Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Избор на спори
-
wefelwel
- Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 67 times
Моля за препоръки от по - опитните, мисля да си поръчам спори и да си отгледам малко гъбки. Някой може ли да ме насочи към такива които ефекта им е да се смея много, не искам от тия с многото филми, а да ми е смешно. Ако някой е пробвал такива моля да сподели 
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Всичко се крие в дозата!
Ако изядеш 1г сухи гъби МОЖЕ да ти бъде забавно и приятно, но е строго индивидуално. При едни хора ефекта може да е смях, а при други, може да бъде притеснение и паника.
Гъбите влияят на моментното ти състояние, като буустер - ако има нещо, което те тревожи или притеснява, ще го засилят, но ако си весел и с приповдигнато настроение, ще ти бъде още по-приятно.
Сорта на гъбите не е от особено значение при толкова ниски дози, но от моя личен опит, мога да ти препоръчам "Златните Учители - Golden Teachers"
.png)