Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Sweet Zkittlez-RQS Indoor Sunshine Rege Състезание

Семена марихуана
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1334 times
Been thanked: 2320 times

Здравейте,много се радвам отново да съм тук,още повече,колко се е развил сайта :) .Има и доста нови фермери забелязвам,нямам търпение да ви разгледам дневниците ;) . Ето какво се случва при мен...

За този гроу реших да ъпгрейдна палатката,тъй като на старата вече циповете и взеха да се прецакват и на места се понакъса.Пак е 120х120х200 на бъдбох-про white версията,осветлението е 600В МХ/ХПС,пръста обикновенна универсал с малко повечко азот,20Л кофи,торовете са изцяло органика предимно генерал орг. и този път няма да объркам Блуумбастик за орг. добавка :lol: .Оценката ми за палатката е средна,циповете са доста корави,а да не говорим за ластиците на въздоховодите още повече,как не ги скъсах не знам :lol: и не е напълно изолирана,на места мога да видя светлина,дано си заслужава .

Храната е: Diamond black,Bio thrive bloom,Bio root,Bio bud booster,Mineral magic,меласка,Bio protect.
В чашка вода пуснах 8,но уви само 4 тръгнаха,на 7-8 месеца са семките може и заради това,някои от тях също се показаха,но просто се стъннаха и не продължиха. :cry: Няма да топирам само High stress ще прилагам.
Keep on growing :stone:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

седмица 1
1-min.jpg
седмица 2
2-min.jpg
2 (2)-min.jpg
2 (3)-min.jpg
2 (4)-min.jpg
седмица 3
3-min.jpg
3 (2)-min.jpg
3 (3)-min.jpg
3 (4)-min.jpg
3 (5)-min.jpg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Spiral радвам се, че отново те виждам във форума :)
Следя дневника ти с голям интерес.

Успех с проекта.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

28 ден вег.
foto_no_exif-min.jpg
foto_no_exif(1)-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
foto_no_exif(3)-min.jpg
foto_no_exif(4)-min.jpg
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Тухлите къртят! :weed:
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Josep92 написа: 15 Апр 2020, 19:22 Тухлите къртят! :weed:
Без тях гроуа не е същият :lol: :lol:
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1522 times
Been thanked: 1272 times

Много ценя чувството за хумор! Давай все така!
Мир
completely mad
kalastirka
Ценител
Ценител
Has thanked: 336 times
Been thanked: 574 times

Много здрави и свежи растения.Би ли споделил с какво ги храниш,режим,под какво осветление.За цъфтежа ме интересува също кога ще ги пускаш да цъфтят и с какво ще храниш.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

kalastirka написа: 16 Апр 2020, 08:42 Много здрави и свежи растения.Би ли споделил с какво ги храниш,режим,под какво осветление.За цъфтежа ме интересува също кога ще ги пускаш да цъфтят и с какво ще храниш.
Благодаря,през цялата вегетатация слагах само Даймън блак 4мл/Л био руут5мл/Л минерал маджика половин доза от това което трябва и пръсках с био протекта.Както казах има повечко азот в тази почва и не се налага азотни добавки,имам останало малко в една бутилка гроу ако се наложи за цъфтежа.Режима ми през вег. е винаги 18/6,600В МХ,12/12 пускам винаги след 30тия ден(ако сорта е 8 седмици.иначе може и по-малко)Общо взето ако са индики гледам да са горе долу толкова големи колкото на снимките.Храната за цъфтежа ще си е основната Bio thrive bloom и меласа с био бъд бууст стимулатора(не съм го пробвал досега),имам и кал/маг ако се наложи.Единственото,което ме човърка е,че са 4ри растения, по принцип гледам повече и не мисля,че ще изкарам достатъчно количество,гоня минимум 50 на саксия да знам,че ще изкарам горе долу година.А и не знам дали не беше грешка,че не топирах,от доста време не съм гледал без топиране,а вече е късно аз пускам цъфтежа,нямам време да ги чакам. :passg:
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар

Цъфтеж седмица 1 пуснах го след 30тия ден вег
Продължих да поливам с всичко което споменах в миналия пост,като сега добавям и основната храна за цъфтеж 1мл/л,меласа 3 лъжици на 10Л разтвор като ще се увеличат на 5 лъжици по нататък в цъфтежа,а био бъд стимулатора го почвам от 2рата седмица до края 5мл/Л
foto_no_exif-min.jpg
foto_no_exif(1)-min.jpg
foto_no_exif(2)-min.jpg
foto_no_exif(3)-min.jpg
foto_no_exif(4)-min.jpg
foto_no_exif(5)-min.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”