Хахах и мен ме сърбят ръцете за коментари. Но гледам да не се обаждам, че да не изръся някоя народна тъпотия :Д
И защо не се добавят освен лайкове на постовете да има и смеещо човече като във фейса примерно или няма да си отива на положението ни?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Междудругото и аз исках отдавна да предложа да има повече реакцийки.Сега като видях,че и друг си го е помислил,аз бих си ги ползвала с кеф,love,ядосано,смеещо се,да не пишем отдолу толкова,а цъкваме според коментара.Примерно нещо много те изкефи,само благодаря не е достатъчно:)Или ако те издразни липсата на благодарност също може да не е достатъчна:)Дали това е възможно да се случи в бъдеще?Ако не е много трудоемко или да струва много?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юни 2020, 15:01 Хахах и мен ме сърбят ръцете за коментари. Но гледам да не се обаждам, че да не изръся някоя народна тъпотия :Д
И защо не се добавят освен лайкове на постовете да има и смеещо човече като във фейса примерно или няма да си отива на положението ни?
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Като изключим "кафето и цигарата" и при мене работата е същата.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юни 2020, 14:19 Айде да видим дали само аз съм луд нещо.
Колко често влизате на ден в сайта Grysti.com
Защото имам чувството, че съм единствения който влиза поне по 100пъти на ден хаха
Буквално първата ми работа сутрин е да си напрая кафе и с цигарката в кенефа докато сера да си гледам сайтчето!
Много съм пристрастен вече към тоя сайт.. Ама нали знаето "Kot" такоа :Д
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Именно!Inna написа: ↑16 Юни 2020, 15:17Междудругото и аз исках отдавна да предложа да има повече реакцийки.Сега като видях,че и друг си го е помислил,аз бих си ги ползвала с кеф,love,ядосано,смеещо се,да не пишем отдолу толкова,а цъкваме според коментара.Примерно нещо много те изкефи,само благодаря не е достатъчно:)Или ако те издразни липсата на благодарност също може да не е достатъчна:)Дали това е възможно да се случи в бъдеще?Ако не е много трудоемко или да струва много?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юни 2020, 15:01 Хахах и мен ме сърбят ръцете за коментари. Но гледам да не се обаждам, че да не изръся някоя народна тъпотия :Д
Аз компютър нямам хаха от телефона си цъкам самоJosep92 написа:Като изключим "кафето и цигарата" и при мене работата е същата.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юни 2020, 14:19 Айде да видим дали само аз съм луд нещо.
Колко често влизате на ден в сайта Grysti.com
Защото имам чувството, че съм единствения който влиза поне по 100пъти на ден хаха
Буквално първата ми работа сутрин е да си напрая кафе и с цигарката в кенефа докато сера да си гледам сайтчето!
Много съм пристрастен вече към тоя сайт.. Ама нали знаето "Kot" такоа :ДОт една страна е ок, но от друга да вися по няколко часа пред компютъра........
Гледам да компенсирам стоенето пред компютъра с ходене до градината, друга полезна работа и така........
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Много се радвам, че форума ви харесва, защото се стараем да го подобряваме, развиваме и разширяваме. За мен лично форума е нещо много специално във всяко едно отношение и много се радвам, като виждам, че му се кефите
Радвам се че си имаме наше място..., защото това е мечта на много хора от много време, които сме се обединили зад кауза. Бих се радвал повече ако успеем с каузата да се легализира в България, а и на другите места по Света, Свобода за Конопа!
Между другото преди няколко месеца имаше предложение и го обмисляхме дали да не пуснем емоции, като във facebook. Бях против, а ако питате мен, не само, че не бих сложил емоции, но и бих махнал системата за лайкове, защото в едно будно общество "лайкове" не са небходими. Но още тогава коментирахме, че е рано да премахнем лайковете
Лесно можеш да разбереш дали даден коментар е полезен чрез проста логика и дедукция, и като усетиш информацията, как резонира в теб и твоето разбиране и логика. Винаги можеш да се изразиш благодарност с думи и да кажеш Благодаря, което е много по-яко и много по-голямо от да праснеш 1 лайк или сърчице, или каквато и да е емотиконка. Лайковете са бошлаф...
Имам приятели, които висят във фейсбук и като получат лайк или нотификация във facebook и баси кефа, направо треперят... разбирам ги, защото знам, че това е обвързано с отделянето на допамин в мозъка, а от фейсбук за да поддържат тоя допаминов прилив дори са направили делай от стотна-две за да "тръпнеш в очакване", докато видиш известие... поради което се получава и пристрастване към социалните мрежи и допаминов синдром, и т.н. ...
В момена имаме много по-важни неща върху които работи и е фокусиран екипа на Гръсти:
1. Сигурност - колкото по-високо ниво на сигурност толкова по-добре!
