Здравейте,
Начинаещ съм имам няколко въпроса, ще се радвам да ми помогнете.
Растенията са около 8 см имат вече втори чифт листа, посадени са в пропагатор и гъба, на лампа 200W за растеж, която е на около педя от тях.
Първи въпрос, кога трябва да ги пресадя, кога да сменям с 600W лампа? И на какво разстояние да е 600 ватовата лампа?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
First time / beginner questions
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Със снимки ще се разбере най-ясно. Скоро няма да им трябва 600в лампа щом са по 8см.Височината нищо не говори, ще е хубаво да ги покажеш. 600 пържи излишно за бебета. А тази 200в реално ли е толкова или така пише, какво представлява? Не знам каква гъба, предполагам че вече са за засаждане както си решил да ги гледаш, в почва или по друг метод.
.png)