Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Телепатия

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Вярвате ли в телепатията?

Първо трябва да се определи какво е езикът на тялото и кое е синхронизация и кое е Телепатия, което означава четене на идеи от духовната сфера и необятния информационен Океан.

Така че, да си върнем някои от примерите, например ако партньора ви изневери и вие го разберете, имате шанс да разберете, защото поведението на партньора се променя и този език на тялото, или той / тя ви подарява подаръци без причина (като да изплащане на дълг) или игнорирането ви и прекарването на време по телефона и т.н. ... показва нещо променено.
Подобно на двама души са се спречкали в една стая и са спрели да се карат, защото те виждат, че идваш, и ти като влезеш в стаята се чувстваш най-напрегнат, защото усещаш наелектризирана стаята от караницата. Разбира се, хората често позволява намерението да излезе ясно и докато те не изразяват нещо, вие знаете, че те не се харесват или просто имат проблеми помежду си. За мен тези примери са просто език на тялото и животните обикновено не използват думи и глаголи за да говорят, но общуват по този начин. За щастие можете да видите някой или животно да иска да пикае, да пие, да яде или да го прегърнете... . Или иска да го оставите на мира, без да ви казва. Ако имате домашен любимец или деца, със сигурност ще знае, че това не е телепатия, но е форма на комуникация, която изисква да се погрижите, а не просто да чакате да получите писмени или гласови инструкции ...

Понякога чрез просто логика можем да предскажем края на изречението, което някой започва. По-рано бях добър в това и някои хора почти се побъркаха, но всъщност те дори го разработиха повече или по-малко фино в текстови приложения сега, можете да започнете изречение и да предскажете останалото.

Също така можем да имаме една и съща идея или изобретение, което не означава, че някой ви е шпионирал, но просто много от тях имат едни и същи идеи, за пример, в моята младост все още няма планински велосипеди, никога не съм виждал такива, живял, нито реклама и т.н. Но имахме BMX велосипеди, а някои имаха състезателни велосипеди, справедливо на 6 години си помислих, че това, което е добро за BMX, е, че колелата са качествени, а състезателните велосипеди имат скорости, ако съчетаем вида на конструкцията и колелата с гуми на BMX със скоростта на състезателните велосипеди, ще имаме добро колело.
След няколко години започвам да виждам планински велосипеди.
Обзалагам се, че сме имали много хора, които са мислили, и един е продължил да работи по това и да е патент и да комерсиализира или продаде идеята на производителите на велосипеди. Това е просто начинът, по който използваме ума си за творчески мисли, не сме толкова различни.
Сега имах и по-поразителни и много сложни "синхроничности" или много прецизни визии, но същите, както можем да се копираме на воля. Трудно е да се докаже нещо или нещо, което е внушение.
Но виждам, че можем да използваме нашето "Трето Око" или невидим език на намеренията. Ето защо го чувствате, когато някой ви гледа с настояване или мисли за вас, а вие му се обаждате или получавате обаждането или лицето, което наблюдавате отзад, изведнъж се обръща и ви гледа право в очите. Това изглежда много очевидно, тъй като вашият „поглед към тях“ ги докосва.
Винаги съм откривал това интересно явление, забелязвам, но не мога да обясня, но обикновено не искам да вярвам в телепатия или форми на невидима комуникация със сетивата.

Често ми е трудно да разгранича това, което изпитвам от тези неща, дали е синхронизация или Телепатия. Бих се изненадал, ако някой, който има интимни връзки, не е изпитвал някаква Телепатия, но със сигурност съм изпитвал да мисля същите мисли като моята партньорка и тогава тя ще каже, че тя също е мислила и за тази случайна тема. Със сигурност в съвременната епоха хората са опитвали да мислят за някого на случаен принцип и получават обаждане или съобщение от тях или виждат приятел, който не е бил виждан дълго време, само след като са мислили за тях само предишния ден или дори 5 минути преди това. За съжаление механизмът, който стои зад подобни явления, не е разбран адекватно (меко казано!), защото има моменти, в които наистина съм имал нужда да се свържа с някого и ми е било трудно да го направя, но понякога се е получавало!

