Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Хахах и мен ме сърбят ръцете за коментари. Но гледам да не се обаждам, че да не изръся някоя народна тъпотия :Д

И защо не се добавят освен лайкове на постовете да има и смеещо човече като във фейса примерно или няма да си отива на положението ни?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8085 times
Been thanked: 5478 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Юни 2020, 15:01 Хахах и мен ме сърбят ръцете за коментари. Но гледам да не се обаждам, че да не изръся някоя народна тъпотия :Д

И защо не се добавят освен лайкове на постовете да има и смеещо човече като във фейса примерно или няма да си отива на положението ни?
Междудругото и аз исках отдавна да предложа да има повече реакцийки.Сега като видях,че и друг си го е помислил,аз бих си ги ползвала с кеф,love,ядосано,смеещо се,да не пишем отдолу толкова,а цъкваме според коментара.Примерно нещо много те изкефи,само благодаря не е достатъчно:)Или ако те издразни липсата на благодарност също може да не е достатъчна:)Дали това е възможно да се случи в бъдеще?Ако не е много трудоемко или да струва много?
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Юни 2020, 14:19 Айде да видим дали само аз съм луд нещо.

Колко често влизате на ден в сайта Grysti.com
Защото имам чувството, че съм единствения който влиза поне по 100пъти на ден хаха

Буквално първата ми работа сутрин е да си напрая кафе и с цигарката в кенефа докато сера да си гледам сайтчето!
Много съм пристрастен вече към тоя сайт.. Ама нали знаето "Kot" такоа :Д
Като изключим "кафето и цигарата" и при мене работата е същата. :) От една страна е ок, но от друга да вися по няколко часа пред компютъра........ :shock: Гледам да компенсирам стоенето пред компютъра с ходене до градината, друга полезна работа и така........
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Inna написа: 16 Юни 2020, 15:17
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Юни 2020, 15:01 Хахах и мен ме сърбят ръцете за коментари. Но гледам да не се обаждам, че да не изръся някоя народна тъпотия :Д

Междудругото и аз исках отдавна да предложа да има повече реакцийки.Сега като видях,че и друг си го е помислил,аз бих си ги ползвала с кеф,love,ядосано,смеещо се,да не пишем отдолу толкова,а цъкваме според коментара.Примерно нещо много те изкефи,само благодаря не е достатъчно:)Или ако те издразни липсата на благодарност също може да не е достатъчна:)Дали това е възможно да се случи в бъдеще?Ако не е много трудоемко или да струва много?
Именно!
Josep92 написа:
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Юни 2020, 14:19 Айде да видим дали само аз съм луд нещо.

Колко често влизате на ден в сайта Grysti.com
Защото имам чувството, че съм единствения който влиза поне по 100пъти на ден хаха

Буквално първата ми работа сутрин е да си напрая кафе и с цигарката в кенефа докато сера да си гледам сайтчето!
Много съм пристрастен вече към тоя сайт.. Ама нали знаето "Kot" такоа :Д
Като изключим "кафето и цигарата" и при мене работата е същата. :) От една страна е ок, но от друга да вися по няколко часа пред компютъра........ :shock: Гледам да компенсирам стоенето пред компютъра с ходене до градината, друга полезна работа и така........
Аз компютър нямам хаха от телефона си цъкам само 😄
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Много се радвам, че форума ви харесва, защото се стараем да го подобряваме, развиваме и разширяваме. За мен лично форума е нещо много специално във всяко едно отношение и много се радвам, като виждам, че му се кефите :) Радвам се че си имаме наше място..., защото това е мечта на много хора от много време, които сме се обединили зад кауза. Бих се радвал повече ако успеем с каузата да се легализира в България, а и на другите места по Света, Свобода за Конопа!

