По много видеа гледам как много хора добавят какво ли не. Какъв е минимума за подготовка и с какво трябва да се снабдя за да станат нещата. Пак казвам всичко ще се прави с минимални ресурси. Благодаря много.

От това което пишеш останах с впечатление че не ти се занимава а не че не ти се харчат пари, защото все пак искаш да си купиш почва!Kucheqdekuche написа: ↑12 Май 2021, 13:57 Здравейте! Искам да си направя един експеримент. Имам ендо слънчево и приятно място на открито и искам да се пробвам да отгледам 5 растения. Набелязал съм си сорт. Blue Dream. Идеята ми е да направя трика със салфетката и като ги посея в големи саксии да ги изведа директно навън, защото нямам възможност да ги държа вътре на лампа. Това голяма грешка ли ще е? Може ли да се направи така, фатално ли ще е. Всичко го правя с любителска цел, но все пак искам резултати. Каква почва трябва да подготвя и от къде да я закупя? Търся най-евтиния вариант. Общо взето искам да покълнат и да ходя само да ги поливам. Знам, че може да ги изяде всичко, но искам да се пробвам. Също мисля да направя трика където ги вързваш за да тръгнат повече глави.
По много видеа гледам как много хора добавят какво ли не. Какъв е минимума за подготовка и с какво трябва да се снабдя за да станат нещата. Пак казвам всичко ще се прави с минимални ресурси. Благодаря много.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Колега ако изчакаш още малко няма да има смисъл да ги сееш защото нямаш време..кога ще сееш в саксия после,че след 3-4седмици да го вадиш на вън което значи че ще дойде края на юни...не знам ти си знаеш най добре.Kucheqdekuche написа: ↑12 Май 2021, 13:57 Здравейте! Искам да си направя един експеримент. Имам ендо слънчево и приятно място на открито и искам да се пробвам да отгледам 5 растения. Набелязал съм си сорт. Blue Dream. Идеята ми е да направя трика със салфетката и като ги посея в големи саксии да ги изведа директно навън, защото нямам възможност да ги държа вътре на лампа. Това голяма грешка ли ще е? Може ли да се направи така, фатално ли ще е. Всичко го правя с любителска цел, но все пак искам резултати. Каква почва трябва да подготвя и от къде да я закупя? Търся най-евтиния вариант. Общо взето искам да покълнат и да ходя само да ги поливам. Знам, че може да ги изяде всичко, но искам да се пробвам. Също мисля да направя трика където ги вързваш за да тръгнат повече глави.
По много видеа гледам как много хора добавят какво ли не. Какъв е минимума за подготовка и с какво трябва да се снабдя за да станат нещата. Пак казвам всичко ще се прави с минимални ресурси. Благодаря много.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()