Предполагам, че тези преживявания могат да бъдат отписани като статистически отклонения и малко здравословен скептицизъм е добър, но това е и признанието, че никой всъщност не знае какво се случва и че има голяма загадка за тези, които просто ще бъдат неподвижни и ще наблюдават.

Вярвам, че между хора, които се обичат по-лесно се постига телепатия. Много хора в живота ми (главно жени или много близки приятели и роднини) естествено изпитват това ниво на телепатия, което беше толкова „уау“ за мен, когато за първи път започна да се случва.

Телепатията дали са необясними случайности, които изчезват от паметта след добра нощна почивка. Или Ние съществуваме в състав от огромни количества информационни полета с невероятна сложност и до степента, в която сме отворени за светлината (и всички от нас са) и вероятно се „улавяте“ фрагменти от „синхронен дискурс“, който се разиграва върху всеки един слой и честота. Мислете за главата си като за антена, а за мозъка като за радиотранзистор, които е прикрепен към Мрежата със затворена верига, която е вашата нервна система. Измислихме ли Wifi или Wifi ни измисли. Хахаха

Да, аз вярвам, че телепатията е постижима. Вярвам, че е истинско нещо. Разбира се, мисля, че има и спектър на лудост... към него, но съм бил свидетел и съм изпитвал Телепатия в най-буквалния смисъл на думата.

Вярвам, че това имат предвид повечето „духовни гурута“, когато казват, че всички сме Едно. Нашето индивидуално съзнание би било малка част от съзнанието "Бог", само умът ни отдели от Източника на Съзнанието, така че когато сме в медитативно състояние или в състояние на транс в Съзнанието ние понякога виждаме какво би направил друг. Експериментирайте и помислете върху нещата...

Не твърдя, че съм духовен гуру или нещо подобно, но това наистина зависи от нивото на разбиране на човек на това какво означават тези неща:
Ние сме едно със Земята.
Ние сме едно биологични.
Ние сме едно в Квантовото Поле.
Ние сме едно Колективно Съзнание.
Ние сме Един Дух.
В крайна сметка ние сме Бог, който е нас.
Бог е Безкрайно и Божествено Съзнание.

Никога няма да разберем, тъй като е извън обсега на науката (която се нуждае от обективни явления и това е напълно субективно).

Но Умът ни може да не е толкова индивидуализиран, колкото си мислим. Може би има само Eдин Oкеан и понякога липсата ни на съгласуваност или увеличената синхронизация позволява на вълните да се измият и свържат, когато иначе биха минали покрай тях. При мен лично със сигурност идва с чувство за фино мозъчно или психическо чувство.

Възможно е също така да не се случва нищо свръхестествено и Телепатията да е напълно човешка функция.
Мисля, че повечето хора, които са приемали психеделици са имали преживявания, когато са чувствали, че те наистина са бомбардирани с много повече сензорни данни, отколкото когато са способни да разберат. И добре, хората, които вярват, че това е реално, обикновено защитават позицията си, като казват, че това, което са преживели, е било толкова сложно, толкова богато и толкова сложно, че не биха могли сами да създадат всичко това. Макар че ако погледнете от материалистическа гледна точка, вашият отговор вероятно би бил, че може би съзнателната част от мозъка им не би могла, но подсъзнателната част ТРЯБВА да е отговорна.

И така, това, което казвам, е, че може би подсъзнателната част от мозъка ни е бомбардирана с тези екстремни количества сензорно въвеждане през цялото време. И може би ума е способен да обработва много... много повече данни, отколкото бихме могли да разберем с нашите съзнателни умове.

За да можем да извлечем заключения, които ни се струват невъзможни.

И макар да изглежда пресилено, че мозъкът ни е способен на такава невероятна обработка на данни, подобна на „Шерлок Холмс“ ... все още ли изглежда толкова пресилено, ако вземете предвид, че Божественната Майка по всяка вероятност е напълно способна да създава светове, които ние смятаме, че са твърде сложни, за да може да се създаде прост мозък, и постоянно се храним с тези много, много екстремни количества сензорна информация?

