Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Пичове почнах да си правя sst, пуснаха кълнове, миришат на суров грах , минах ги с пасатора, изсипах ги в 1 туба , нещо друго трябва ли да ги правя, нито съм ги прецеждал, нито нищо. Интересува мe прилагането на кокосова вода и sst листно не привлича ли гадини?
Прикачени файлове
foto_no_exif_(17)[1].jpg
foto_no_exif_(14)[1].jpg
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

WDScorpio написа: 17 Юни 2020, 09:35
Haha написа: 17 Юни 2020, 00:19 Доста сте зле в това форумче само дървени философи на които не им омръзна да отговарят по 100 пъти на въпроси от рода на Защо се издължават стъблата и така нататък Да не говорим че повечето дневници се от рода на първи опит първи дневник и така нататък и така нататък много зле поне 20 години назад от другите форуми на английски и ще ви помоля да не ми триете мнението понеже И аз имам право на такова,
В една шибана държава, в която шибаните закони ни принуждават да се крием, като шибани мишки, развитието се забавя и докато в другите държави канабиса е легален от години ние изоставаме!
Тук сме с цел да ПОМАГАМЕ и да отговаряме по 100 пъти ако трябва, за да научим максимално много хора, как да отглеждат канабис!

Ai zaminavaj u hangliiskite si forumi!

Get the fuck out!
Жалко,че е баннат пича...Ама,ще ви питам вас.Какво трябва да означава "20 години назад от другите форуми на английски".
Преди 20 години са отглеждали с LED лампи?
Какво толкова ново е видял във английските форумите от бъдещето?
Гледат трева в космически кораби ли какво?
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

Focktor написа: 17 Юни 2020, 22:51 Жалко,че е баннат пича...Ама,ще ви питам вас.Какво трябва да означава "20 години назад от другите форуми на английски".
Преди 20 години са отглеждали с LED лампи?
Какво толкова ново е видял във английските форумите от бъдещето?
Гледат трева в космически кораби ли какво?
"Пича" си има друг акаунт...
В чуждестранните форуми, като фермата, AF Network, ICMAG с по 50 000 потребителя (за справка ние сме 300) etc... повечето хора имат богат опит в отглеждането и свободата да го практикуват, защото в държавата им е законно от достатъчно време. Говорим за брутални проекти, като например външни растения високи по 4 метра и толкова широки или вътрешни проекти с по 1000 вата лампи.

Ние не сме назад с 20 години, а сме ограничение от законите в нашата държава! Като се има на предвид, че за една угарка от цигара мога да лежа в затвора, не мисля, че мога да си позволя лукса да имам 1000 вата лампа в нас, за да се доказвам на някаф пикльо, че съм в крак с "модата" на "английските форуми"
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Да де,ама с какво помогна тоя пич? Изобщо какво прави тука.
Сигурно се чувства добре сега,извратени хора всякакви ;)
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