2. Легализация
3. Популизирането на форума на Гръсти ( Българското Канабис Общество ) в социалните мрежи и навсякъде другаде
4. При качване на снимки автоматично триене на EXIF (метаданните) от снимките
5. Подобряване на мобилната версия (много хора влизат само от телефона си, а за момента сме наблегнали на PC версията). Подобряването на мобилната версия е свързана или с много средства, или с много доброволна работа от специалисти със специфични умения.
6. Ъпгрейд на форума към неограничено пространство и повече опции. В момента трафика ни е ограничен до 100 гигабайта информация поради което сме ограничили и максималният размер на снимките, поради което не сме пуснали и опция за качване на видеота директно във форума (защото видеотата заемат много място). Живот и здраве най-вероятно този ъпдейт ще се състой след 1 година, което е свързано с разходи понеже ще сменим и плана ни от ПРО ограничен до 100 гб на Ънлимитет ( Безграничен )... но живот и здраве с помоща на Твореца ще се справим
7. Вграден криптиран чат във форума
8. Автоматично анонимизиране при кликване на външни връзки ( нещо, като "автоматичен ВПН" при натискане на линк извезждащ извън форума на Гръсти)
9. По-модерен графичен дизайн. (надяваме се на помоща на дизайнер доброволец, които желае да помогне на обещството ни и каузата)
10. Преводи на статии с полезна информация * (надяваме се на помощ от доброволци, които желаят до помогнат на каузата) )
11. Нови интересни състезания, игри и раздване на подаръци на потребителите на форума на Гръсти
12. Бранд
- може би не в тази последвателност
*П.П. Ние от месеци се молим за 1 доброволец да прави преводи на статии... било то по 1 превод на седмица, защото ние сме ангажирани с толкова много други неща, че не можем да поемем и това. В началото правехме много преводи, но ни трябва времето и за да огреем на други места (задачи). Превод е дори силно казано, защото се ползва google преводач след което се коригира по смислено звучене..., което не отнема повече от 10 минути на статия. При това на полезна и важна информация за лечебните свойства на Канабиса / Конопа / Гръсти, информация която ще е интересна на старите потребители, която ще е полезна и ще привлече нови потребители, информация, която може да спаси или облекчи човешки животи и точно заради тази критично важна информация може да се случи легализацията...
viewtopic.php?f=14&t=113&hilit=%D1%81%D ... 0%B8%D0%BD
#БГКоноп
Между другото преди няколко месеца имаше предложение и го обмисляхме дали да не пуснем емоции, като във facebook. Бях против, а ако питате мен, не само, че не бих сложил емоции, но и бих махнал системата за лайкове, защото в едно будно общество "лайкове" не са небходими. Но още тогава коментирахме, че е рано да премахнем лайковете
В момена имаме много по-важни неща върху които работи и е фокусиран екипа на Гръсти:
2. Легализация
3. Популизирането на форума на Гръсти ( Българското Канабис Общество ) в социалните мрежи и навсякъде другаде
5. Подобряване на мобилната версия (много хора влизат само от телефона си, а за момента сме наблегнали на PC версията). Подобряването на мобилната версия е свързана или с много средства, или с много доброволна работа от специалисти със специфични умения.
6. Ъпгрейд на форума към неограничено пространство и повече опции. В момента трафика ни е ограничен до 100 гигабайта информация поради което сме ограничили и максималният размер на снимките, поради което не сме пуснали и опция за качване на видеота директно във форума (защото видеотата заемат много място). Живот и здраве най-вероятно този ъпдейт ще се състой след 1 година, което е свързано с разходи понеже ще сменим и плана ни от ПРО ограничен до 100 гб на Ънлимитет ( Безграничен )... но живот и здраве с помоща на Твореца ще се справим
8. Автоматично анонимизиране при кликване на външни връзки ( нещо, като "автоматичен ВПН" при натискане на линк извезждащ извън форума на Гръсти)
9. По-модерен графичен дизайн. (надяваме се на помоща на дизайнер доброволец, които желае да помогне на обещството ни и каузата)
10. Преводи на статии с полезна информация * (надяваме се на помощ от доброволци, които желаят до помогнат на каузата) )
11. Нови интересни състезания, игри и раздване на подаръци на потребителите на форума на Гръсти
12. Бранд
- може би не в тази последвателност
*П.П. Ние от месеци се молим за 1 доброволец да прави преводи на статии... било то по 1 превод на седмица, защото ние сме ангажирани с толкова много други неща, че не можем да поемем и това. В началото правехме много преводи, но ни трябва времето и за да огреем на други места (задачи). Превод е дори силно казано, защото се ползва google преводач след което се коригира по смислено звучене..., което не отнема повече от 10 минути на статия. При това на полезна и важна информация за лечебните свойства на Канабиса / Конопа / Гръсти, информация която ще е интересна на старите потребители, която ще е полезна и ще привлече нови потребители, информация, която може да спаси или облекчи човешки животи и точно заради тази критично важна информация може да се случи легализацията...