Открили са, че водата има памет по начини, които никога не сме си представяли. Гледах увлекателен документален филм за него.
Откакто гледах този документален филм, започнах да обичам водата, която използвам за стайните си растения и те изглеждат по-здрави. Когато мислите за хора, ние всъщност сме торби с вода. Така че настроението и мисълта трябва да имат някакъв ефект върху общото ни състояние. Следователно положителната мисъл има своите достойнства.
https://www.youtube.com/watch?v=R8VyUsVOic0

Тестовете, които те проведоха, показаха последователни резултати. Всъщност те откриха, че всеки човек има свои собствени индивидуални модели, които се появяват във водата, на няколко пъти. Това, което добави валидност към тестовете, беше свързано с човека, който правеше изследването. Той е добре известен Нобелов лауреат. Когато той реши да направи това изследване, след като спечели Нобелова награда, сред връстниците му имаше някои критици. Те го възприеха като шарлатанство и не си заслужава времето. Изследванията му обаче разкриха доста за водата. По-специално как заредената вода се е оказала изключително полезна в индустрията. Пекарите, които използват тази вода, намират, че качеството на хляба, който пекат, е далеч по-добро, плюс хлябът остава по-свеж за по-дълго време. В други индустрии, в които преди това са имали корозия в тръбите си, сега проблемът не съществува просто поради качеството на водата, която ползват.

Вода → Кръв → Вени → Емоции → Чувство → Съпричастност → Телепатия ...

На небето и на Земята има повече неща, Хорейшио, отколкото се мечтаят във вашата философия.
Толкова вярно. И това е само от човешка гледна точка. Сега си представете, че сте клетка, която живее в нашето тяло. Що се отнася до него, вие сте неговата Вселена. Не може да си представи нищо отвъд това. Това означава, че за всичко, което знаем, нашата Вселена може да бъде разположена в пръста на крака на извънземно или още по-лошо, в дупето му. Хахаха

По-долу е откъс от отличния документален филм на BBC „Тайната вселена: Вътре в клетката“. Отдавна съм фен на научната фантастика. Нито една научна фантастика, която някога съм гледал или чел, не се е доближила до това да покаже причудлива Вселена като реалната, която съществува в собствените ни тела.

Осъзнавам, че това леко се размина с темата. Все пак считам, че трябва да разгледаме въпроса с по-широка перспектива. Ако има отговор, той не може да бъде прост. Всичко, което знаем, са малките клетки, които в момента са заети да работят в нашето тяло, които са от съществено значение за да ни дадат телепатия, не по-различно от хората, които изграждат и изстрелват сателитите, които ни осигуряват глобално покритие на нашите телефони и интернет, което е форма на телепатия, когато се замислите.
https://www.youtube.com/watch?v=v1MnNO4I9aU

Това, което често се подразбира с телепатия, е форма на комуникация, която би се случила директно в пространството на главата. Това е основно да се каже, че да "еволюираш" означава да нямаш нужда от уста, много сложен и женствен орган, а по-скоро просто да оставиш това, за нещо абстрактно, ум, плаващ без тяло.

Идеята за телепатията е толкова мощна! Колкото мечтите на хората да летят!

Това също така следва подобен ред като другите идеи, като диханството (да се храни без уста) или повечето транспортни средства, измислени от човека (вместо да използваме бедрата и корема за да се движим, и да имаме свободни и отпуснати ръце, трябва да хванете и насочете нещата с областта на рамото). Но също така намира по-перфектно въплъщение в писма или цифрови комуникации. И двете телепортират мисли в далечината. И отново, докато с писалка можете да пишете с всички предмишници или както китайският калиграф „рисува“ с цялото си тяло, вие пишете на машина с много сегментирани усещания, много ограничени до върха. В известен смисъл това следва подобен модел като музиката, която първоначално би трябвало да се изпее, след това в крайна сметка само да се свири, без повече да се ползва устата, без дъх и само с пръсти. Много умствените, цифрови и точни пръсти.

