Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Семена и отглеждане в домашни условия

Семена марихуана
phoenix88
Градинар
Градинар
Has thanked: 18 times
Been thanked: 17 times

:signw: Привет на всички! ;) Нов съм тук и ми харесва сайта. Имам голямо желание да отгледам едно растение в домашни условия. Разполагам с всички необходими неща за отглеждане лампа най-вече имам специална за отглеждане. Моля да ми препоръчате някой сайт за семена,който е доказан за България с поръчките си. Много благодарен ще съм ако ми препоръчате медицински сорт,който помага за мс и депресия. Мой близък има множествена склероза и искам да му помогна с нещо добро. Двамата с него често пушим,но разни дилърчета винаги и всеки път е различна тревата. Търсим нещо много добро за релаксация и забавление.
Благодаря предварително приятели!🙂
Поздрави! :)
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Здравей и добре дошъл в Гръсти.

Сайт с доказано име за България е Seedsman

Много е относително какво облекчение търси, ако е за през деня може да вземете някоя сатива която да има успокояващ и енергичен ефект или индика за седативен ефект при проблеми със сънят.
Можете да обърнете внимание и на един страхотен сорт Cream & Cheese CBD 1:1 той има равни съотношения ЦБД и ТХК което допринася за лечебните му свойства.

Сортовете на банката на Seedsman са с доказано качество и няма да сбъркате ако поръчате именно тях.
phoenix88
Градинар
Градинар
Has thanked: 18 times
Been thanked: 17 times

Благодаря много за бързият отговор. Ще имам в предвид сорта,който ми препоръчахте. ) Ако започна отглеждането например средата на септември смятам че няма да е проблем тъй като ще е на закрито.
Аватар
WDScorpio
СЕО
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1913 times

Можеш да отглеждаш на закрито през цялата година. Единствено се погрижи да имат подходяща температура.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”