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Супер, голямо браво от мен!firstcitizen написа: ↑16 Юни 2020, 22:34 Много се радвам, че форума ви харесва, защото се стараем да го подобряваме, развиваме и разширяваме. За мен лично форума е нещо много специално във всяко едно отношение и много се радвам, като виждам, че му се кефитеРадвам се че си имаме наше място..., защото това е мечта на много хора от много време, които сме се обединили зад кауза. Бих се радвал повече ако успеем с каузата да се легализира в България, а и на другите места по Света, Свобода за Конопа!
Между другото преди няколко месеца имаше предложение и го обмисляхме дали да не пуснем емоции, като във facebook. Бях против, а ако питате мен, не само, че не бих сложил емоции, но и бих махнал системата за лайкове, защото в едно будно общество "лайкове" не са небходими. Но още тогава коментирахме, че е рано да премахнем лайковете![]()
![]()
Лесно можеш да разбереш дали даден коментар е полезен чрез проста логика и дедукция, и като усетиш информацията, как резонира в теб и твоето разбиране и логика. Винаги можеш да се изразиш благодарност с думи и да кажеш Благодаря, което е много по-яко и много по-голямо от да праснеш 1 лайк или сърчице, или каквато и да е емотиконка. Лайковете са бошлаф...
Имам приятели, които висят във фейсбук и като получат лайк или нотификация във facebook и баси кефа, направо треперят... разбирам ги, защото знам, че това е обвързано с отделянето на допамин в мозъка, а от фейсбук за да поддържат тоя допаминов прилив дори са направили делай от стотна-две за да "тръпнеш в очакване", докато видиш известие... поради което се получава и пристрастване към социалните мрежи и допаминов синдром, и т.н. ...
2. Легализация
12. Бранд
- може би не в тази последвателност![]()
*П.П. Ние от месеци се молим за 1 доброволец да прави преводи на статии... било то по 1 превод на седмица, защото ние сме ангажирани с толкова много други неща, че не можем да поемем и това. В началото правехме много преводи, но ни трябва времето и за да огреем на други места (задачи). Превод е дори силно казано, защото се ползва google преводач след което се коригира по смислено звучене..., което не отнема повече от 10 минути на статия. При това на полезна и важна информация за лечебните свойства на Канабиса / Конопа / Гръсти, информация която ще е интересна на старите потребители, която ще е полезна и ще привлече нови потребители, информация, която може да спаси или облекчи човешки животи и точно заради тази критично важна информация може да се случи легализацията...![]()
#БГКоноп
Единственото лошо е, че не разбирам от нищо изброените неща по-горе за да съм ви в полза. Единствено ще запълвам тия
100гб дата.. Безполезен с една дума. Единствено и искрено се радвам за това, че сте супер хора.
На много хора винаги съм се опитвал да обясня, че това с какво се занимава човек за да изкара 2лв (ако е нелегалнл) не го прави лош човек!
Всички тук са пример за това.
Успех.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Моляте, обърни внимание на една тема.
Щракни там където излизат 2та под раздела на ин и аутдор и дай малко надоло. Първата тема и виж SirSmokeAlot какво е писал. Благодаря.
Щракни там където излизат 2та под раздела на ин и аутдор и дай малко надоло. Първата тема и виж SirSmokeAlot какво е писал. Благодаря.
Доста сте зле в това форумче само дървени философи на които не им омръзна да отговарят по 100 пъти на въпроси от рода на Защо се издължават стъблата и така нататък Да не говорим че повечето дневници се от рода на първи опит първи дневник и така нататък и така нататък много зле поне 20 години назад от другите форуми на английски и ще ви помоля да не ми триете мнението понеже И аз имам право на такова,
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Не си безползен, особено теб не бих нарекал безполезен, защото всеки твой дневник и пост са полезни и спомагат за развитието на форума, както и всеки смислен пост и дневник на другите потребители. От твойте дневници се учат новите, а старите се забавляват и радват. Дори от слабите дневници и провалите новите потребители се учат, защото виждат как да решат този същият проблем, които имат или как да го избегнат, или как си се справил ти с него. (най-добрият вариант е да се учиш от чуждите грешки за да не ги допускаш ти самият) С времето дневниците и гроловете ти стават все по-добри и интересни, а това от своя страна вдига и интереса не само на неопитните, но и на старите и опитни градинари. След време, като станеш по-уверен в уменията и знанията си ще започнеш и да даваш съвети на новите потребители, и така колелото ще се завърти хаха. Ти ще помагаш със съвети, както на теб са ти помагали... нормално е ...АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юни 2020, 22:47Супер, голямо браво от мен!firstcitizen написа: ↑16 Юни 2020, 22:34 Много се радвам, че форума ви харесва, защото се стараем да го подобряваме, развиваме и разширяваме. За мен лично форума е нещо много специално във всяко едно отношение и много се радвам, като виждам, че му се кефитеРадвам се че си имаме наше място..., защото това е мечта на много хора от много време, които сме се обединили зад кауза. Бих се радвал повече ако успеем с каузата да се легализира в България, а и на другите места по Света, Свобода за Конопа!