Между другото преди няколко месеца имаше предложение и го обмисляхме дали да не пуснем емоции, като във facebook. Бях против, а ако питате мен, не само, че не бих сложил емоции, но и бих махнал системата за лайкове, защото в едно будно общество "лайкове" не са небходими. Но още тогава коментирахме, че е рано да премахнем лайковете :D :D :D Лесно можеш да разбереш дали даден коментар е полезен чрез проста логика и дедукция, и като усетиш информацията, как резонира в теб и твоето разбиране и логика. Винаги можеш да се изразиш благодарност с думи и да кажеш Благодаря, което е много по-яко и много по-голямо от да праснеш 1 лайк или сърчице, или каквато и да е емотиконка. Лайковете са бошлаф... :D Имам приятели, които висят във фейсбук и като получат лайк или нотификация във facebook и баси кефа, направо треперят... разбирам ги, защото знам, че това е обвързано с отделянето на допамин в мозъка, а от фейсбук за да поддържат тоя допаминов прилив дори са направили делай от стотна-две за да "тръпнеш в очакване", докато видиш известие... поради което се получава и пристрастване към социалните мрежи и допаминов синдром, и т.н. ...

В момена имаме много по-важни неща върху които работи и е фокусиран екипа на Гръсти:
1. Сигурност - колкото по-високо ниво на сигурност толкова по-добре!
2. Легализация
3. Популизирането на форума на Гръсти ( Българското Канабис Общество ) в социалните мрежи и навсякъде другаде
4. При качване на снимки автоматично триене на EXIF (метаданните) от снимките
5. Подобряване на мобилната версия (много хора влизат само от телефона си, а за момента сме наблегнали на PC версията). Подобряването на мобилната версия е свързана или с много средства, или с много доброволна работа от специалисти със специфични умения.
6. Ъпгрейд на форума към неограничено пространство и повече опции. В момента трафика ни е ограничен до 100 гигабайта информация поради което сме ограничили и максималният размер на снимките, поради което не сме пуснали и опция за качване на видеота директно във форума (защото видеотата заемат много място). Живот и здраве най-вероятно този ъпдейт ще се състой след 1 година, което е свързано с разходи понеже ще сменим и плана ни от ПРО ограничен до 100 гб на Ънлимитет ( Безграничен )... но живот и здраве с помоща на Твореца ще се справим
7. Вграден криптиран чат във форума
8. Автоматично анонимизиране при кликване на външни връзки ( нещо, като "автоматичен ВПН" при натискане на линк извезждащ извън форума на Гръсти)
9. По-модерен графичен дизайн. (надяваме се на помоща на дизайнер доброволец, които желае да помогне на обещството ни и каузата)
10. Преводи на статии с полезна информация * (надяваме се на помощ от доброволци, които желаят до помогнат на каузата) )
11. Нови интересни състезания, игри и раздване на подаръци на потребителите на форума на Гръсти
12. Бранд

- може би не в тази последвателност :D

*П.П. Ние от месеци се молим за 1 доброволец да прави преводи на статии... било то по 1 превод на седмица, защото ние сме ангажирани с толкова много други неща, че не можем да поемем и това. В началото правехме много преводи, но ни трябва времето и за да огреем на други места (задачи). Превод е дори силно казано, защото се ползва google преводач след което се коригира по смислено звучене..., което не отнема повече от 10 минути на статия. При това на полезна и важна информация за лечебните свойства на Канабиса / Конопа / Гръсти, информация която ще е интересна на старите потребители, която ще е полезна и ще привлече нови потребители, информация, която може да спаси или облекчи човешки животи и точно заради тази критично важна информация може да се случи легализацията... :D

viewtopic.php?f=14&t=113&hilit=%D1%81%D ... 0%B8%D0%BD

#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

firstcitizen написа: 16 Юни 2020, 22:34 Много се радвам, че форума ви харесва, защото се стараем да го подобряваме, развиваме и разширяваме. За мен лично форума е нещо много специално във всяко едно отношение и много се радвам, като виждам, че му се кефите :) Радвам се че си имаме наше място..., защото това е мечта на много хора от много време, които сме се обединили зад кауза. Бих се радвал повече ако успеем с каузата да се легализира в България, а и на другите места по Света, Свобода за Конопа!

Между другото преди няколко месеца имаше предложение и го обмисляхме дали да не пуснем емоции, като във facebook. Бях против, а ако питате мен, не само, че не бих сложил емоции, но и бих махнал системата за лайкове, защото в едно будно общество "лайкове" не са небходими. Но още тогава коментирахме, че е рано да премахнем лайковете :D :D :D Лесно можеш да разбереш дали даден коментар е полезен чрез проста логика и дедукция, и като усетиш информацията, как резонира в теб и твоето разбиране и логика. Винаги можеш да се изразиш благодарност с думи и да кажеш Благодаря, което е много по-яко и много по-голямо от да праснеш 1 лайк или сърчице, или каквато и да е емотиконка. Лайковете са бошлаф... :D Имам приятели, които висят във фейсбук и като получат лайк или нотификация във facebook и баси кефа, направо треперят... разбирам ги, защото знам, че това е обвързано с отделянето на допамин в мозъка, а от фейсбук за да поддържат тоя допаминов прилив дори са направили делай от стотна-две за да "тръпнеш в очакване", докато видиш известие... поради което се получава и пристрастване към социалните мрежи и допаминов синдром, и т.н. ...