Това, което искам да обесня е, че устата си трябва за да сте наясно с дишането и необходимостта от пауза, а когато сме направили звук инструментализиран, го правим вечен. Така че по същество същата идея като вечния растеж е толкова скъпа за нашето любимо неолиберално общество. Привидно може да продължим с подобни модели. Можете да прочетете книга от хиляда страници и докато разказвачът или вие самият, ако трябва да говорите за това, върху което попадат очите ви, ще трябва да си почине, защото ще усети физическите ограничения, извисяването на устата, но умът може върви бързо, като привидно ума е неограничен. Като такова, тялото е напълно изключено от това изключително визуално, извън телесно преживяване, което е дигиталната юзда. Ако искате да олицетворите малко настоящия ни модел на комуникация, ние буквално сме същества от светлина, сведени до написано от това, което може да ни надживее. Все още бих могъл да съществувам с тези думи тук, ако се нося, за да получа вирус в близко бъдеще... С други думи: Вечното същество на Светлината Безсмъртно в облака

Така че, ако изучим нашите желания, всъщност получаваме по-точни снимки на тази афера, която надхвърля културите, но със сигурност е най-представителната за нашата страшна смърт.

Възможно е обаче те вече да съществуват под формата на телепатия. Те може да са вкоренени не в нещо изключително абстрактно, а в нещо изключително физическо. Езикът на тялото е универсален. И разказва много! Но може би, тъй като сме малко претоварени и се фокусираме върху това, което се случва вътре в нашите балонни огнеупорни огледала, ние не забелязваме всякакви фини детайли, които трябва, и които винаги говорят повече за истинското ни намерение, а не за лъжите, които може да си кажете. За да засилим в крайна сметка тези усещания (мислейки, че това наистина не е необходимо, всеки има хоби, а на някой хобитата ни са много луди хаха) Начинът най-вероятно би бил просто да погледнем надолу, където инстинктите стоят извън контрол, към тези неясни региони, този корем центъра и мястото от където сме родени и изглежда толкова нетърпеливи да си тръгнат.

Във всеки случай, най-добрият начин да почувствате това нещо, тази връзка, може да бъде просто да се държите близо до тези, които ви интересуват. В онази добра, добре изпята, стара тишина.

Казват, че близнаците, които живеят разделени, го изпитват и знаят кога другият е болен или в беда. Аз лично познавам двойка близнаци, които ще потвърдят това. Също така, доста често, когато се срещнат, те ще носят подобни дрехи и цветове.

С партньорката ми съм от години и често мислим нещо и в рамките на секунда-две другият от нас казва какво мисли другият.

Също така има истории за хора, които се срещат в сънища или докато Медитират, ако и двамата сънуват едновременно и за едно и също място.

Според мен Телепатията съществува, защото съм изпитвал различни форми на телепатия и синхронизация. Ще дам няколко примера, защото съм изпитвал телепатия и синхронизация в нормалното еженевние за най-обикновенни неща, като обажане на близък във важен момент, сготвяне на определено ядене или правене на определено нещо без въздействието на субстанции, как и съм изпитвал телепатия на умовете по възейсто на Космически сили или на ЛСД.
За мен телепатията е нещо, което е извън човешкия контрол. Изглежда ми, като механизъм, които например, ако двама души искат да си четат мислите няма да проработи. Само когато Висшите Космически Сили искат тези двама души да се свържат чрез Телепатия, само тогава се случва.

1. Мисля си за приятел които не съм го вижал от години и решавам да му се обадя по-късно през деня и се оказва, че и той същият ден се е сетил за мен. (понякога и става и за 1 минута помислям си за някой и той звъни след минута)
2. Сутринта излизам и цял ден ми се яде боб, толкова много ми се яде боб, че чак ме хваща яд, че не съм се обадил да ми приготвят боб. Прибирам се и вижам как боба тъкмо е сготвен и хляба опечен.
3.Имах няколко случая с много близки хора до мен да си прехвърлим мисли, "картини/изображения", тайни, шеги и информация чрез мисъл.
4. Имам случай след народни танци в който получих мисловен пакет с информация от приятел и случай след Йога, когато след Йогата при Намасте получих концентрирана информация за миг от секундата придобих нови умения, като в Матрицата, когато Нео каза "Знам Кунг фу" .
https://www.youtube.com/watch?v=0YhJxJZOWBw
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”