Между другото преди няколко месеца имаше предложение и го обмисляхме дали да не пуснем емоции, като във facebook. Бях против, а ако питате мен, не само, че не бих сложил емоции, но и бих махнал системата за лайкове, защото в едно будно общество "лайкове" не са небходими. Но още тогава коментирахме, че е рано да премахнем лайковете![]()
![]()
2. Легализация
12. Бранд
- може би не в тази последвателност![]()
*П.П. Ние от месеци се молим за 1 доброволец да прави преводи на статии... било то по 1 превод на седмица, защото ние сме ангажирани с толкова много други неща, че не можем да поемем и това. В началото правехме много преводи, но ни трябва времето и за да огреем на други места (задачи). Превод е дори силно казано, защото се ползва google преводач след което се коригира по смислено звучене..., което не отнема повече от 10 минути на статия. При това на полезна и важна информация за лечебните свойства на Канабиса / Конопа / Гръсти, информация която ще е интересна на старите потребители, която ще е полезна и ще привлече нови потребители, информация, която може да спаси или облекчи човешки животи и точно заради тази критично важна информация може да се случи легализацията...![]()
#БГКоноп
Единственото лошо е, че не разбирам от нищо изброените неща по-горе за да съм ви в полза. Единствено ще запълвам тия
100гб дата.. Безполезен с една дума. Единствено и искрено се радвам за това, че сте супер хора.
На много хора винаги съм се опитвал да обясня, че това с какво се занимава човек за да изкара 2лв (ако е нелегалнл) не го прави лош човек!
Всички тук са пример за това.
Успех.
Вашите дневници са вашата памет и са изключително ценно нещо, защото са "платени" с най-ценният ресурс, а именно времето ви.
Другото е че всяка дума активира търсещите машини (примерно на google или друга търсачка) и буквално всяка дума ни помага да излизаме по-напред в търсенето и по-напред в страниците... След време, като напишеш в Google Search или в Ecosia Search, или в Duck Duck Go Search, или Bing Search, или в Dogpile Search, или в Yahoo Search, или в Yandex Search, или в Webopedia Search, или в The Internet Archive Search или в която и да е търсачка, която ползвате :
Кака да засадя семка?
От къде да си купя Канабис Семена? ( Seedsman )
Как да отглеждам Канабис / Коноп / Гръсти / Cannabis ?
Как да си напрвя масло от Канабис?
Как да си направя хашиш ?
Как да се лекувам с Канабис ?
Как да отглеждам вътре в домашни условия ? (indoor)
Как да отглеждам навън горила? (outdoor)
Какво е THC, CBD, CBN ...?
Как да свия joint ?
Как да си омеся домашен хляб ?
и т.н. ще излиза Гръсти на 1-во място, като предложение в търсачката в България.
Така, че всяка дума е ценна особено, като е смислена информация.
Благодаря, че писа! Обърнах внимание и SirSmokeAlot получи БАН, а ми се струваше готин пич преди да започне да нарушава правилата на форума.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑16 Юни 2020, 22:52 Моляте, обърни внимание на една тема.
П.П. Ще ви помоля при сигнал за нередност да алармирате на лично съобщение до някой член на екипа или в темата " Помогнете ни да изчистим... "
viewtopic.php?f=2&t=60&p=10252#p10252
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1912 times
В една шибана държава, в която шибаните закони ни принуждават да се крием, като шибани мишки, развитието се забавя и докато в другите държави канабиса е легален от години ние изоставаме!Haha написа: ↑17 Юни 2020, 00:19 Доста сте зле в това форумче само дървени философи на които не им омръзна да отговарят по 100 пъти на въпроси от рода на Защо се издължават стъблата и така нататък Да не говорим че повечето дневници се от рода на първи опит първи дневник и така нататък и така нататък много зле поне 20 години назад от другите форуми на английски и ще ви помоля да не ми триете мнението понеже И аз имам право на такова,
Тук сме с цел да ПОМАГАМЕ и да отговаряме по 100 пъти ако трябва, за да научим максимално много хора, как да отглеждат канабис!
Ai zaminavaj u hangliiskite si forumi!
Get the fuck out!
.png)