В момена имаме много по-важни неща върху които работи и е фокусиран екипа на Гръсти:
2. Легализация
3. Популизирането на форума на Гръсти ( Българското Канабис Общество ) в социалните мрежи и навсякъде другаде
5. Подобряване на мобилната версия (много хора влизат само от телефона си, а за момента сме наблегнали на PC версията). Подобряването на мобилната версия е свързана или с много средства, или с много доброволна работа от специалисти със специфични умения.
6. Ъпгрейд на форума към неограничено пространство и повече опции. В момента трафика ни е ограничен до 100 гигабайта информация поради което сме ограничили и максималният размер на снимките, поради което не сме пуснали и опция за качване на видеота директно във форума (защото видеотата заемат много място). Живот и здраве най-вероятно този ъпдейт ще се състой след 1 година, което е свързано с разходи понеже ще сменим и плана ни от ПРО ограничен до 100 гб на Ънлимитет ( Безграничен )... но живот и здраве с помоща на Твореца ще се справим
8. Автоматично анонимизиране при кликване на външни връзки ( нещо, като "автоматичен ВПН" при натискане на линк извезждащ извън форума на Гръсти)
9. По-модерен графичен дизайн. (надяваме се на помоща на дизайнер доброволец, които желае да помогне на обещството ни и каузата)
10. Преводи на статии с полезна информация * (надяваме се на помощ от доброволци, които желаят до помогнат на каузата) )
11. Нови интересни състезания, игри и раздване на подаръци на потребителите на форума на Гръсти
12. Бранд

*П.П. Ние от месеци се молим за 1 доброволец да прави преводи на статии... било то по 1 превод на седмица, защото ние сме ангажирани с толкова много други неща, че не можем да поемем и това. В началото правехме много преводи, но ни трябва времето и за да огреем на други места (задачи). Превод е дори силно казано, защото се ползва google преводач след което се коригира по смислено звучене..., което не отнема повече от 10 минути на статия. При това на полезна и важна информация за лечебните свойства на Канабиса / Конопа / Гръсти, информация която ще е интересна на старите потребители, която ще е полезна и ще привлече нови потребители, информация, която може да спаси или облекчи човешки животи и точно заради тази критично важна информация може да се случи легализацията... :D

#БГКоноп
Супер, голямо браво от мен!
Единственото лошо е, че не разбирам от нищо изброените неща по-горе за да съм ви в полза. Единствено ще запълвам тия
100гб дата.. Безполезен с една дума. Единствено и искрено се радвам за това, че сте супер хора.

На много хора винаги съм се опитвал да обясня, че това с какво се занимава човек за да изкара 2лв (ако е нелегалнл) не го прави лош човек!
Всички тук са пример за това.
Успех.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Моляте, обърни внимание на една тема.

Щракни там където излизат 2та под раздела на ин и аутдор и дай малко надоло. Първата тема и виж SirSmokeAlot какво е писал. Благодаря.
Аватар
Haha

Доста сте зле в това форумче само дървени философи на които не им омръзна да отговарят по 100 пъти на въпроси от рода на Защо се издължават стъблата и така нататък Да не говорим че повечето дневници се от рода на първи опит първи дневник и така нататък и така нататък много зле поне 20 години назад от другите форуми на английски и ще ви помоля да не ми триете мнението понеже И аз имам право на такова,
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Юни 2020, 22:47
firstcitizen написа: 16 Юни 2020, 22:34 Много се радвам, че форума ви харесва, защото се стараем да го подобряваме, развиваме и разширяваме. За мен лично форума е нещо много специално във всяко едно отношение и много се радвам, като виждам, че му се кефите :) Радвам се че си имаме наше място..., защото това е мечта на много хора от много време, които сме се обединили зад кауза. Бих се радвал повече ако успеем с каузата да се легализира в България, а и на другите места по Света, Свобода за Конопа!

