Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Съхранение ?

Всичко останало
Семена марихуана
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Здравейте проблем ли е ако вече сложа изсъхналият материал който в момента все още е в кашони във спейсбегове ? Нямам достъп до мястото всеки ден нито имам 50 буркана за да ми стигнат за всичко .. така че мисля в спейсбегове с ципове, така ли ще е най добре да ги съхраня главите възможно най дълго
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Трябва да внимаваш да е добре изсушено, защото като седи затворено, било в спейсбег или буркан ще мухляса, ако не се отваря регулярно и проверява. Особено в началото.
Също така нямаше ли вече теми за сушене пуснати? Да не пускаме нови всеки път за всеки въпрос.
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Съжалявам затова пускам в този отдел ако ги сложа в спейсбегове и отварям веднъж на два дни ?
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Първите 3-5 дни влагата в главите се изравнява, защото въпреки, че изглеждат сухи в сърцевината имат още влага.
Именно поради тази причина се препоръчва първите няколко дни да се проветрява за по 5-10 минути, а след това можеш да ги затвориш във вакум пликове за дрехи.
Публикувай отговор