Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Проблем със семената
Привет на всички! Пуснах 10 семки 5 от които сложих в саксии в парник а другите 5 на южната тераса. Проблема е че на терасата вече всички се показа още на следващия ден а от тези в парника нито едно не се е показало. Единствената разлика е температурата в парника и тази на терасата . В парника става много топло като го напече но аз го отварям от двете страни. Какъв може да е проблема вече 6 дни няма никакво развитие днес изрових внимателно 2 семки да видя дали са живи изобщо и корена е между бяло и зелено.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Извади ги засега от парника. Може да е точно заради това, температурата.Очевидно там е нещо. Саксийките стават ли топли? Отгоре съхнат ли? Вече няма опасни студове нощно време, така че няма нужда засега да са в парника, а просто някъде из двора или на тераса докато са малки..... Само внимавай за вредители. Зависи какъв е парника, но ако може целите страни да му се отворят, да стане като тунел засега?
От тук си взимам бележки какъв парник бих си направила аз, дооста проветрив, дори отгоре да има за отваряне!
От тук си взимам бележки какъв парник бих си направила аз, дооста проветрив, дори отгоре да има за отваряне!
Благодаря за бързия отговор! Да саксийките стават топли понеже са тъмен цвят и съхнат доста принуден съм да поливам всеки ден за да поддържам влагата в почвата. Веднага ще ги изкарам от там мислиш ли че има надежда за тях или всичко е загубено и трябват нови семки?
-
Inna
- Marijuana Mom

Опитай малко по на хладно преди да ги метнеш. Коренът ако не е изглеждал скапано, сбръчкано, кафяво и тн може да тръгнат. Ако сега си полял, сложи ги на по прохладно да не ги пече директно докато евентуално видиш, че се показват. Не ги поливай всеки ден, само ако са били пресъхнали бавно, еднократно напои и почакай, защото и да съхне трябва, но по бавно и равномерно. Има шанс..... Те и навън тъмните пластмасови саксийки се напичат, аз имах чушки в такива черни и ставаха врели, та ги смених...... а още сме средата на Май! Така че после всички ги наглеждай в тази насока докато са в саксии.
Четох че не трябва да се прекалява с водата и ме е страх да напоя малко повече иначе корена изглеждаше доста свеж и на двете семки както съм го сложил само на едната беше станал по дълъг. Колко дни максимум още да ги държа преди са ги махна? Благодаря ти много
-
Inna
- Marijuana Mom

След като подобриш условията почакай още 3,4 дни, евентуално до тогава нещо ако тръгне...
.png)