2. Легализация
12. Бранд

#БГКоноп
Супер, голямо браво от мен!
Единственото лошо е, че не разбирам от нищо изброените неща по-горе за да съм ви в полза. Единствено ще запълвам тия
100гб дата.. Безполезен с една дума. Единствено и искрено се радвам за това, че сте супер хора.

На много хора винаги съм се опитвал да обясня, че това с какво се занимава човек за да изкара 2лв (ако е нелегалнл) не го прави лош човек!
Всички тук са пример за това.
Успех.
Не си безползен, особено теб не бих нарекал безполезен, защото всеки твой дневник и пост са полезни и спомагат за развитието на форума, както и всеки смислен пост и дневник на другите потребители. От твойте дневници се учат новите, а старите се забавляват и радват. Дори от слабите дневници и провалите новите потребители се учат, защото виждат как да решат този същият проблем, които имат или как да го избегнат, или как си се справил ти с него. (най-добрият вариант е да се учиш от чуждите грешки за да не ги допускаш ти самият) С времето дневниците и гроловете ти стават все по-добри и интересни, а това от своя страна вдига и интереса не само на неопитните, но и на старите и опитни градинари. След време, като станеш по-уверен в уменията и знанията си ще започнеш и да даваш съвети на новите потребители, и така колелото ще се завърти хаха. Ти ще помагаш със съвети, както на теб са ти помагали... нормално е ...
Вашите дневници са вашата памет и са изключително ценно нещо, защото са "платени" с най-ценният ресурс, а именно времето ви.

Другото е че всяка дума активира търсещите машини (примерно на google или друга търсачка) и буквално всяка дума ни помага да излизаме по-напред в търсенето и по-напред в страниците... След време, като напишеш в Google Search или в Ecosia Search, или в Duck Duck Go Search, или Bing Search, или в Dogpile Search, или в Yahoo Search, или в Yandex Search, или в Webopedia Search, или в The Internet Archive Search или в която и да е търсачка, която ползвате :
Кака да засадя семка?
От къде да си купя Канабис Семена? ( Seedsman ) :D
Как да отглеждам Канабис / Коноп / Гръсти / Cannabis ?
Как да си напрвя масло от Канабис?
Как да си направя хашиш ?
Как да се лекувам с Канабис ?
Как да отглеждам вътре в домашни условия ? (indoor)
Как да отглеждам навън горила? (outdoor)
Какво е THC, CBD, CBN ...?
Как да свия joint ?
Как да си омеся домашен хляб ?

и т.н. ще излиза Гръсти на 1-во място, като предложение в търсачката в България. ;)
Така, че всяка дума е ценна особено, като е смислена информация.

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Юни 2020, 22:52 Моляте, обърни внимание на една тема.

Щракни там където излизат 2та под раздела на ин и аутдор и дай малко надоло. Първата тема и виж SirSmokeAlot какво е писал. Благодаря.
Благодаря, че писа! Обърнах внимание и SirSmokeAlot получи БАН, а ми се струваше готин пич преди да започне да нарушава правилата на форума.

П.П. Ще ви помоля при сигнал за нередност да алармирате на лично съобщение до някой член на екипа или в темата " Помогнете ни да изчистим... "
viewtopic.php?f=2&t=60&p=10252#p10252
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1912 times

Haha написа: 17 Юни 2020, 00:19 Доста сте зле в това форумче само дървени философи на които не им омръзна да отговарят по 100 пъти на въпроси от рода на Защо се издължават стъблата и така нататък Да не говорим че повечето дневници се от рода на първи опит първи дневник и така нататък и така нататък много зле поне 20 години назад от другите форуми на английски и ще ви помоля да не ми триете мнението понеже И аз имам право на такова,
В една шибана държава, в която шибаните закони ни принуждават да се крием, като шибани мишки, развитието се забавя и докато в другите държави канабиса е легален от години ние изоставаме!
Тук сме с цел да ПОМАГАМЕ и да отговаряме по 100 пъти ако трябва, за да научим максимално много хора, как да отглеждат канабис!

Ai zaminavaj u hangliiskite si forumi!

Get the fuck out!
Публикувай отговор