Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Дневник 2ри шанс 3ти път 4 аутота 5 майки - 2345

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

Този дневник ще уча аз. Ще пробвам какво ще стане този път с ауто китки ако съм до тях и ги стартирам по моя си начин.1вия опит с тях беше дистанционно гледане аутдор ама в саксия и ми дойдоха слабички + хвърлих доста от мухъл(лятото го помните - при мен 28 дни поредни не беше спряло да дъни) и бла бла... 2рите да не взема да се доверя на лед за старта в предния ми дневник след трагични 2седмици и отгоре мъчения направиха някакво завръщане след смяна на всичко , но пак ми дойдоха да кажем неутрални.Единственото положително беше за мен че Girl Scout Cookies Auto си беше автентично долу горе по вкус (джинджър) и не мога да кажа, че не работеше но дотам.. 2ри шанс 3ти опит 4 аутота. Така или инъче ще си пробвам разсадите както съм си свикнал (остъклено - южно) но ще пусна под лампата растения които смятам да кастря за клонинги. Мешаница . Майки под лампа, клонинги и под лампа и на остъклено(слънце) и 4 аутота и те там в процеса я при майките я при клонингите така или инъче има място и ще е 18/6 режима ще ги дудуркам както си знам и тях. Дневника не е за тях.
Дневника от части е за майките , основно е за клонингите, размишления по саксиите пресяванията , клонингите , магията на старта , и перфектната стартова валкирия за навън. Основно 5 и поколенията. Просто на инат има и 234.
Сортовете на майките THC Bomb(много уважаван сорт при авер стана просто прекрасен сега е ред на мен) Liberty Haze (Barney) ,Blue Dream(викахме и "пръскащата" така та изпълва с енергия позитивизъм и желание за иновация че може да се пръснеш може би най - доброто за създаване на спонтанна лудница и креативен хаос на някой пикник (ТОВА бардското прехвалване което се получи тука за сорта е напълно заслужено още ми държат влага някои преживявания )) ама сега и гадната част на късмет може би края на октомври началото на ноември ще я бера и то половината сигурно ще е леш за хвърляне... Подобна съдба ще има и Liberty Haze навънка но съм сигурен че ще успея да изкарам дори малко - добре наляти глави които ще си заслужават търпението и ще са адско разнообразие. Skywallker Cookies - хъх .. това само го прочетох и като видях че е и супер лимитирано - купих. Хванаха си ме на въдичката като рибка. Фен на SW и тотален почитател на Girl Scout cookies браво вземаха ми поне 20-30 долара отгоре за "привилегията". Може би него ще го наблюдавам най много. 5тата майка обаче незнам коя да е Изборът е доста труден ще го реша в последствие но обмислям 3 сорта. Майки е доста общо понятие тука в дадения случай. Просто ще си накастря клонинги от всяко ще си подбера по- жизнените и ще изкарам и топираните "майки " в даден момент. Ще направя много грешки и опити (приготвил съм си пак списък но този път по малък) и така...
Почвам така нарочно - да се знае какво следва ланкане , опити обилно спам някви размисли и снимки. Цялата тема ще е така. :bong:
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Аутотата забодени на 26.02 вечерта показаха се на 28ми сутринта много бързо си показаха бъдещето едното тръгна едвам едвам - CreamCaramel синьото слонче . Другите 3 са ауто на друг сорт с който съм в хармония лепилото на горилата - Gorilla Glue#4(Auto в случея).Едно тръгна и веднага пожълтя и даде да кажем "дефект-ефект" от първите остри листенца(подозирам 2 неща) и 2те жизнено. Сместа/микса е много перлит 20%(промит и отмито всичко излишно- което не плува е отмито) 65% кокос има и от стар има и нов и 2та са промити. По шепа чкч , гуано малко компост, и леко покрих с чернозем . Полято е с водорасли предварително 50мл литър и е отлежало с тях. Екстремно рохко/пухкаво/леко - доволен съм. Снимките са от 2ри март сутринта рано. Поливам ги редовно като мокря целия горен слой да седи влажен и разширявам кръгът. Около самото растение. Долу горе 100мл стигат за целта на китка. Беше и обилно с водорасли навлажнена сместа така че нямам нито страхове от корени на сухо нито от преполиване . Поливам и ръбът на саксията да слиза вода надоло. Поливам мноого бавно с финни аерирани струи (надупчена капачка ). Много ще се полива.
Прикачени файлове
CC
CC
GG
GG
GG
GG
GG
GG
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

6ти вечерта късно на по бира и да им заредя музиката да си слушат. Изпих и тяхната бира те пиха вода..
GG
GG
GG
GG
GG
GG
CC
CC
Прикачени файлове
Термометъра е култов няма смисъл да го обсъждаме - сложих едно ползвано жълто парченце с 9 белокрилки на него безпомощно залепнали хем да са предупреждение за другите хем да са предупреждение и за мен - ако станат 10+
Термометъра е култов няма смисъл да го обсъждаме - сложих едно ползвано жълто парченце с 9 белокрилки на него безпомощно залепнали хем да са предупреждение за другите хем да са предупреждение и за мен - ако станат 10+
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

