Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Семка от добър канабис

Семена марихуана
phoenix88
Градинар
Градинар
Has thanked: 18 times
Been thanked: 17 times

Точно днес е седмият ден от както засадих покълналата семка от много добра марихуана. Реших просто да експериментирам. Дали ще се получи нещо според вас? В момента е на режим 18часа светлина и 4 часа тъмнина. Прикачвам снимки от ден 7.
Поздрави :signw: :stone:
Прикачени файлове
20201030_171638.jpg
20201030_171631.jpg
20201030_171542.jpg
Аватар
Sawyer17
Градинар
Градинар
Has thanked: 3 times
Been thanked: 16 times

Пробвай, аз тази година пробвах аутдор със семки от пушен коз , оценявам коза с 6 от 10. Полях ги 4-5 пъти с кафяв кристалон и бананови кори и стана доста добра трева, рехавичка естествено,но хваща много доволно, така че пробвай, може и да се получи още по-добре пр теб
phoenix88
Градинар
Градинар

Проблема при мен е че семката бе само една и ако излезе мъжко нищо няма да стане
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Каква е тази лампичка, колко вата? Лесно ще расте под не засега, но за цъфтеж дали ще стигне? Еми с тези семки не се знае крайния резултат никога, би могло и да излезе нещо, може и да е пръчка, зависи до голяма степен и от бащата, ти си пушил майката...... Ако имаш възможност попитай къде е гледана и как да си направиш сметка кой я е опрашил.Е да, може да е мъжко също така, но опитай щом си почнал, иначе до тук изглежда добре.
phoenix88
Градинар
Градинар

Лампата е Лед 130w. Относно бащата,няма как да разбера. Просто пробвам за да видя крайният резултат. Също да попитам добре ли ще е ако подхранвам растението със остатъка кафе от машината? Благодаря
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Разгледай тук темите за макро и микро хранителни вещества, с какво горе долу кога се храни и какво му трябва в различните стадии за да не пробваш наизуст разни неща. Кога азот, кога фосфор, калий, калций..... В каква почва е? Ако тя е хубава(изглежда доволно цветенцето) , саксията му не е малка и би трябвало да няма нужда от допълнително подхранване, мъничко е още. Не е добре да се тори излишно. Иначе тази утайка нещо дава, някои микроелементи(но ако се използва често променя пх на почвата и тн) , но има по подходящи неща из градината, които да се ползват ако не искаш да купуваш специализирани Зелени връхчета коприва, изостанал магданоз могат да се накиснат в тубичка вода и други подобни. Виж тор от калифорнийски червей, тя е лека и мека и може да се ползва през целия растеж. Но засега според мен нищо не му трябва, помисли и в почвата какво има или прочети отзад на пакета, то също се смята при хранене за да не се претори. Преторяването има обратен ефект, пречи на растежа на малките бебета🙂
phoenix88
Градинар
Градинар

Благодаря за изчерпателният отговор:)
kambera
Градинар
Градинар
Has thanked: 183 times
Been thanked: 116 times

Как върви растението? Защото и аз имам 3-4 семки от готин джойнт и днес ги накиснах да видя дали ще покълнат, и как ще се развият докато си чакам лампата :)
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”