изникналите са автоматиците, другите до 2 3 дена ще се покажат 6 бр ак 47, осветлението е настроено на 18 6 мисля да остане така докато не обера автоматиците които са на 19 дена, и после 12 12 за ака то. не се колебайте да коментирате и помагате.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Втори индор, авто супер хаш + ак 47 фем Indoor Sunshine Rege
-
Fake
- Градинар

- Has thanked: 407 times
- Been thanked: 176 times
здравей те, и аз да се включа в състезанието
. бокс палатка 120 на 120 на 2. осветление лед 2 бр по 1000 ват. и 1 бр. филипс 600 вата който май няма да се пуска.
изникналите са автоматиците, другите до 2 3 дена ще се покажат 6 бр ак 47, осветлението е настроено на 18 6 мисля да остане така докато не обера автоматиците които са на 19 дена, и после 12 12 за ака то. не се колебайте да коментирате и помагате.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Радвам се, че започваш нов дневник и че се включваш в Състезанието. Ще следя дневника с интерес.
Поливай малко и настрани, знам, че са малк, но е хубаво да е леко влажно.
Подобри ли почвата?
Успех с проекта!
#БГКоноп
Поливай малко и настрани, знам, че са малк, но е хубаво да е леко влажно.
Подобри ли почвата?
Успех с проекта!
#БГКоноп
-
Fake
- Градинар

Здравей те, на последък нямам много време да обновявам темата понеже имам страшно много работа зареждам магазини с хранителни стоки а в момента се пазари много. Положението с растенията също не е розово почвата несъм я сменял къто предната си е автоматиците пак згънаха листата, ак то ми се виждат доста добре за сега проявиха и алчност за светлина наложисе да сваля доста осветлението преди да спрът да се удалжават, поливам само с вода за сега към автоматиците най вероятно няма да полагам особени грижи
- Прикачени файлове
- firstcitizen
- Буден

Мокрил ли си листата? Листата опирали ли са се по почвата? Може да е pH проблем, а може и я някоя болест от почвата да е ...
Тази почва не трябваше да я ползваш... !!! Отглеждаш в почва и това е едно от нещата за който трябваше най-много да се погрижиш.
Предният път имаше проблеми точно заради почвата и реши да ползваш същата... еми резултата ще е същия.
Аз бих ги изхвърлил тази почва на компотесера. (да не кажа и растенията) Забърквам нов почвен микс и слагам нови растения или слагам тези, но ако щеги сложиш тези им по махни най-долният ред листа и с минимално почва. Даже бих казал без, че да не се прехвърля заразата ако е зараза.
Чернозем+кокос+био хумус от червени калифорнийски червей + зеолит е напълно достатъчно. Можеш вече допълнителни екстри като торф, агро перлит от миди и всякакви други неша да добавяш.
Но чернозем, чкч, кокос и зеолит е повече от достатъчно да си направиш хубава почва.
Просто така се мъчиш, мичиш и растенията, за това растът бавно и добива ще е малък. Постарай се с почвата и ще отприщиш растенията по тотално друг начин ще се развиват и растенията и всичко.
Всичко ти го казвам, като съвет, а какво ще правиш сам ще си решиш.
Отделно с автомати няма смисъл да се занимаваш, наблеги на фотопериодните растения.
П.П. Тия дни, когато си забърквам почвен микс ще направя видео докато го правя
-
Fake
- Градинар

Да от почвата ще е ама нали е по лесно от магазина за 10лв 50 литра и после загуба на време и тъпи въпроси, заемам се още днес с една черноземка поне за фемките, другите отпадат, ще изчакам клипчето за приготвяне на почва и ще бучна нови на мястото на автото, надявам се да не е много сложно за приготвяне
- firstcitizen
- Буден

В тази почва, която отглежда 50 литра за 10 лв и лайното си не бих сложил, а каму ли растение! ( това ти е пореден грол, която тази почва ти прави проблем... )Fake написа: ↑31 Мар 2020, 14:49 Да от почвата ще е ама нали е по лесно от магазина за 10лв 50 литра и после загуба на време и тъпи въпроси, заемам се още днес с една черноземка поне за фемките, другите отпадат, ще изчакам клипчето за приготвяне на почва и ще бучна нови на мястото на автото, надявам се да не е много сложно за приготвяне
Чернозема трябва да го "разредиш" с нещо, като кокос, торф, АГРО перлит (че има строителен химичен), чкч, компост и т.н., за да подобриш структурата на почвата.
- firstcitizen
- Буден

Да повтаряш една и съща грешка с почвата и да очакваш различен резултат...
За какво ти я тоя пясък? Разбирам да сложиш 1% речен пясък или 1% зелен пясък, но от повече нямаш нужда. Всичко живо бяга от пясъкa ти си му набичил. (не отглеждаш кактуси, а канабис)
Къде в поста ми прочете думата пясък?
viewtopic.php?f=6&t=414
.png)