Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Съхранение ?
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте проблем ли е ако вече сложа изсъхналият материал който в момента все още е в кашони във спейсбегове ? Нямам достъп до мястото всеки ден нито имам 50 буркана за да ми стигнат за всичко .. така че мисля в спейсбегове с ципове, така ли ще е най добре да ги съхраня главите възможно най дълго
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Трябва да внимаваш да е добре изсушено, защото като седи затворено, било в спейсбег или буркан ще мухляса, ако не се отваря регулярно и проверява. Особено в началото.
Също така нямаше ли вече теми за сушене пуснати? Да не пускаме нови всеки път за всеки въпрос.
Също така нямаше ли вече теми за сушене пуснати? Да не пускаме нови всеки път за всеки въпрос.
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Съжалявам затова пускам в този отдел ако ги сложа в спейсбегове и отварям веднъж на два дни ?
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Първите 3-5 дни влагата в главите се изравнява, защото въпреки, че изглеждат сухи в сърцевината имат още влага.
Именно поради тази причина се препоръчва първите няколко дни да се проветрява за по 5-10 минути, а след това можеш да ги затвориш във вакум пликове за дрехи.
Именно поради тази причина се препоръчва първите няколко дни да се проветрява за по 5-10 минути, а след това можеш да ги затвориш във вакум пликове за дрехи.
.png)