението. Нека някой по-опитен се изкаже.

Осталото Sho ти го е казал.

Успех и ако не си спрял с разтежните торове - спирай ги и почвай цъфтежните.

"С КОЛКОТО ВОДА ПОЛИВАШ, ВСЕ ИМ Е МАЛКО" - ЗЕВС SAID THIS (true af)
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Всички растения бяха изкарани меджу 25-май и последните на 1 юни. Всички са нови видове за това място с изключение на Blue Dream. СЪщо така всички видове бяха нов генетичен материал за нас с изключение на Candy OG.

Имахме няколко различни проблема след като бяха изкарани.

Първият и най-голям е че всички растения започнаха за цъфтят след като бяха изкарани с изключение на Candy OG, някой повече някой по-малко.

Единственият вид който не започна да цъфти е Candy OG на който не му понесе почвата и изгоряха целите растения всички листа, но не до такава степен че да ги убие. Всички други видове бяха ОК с почвата.

Всички растения се върнаха в растеж ( с изключение на Pineapple) преди около 2 седмици и започнаха да растат нормално. Долната част на растенията е почистена и сега следва 3-4 седмици растеж преди на започнат да се разпъват. Също така след 3 седмици растенията ще бъдат почистени още веднъж преди да се оставят да си цъфтят на спокойствие.

Задържането в растеж се прави с малко допълнително Азот.

Болести има като основно е РМ който беше премахнат с почистването на долната част на растенията и сега ще бъдат напръскани с Неем. Другият основен но незначителен проблем е скакалци които не се задържат и не правят много проблеми в момента. Имахме много влажна пролет и е сравнително зелено, скакалците си има храна.
Прикачени файлове
IMG_20200719_094825.jpg
IMG_20200719_094811.jpg
IMG_20200719_094755.jpg
IMG_20200719_094743.jpg
IMG_20200719_094737.jpg
IMG_20200719_094656.jpg
IMG_20200719_094630.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Да покажа само едно от фаворита ми като визия, ширина и височина. Всичко общо взето до момента.

Вероятно е около 2х2м (3-4квадрата) мини поленце от върхове :stone:

#MendoDope #GorillaGrow #8-9poundsPlant
#Grysti #LegalizeCannabis #FreeGrowingFeature
#LetUsGrow #Decriminalized #Legalize
#WENOTACRIMINALS
Прикачени файлове
IMG_20200722_081710.jpg
ogeee777
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Здравейте,извинявам се,че ще спамя отново,но искам да помоля за съвет.Случая е,че имам на мястото определен брой растения,които по стечение на обстоятелствата до сега я карат в 5 литрови текстилни саксии.Понеже сега имам повечко време и съм се захванал да ги пресадя в по-големи саксии преди цъфтежа.И тук ми е молбата за съвет.Разполагам с добро количество качествен торф,перлит,хубаво ЧКЧ,бат гуано и палмова пепел.Ще ги пресадя в 25-35 литрови саксии,но искам да направя нещо като подобие на супер сойл с идеята да бъркам торове възможно най-малко,като да добавям само бат гуано и пепел допълнително.Може ли някой да ми даде съвет какво още да добавя към микса,който ще забъркам,за да могат растенията да се чувстват добре през цъфтежа?
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

ogeee777 написа: 22 Юли 2020, 14:44 Здравейте,извинявам се,че ще спамя отново,но искам да помоля за съвет.Случая е,че имам на мястото определен брой растения,които по стечение на обстоятелствата до сега я карат в 5 литрови текстилни саксии.Понеже сега имам повечко време и съм се захванал да ги пресадя в по-големи саксии преди цъфтежа.И тук ми е молбата за съвет.Разполагам с добро количество качествен торф,перлит,хубаво ЧКЧ,бат гуано и палмова пепел.Ще ги пресадя в 25-35 литрови саксии,но искам да направя нещо като подобие на супер сойл с идеята да бъркам торове възможно най-малко,като да добавям само бат гуано и пепел допълнително.Може ли някой да ми даде съвет какво още да добавя към микса,който ще забъркам,за да могат растенията да се чувстват добре през цъфтежа?
Виждам, че все още никой не ти е отговорил. Изчакай преди да предприемеш някакви действия опитните да се изкажат, но прави разлика от опитни и такива които си мислят, че зняят.

Аз не бих добавил нищо друго. Ако можеш и имаш възможност зарази корените директно с почвени бактерии и ги храни след това почти или на всяка поливка за да са живи и да правят симбиоза.
Според мен ако има микро биология в почвата и корените, дори няма нужда от никаква храна!
Единствено вода. Не вода ами водааааа
Колкото и да ги поливаш все им е малко.

Не зная дали съм те разбрал правилно, но щом се включваш в аутдор темата да предположим, че ги гледаш навън. Защо ги ограничаваш в съд?
Има доста минуси по този начин, освен ако не са ти в двора :stone:

Успех.

Едит: само да вметна, че съм от неопитните и мнението ми да не се спазва.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Изненадан съм, чесно казано.
Нямах си и на представа, че за 20дни може да има такава разлика.

20 и няколко дни и няколко хиляди литра вода разлика.
Прикачени файлове
1595564600008.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 24 Юли 2020, 07:30 Изненадан съм, чесно казано.

Сега започва интересното! По-добре направи време за тях защото ще имат нужда от теб.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Sofia Cannabis написа: 24 Юли 2020, 07:52
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 24 Юли 2020, 07:30 Изненадан съм, чесно казано.

Сега започва интересното! По-добре направи време за тях защото ще имат нужда от теб.
Ами отделям, ако не всеки ден то през ден време за тях колкото е нужно. Но гд по час час и половина отива.

Какво точно ще имат нужда, че да ги вмествам в графика си?
Освен, че смятам след като цъфнат да ги направя на двуразова тренировка - сутрин и вечер поливка.
Вече са над колците и място за мрежа освен метната просто ей така върху тях - няма.

Мир.
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”