Focktor написа: 17 Юни 2020, 23:25 Да де,ама с какво помогна тоя пич? Изобщо какво прави тука.
Сигурно се чувства добре сега,извратени хора всякакви ;)
Да, хейтърите обикновено са смазани от живота хора без ценностна система, жадни за внимание, злобни, асоциалени, без личен живот, мразещи всичко, което другите харесват и само гледат да го показват. Дори собствените им майките ги описват, като "абортът, за който съжалявам, че не направих"
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Не знам дали тук му е мястото да отправя този въпрос.Предполагам ви е известно, че Банка ДСК лапна Експресбанк и вече всички нейни клиенти са клиенти на банка ДСК. Научавам, че вече съм клиент на тази банка, не от самата банка, а от учебния отдел на универеситета в който уча, смятайте колко им пука от ДСК за мен тогава:)това е предисторията. Минавам конкретно към казуса - Аз съм от град Х, преди 2 години отидох да работя в град У и във клон на банка Експресбанк в град У ми направиха сметка, за да си получавам заплатата. До тук добре, покрай тези шашми с коронавируса съм си в град Х от 3-4 месеца. След като научих за присъединяването на Експресбанк към ДСК, отидох в техен офис, смениха ми айбани и прочие, научих, че трябва да си сменя картата. Понеже картата е издавана в град У , аз попълних на книжовен български език декларация, че искам да си получа НОВАТА карта в офис в град Х- моя роден град, казаха ми, че нищо няма да дължа. Три седмици по-късно все едно не съм попълвал декларация, получих 2 SMSа, че карата ми се намира в град У, отидох в офис на банка ДСК, да разбера какво аджеба става и да по дяволите - картата ми се намира в офис в град У, на въпрос защо беше всичкото попълване на декларации като няма никакъв резултат от него , фльорцата дето ме обслужва се направи ни на лук яла, ни лук мирисала и ми каза, че можело да анулират картата дето е в град У, и да ми издадат нова, разбира се срещу 5 лв. Та в заключение - не са ми проблем тези 5 лв, проблем ми е тяхната некоректност/немърливост , ето днес пак попълвах документи, написали ми имейла грешно, казвам й на фльорцата, "E, ма то не било проблем" и прочие и прочие, не съм единствения който са прекарали, 5-10 лв, айде, харалия да е, ама като умножиш по броя на клиентите, които тази банка е прекарала с някой лев се получава една дооста серизна сумичка.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

Хаха,когато отидеш в банката трябва да се държиш като пълноправен господар,в смислъ не нелюбезно,напротив,но те трябва да изпълнят или да ти помогнат д аизпълниш това,което си си наумил:)Точка:)Ако някоя ти се прави на интресна има как да свие перките бързо бързо.Това не е държавна институция(където също трябва да изпълнят всичко,което е необходимо,но),а клиента е господаря,те са служители просто.
Веднъж аз на една трябваше да и кажа как да си свърши работата,защото продължаваше да ме връща на стъпка едно(а много мразя да ми губят времемто,това ме вбесява),защото не знаеше как се активира секюр кода на хартиена карта и какво е това изобщо,затова си записах от нета какво точно тя трябва да направи,след което отидох,казах и че съм с е обадила в банката и са ми продиктували това ,написаното на този лист.След което тя ...го изпълни,защото си мислеше,че нейните колеги са го казали и всичко с е оправи:D
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

[video][/video]Скънк....Скънк......скънк
Прикачени файлове
15925725157276172502234950774345.jpg
Аватар
Notch
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 95 times
Been thanked: 67 times

Creepy-Mosquito написа: 19 Юни 2020, 21:49 Здравейте,колеги. Имам въпрос относно едни дребосъци.
След покълване на семката се сложиха в почвата и след това доста излязоха, но на едно конкретно място от 10бр. има само 1 оцеляло. Става въпрос за ауто, та интересното е,че се видяха как са излезли нагоре, но е останало само 2,5-3,5см. над почвата без листа, сякаш е одрязано с ножица. (само стеблото стърчи).
Имаше едни странни дупки по 3-4 до 5см. около няколко от тях, но дали е някакво животно това, че да стърчат само така стеблата и точно на листенцата на 100% изядени. Говорим за бебета на има няма 10 дни на първи листа.
Чудя се да не е някой охлюв, ама растителност около тях бол, къде точно на тях ще попадне. Има и мравки, но ме съмняват. Или пък самата семка да е била боклук, защото от друго място поръчани са значително по-добре.
От къде може да проблема според вас ?
Снимки ще пусна по-натам, но си го представете покълнало на първо листо и одрязано под листата.
Не е нужно да спамиш.. Темата ти е достатъчна
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

През годините научих десетки хора как да засадят,как да разпускат семка,как да торят.....и мен ме научиха на доста нови неща.....но мисълта ми беше не е за всеки това ,някой влязоха в затвора....други решиха да изпробват по тежки неща.....приемаха си почти живота..... малко трябва да си пораснал поне на акъл ако не на години преди да се занимаваш с това.
Публикувай отговор