Дневника от части е за майките , основно е за клонингите, размишления по саксиите пресяванията , клонингите , магията на старта , и перфектната стартова валкирия за навън. Основно 5 и поколенията. Просто на инат има и 234.
Сортовете на майките THC Bomb(много уважаван сорт при авер стана просто прекрасен сега е ред на мен) Liberty Haze (Barney) ,Blue Dream(викахме и "пръскащата" така та изпълва с енергия позитивизъм и желание за иновация че може да се пръснеш може би най - доброто за създаване на спонтанна лудница и креативен хаос на някой пикник (ТОВА бардското прехвалване което се получи тука за сорта е напълно заслужено още ми държат влага някои преживявания )) ама сега и гадната част на късмет може би края на октомври началото на ноември ще я бера и то половината сигурно ще е леш за хвърляне... Подобна съдба ще има и Liberty Haze навънка но съм сигурен че ще успея да изкарам дори малко - добре наляти глави които ще си заслужават търпението и ще са адско разнообразие. Skywallker Cookies - хъх .. това само го прочетох и като видях че е и супер лимитирано - купих. Хванаха си ме на въдичката като рибка. Фен на SW и тотален почитател на Girl Scout cookies браво вземаха ми поне 20-30 долара отгоре за "привилегията". Може би него ще го наблюдавам най много. 5тата майка обаче незнам коя да е Изборът е доста труден ще го реша в последствие но обмислям 3 сорта. Майки е доста общо понятие тука в дадения случай. Просто ще си накастря клонинги от всяко ще си подбера по- жизнените и ще изкарам и топираните "майки " в даден момент. Ще направя много грешки и опити (приготвил съм си пак списък но този път по малък) и така...
Почвам така нарочно - да се знае какво следва ланкане , опити обилно спам някви размисли и снимки. Цялата тема ще е така.
.png)