10 пъти е изгасяла лампата вече - сериозно число двуцифрено. Вчера ги погледнах да видя водораслите , музиката , заплахите и нинджутсуту дали са проработили. След 3-4 дни от тук нататък коприва и водорасли 50мл/литър . И сега разглеждам на адвансед всичките продукти и едното ще го подкарам с някоя схема (от горилите) да видя как ще му е спрямо другите.
Това карамелче как бавно и финно си расте.. много нагло на фона на музиката и лекциите за надъхване.
Прикачени файлове
6.jpg
5.jpg
3.jpg
1.jpg
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Нямах търпение да ги видя ден 15 (14 пъти тъмно) от както се показаха. Не за друго ами от тогава ми е единствената снимка на първия път под "лампа" аутота. От тук нататък ще засека кога ще цъфнат и смятам да ги почна с храненето на 1ви бял пистил всяко. Така реших - може да изтърва така азота от менюто и да го подам леко само в първите 2 седмици след бял пистил под форма на разтвор да съм сигурен че няма да имам неизползван в почвата.
Горила отблизо , КремКарамел отзаде
Горила отблизо , КремКарамел отзаде
Друга горила
Друга горила
Карамелчето
Карамелчето
Финно и сбитичко
Финно и сбитичко
Перфектно зелено на огасено така малко по трудно се вижда , но определено ме радва - и жизненост и цвят - да са налице
Перфектно зелено на огасено така малко по трудно се вижда , но определено ме радва - и жизненост и цвят - да са налице
Замалко да забравя - първия път ден 15..
Замалко да забравя - първия път ден 15..
Много умувах кои да са 2те семки. С тях ще процедирам малко по- различно и ще са в 7 литрови саксии и от там направо навън ще ги изкарам като преценя че им е отесняло. Та на късмет , врачка и котешка интуиция (без нинджутсу), без корупция и тотално безпристрастно пуснах 2те. Остават още 3 да избера - там с нинджутсу.
Първите 2.
Първите 2.
Много хваща да..
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Тия растения са на 15 дни от показване над почвата? Малко нереално ми се струва. Никога не съм виждал такива или аз да съм имал такива. Изглеждат ми като на месец над почвата.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Засяти на 26ти показаха се на 28ми снимани са на 14ти след като им тръгна лампата. От показване над почвата да. 5ти час от 15ти ден са на снимката. То сега какъв трик ще им набия ще ги удвоя до седмица.. растежа тепърва предстои.
ПП: kot благодаря за думите брат изпука ми усмивката много мазно от ухо до ухо!
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

Набих трик да.. Около 40 часа по - късно надъхаха се доста ,пораснаха доста и нямат едно с едно еднакво 3те горили - 3 различни сигнала дават общото е само че растат още. Уж няма да цъфнат следващата седмица да видим - растът още стреч няма. Карамелчето обаче потреперва там не знам ,но го виждам да пусне пистили по - рано от другите може би следващите 3-4 дни. Така долу горе очаквам - горилите да пуснат пистили едновременно с разтягането докато карамелчето видях че рязко се разтяга в дните след пистилите. Да видим.
Сега както и 3те горили ми говорят различни работи .. не мога да реша на коя да дам от торовете на адвансед..

пп. Да ги видя какво ще направят следващите 2 дни да преценя какво им има(еквивалента на ударили са ги хормоните като тинейджърите - сега формират дразнител-реакция поведението) та може да снимам . Това което е пример си личи че му е супер уют. И останалите са на съшите условия от до( относително) . Та ако е заобикалящ проблема - обстоятелствен би трябвало в един или друг стадий да го има навсякъде. Та изсветлялото(леко по светлото) - се оплаква от леко повече вода в почвата - по-труден прием на азот. Но е полято точно колкото другите и порасна не по лошо от тях. Това с леко изсветлелите връхчета само на 2рия най нов растеж е имало нещо временно (трябва да гадая ама се е разтваряло с връхчетата на листата в някой специфичен по горещ момент и е било с 3 -5см по близо до лампата от другите - явно съм на ръба на дистанцията спрямо големината. Новия му растеж(от вчера до сега един етаж - нод) е свеж и зелен под наблюдение лампата е корегирана. Варира между 50-60см и определено в тоя стадий до сега показаха че я искат там. Карамелчето макар и ситно финно и сбито - расте най-правилно и красиво и определено ще ги изпревари(все в нещо - поне изглежда най-напърчено да цъфти). Изпипана испанска красавица и американски грандомански генетики - това не е мое изречение ама им пасва.
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък

18 пъти тъмно ден 19(вчера) . Kрем карамелчето пусна пистили. Горилите по план до 5 дни от тук трябва да цъфнат. Без да са им различни условията малко ги поразместих . Това което реагира на преполято го сложих най - където е обдухано. Което беше с пожълтяващи леко връхчета на листата - бях сигурен че е прехранено(без много да съм го хранил - даже едвам едвам) не спря да расте нито за момент дори не забави та не знам остана като напомняне за нещо но не разбрах за какво. Расте - няма проблем.
CC
CC
CC- пистили
CC- пистили
CC До временно новата си съседка от дясно
CC До временно новата си съседка от дясно
По близкото до изхода е с пълния пакет сигнали . Правеж е -винаги има
По близкото до изхода е с пълния пакет сигнали . Правеж е -винаги има
xploder
Градинар
Градинар
Has thanked: 351 times
Been thanked: 216 times

Човече... какво ги правиш... на ден 19 да зиглеждат така :Х Много ме кефят, поздравления!
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”