Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Salvia divinorum
Здравейте, предполагам повечето от вас познават това растение. Отглеждах си навремето.. Преди 10-тина години гледах две от Bunnell strain, но една зима при малко по-продължително отсътвие за нещастие измръзнаха. За психоактивните свойства много е писано и говорено.. Директно се гмуркаш дълбоко в подсъзнанието си на места, които не си предполагал, че съществуват
. Ако някой не е разбрал още себе си - има пряк път
Та чудих се, дали някой от форума не отглежда, опитвам се всячески да се сдобия с резник или живо растение.. Благодаря
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Здравей, добре дошъл във форума на Гръсти. Mного грубо започваш с първият си пост и нарушаваш правилата на форума. Това ти е първо и последно предупреждение! Забранени са теми и публикации относно резмени или продажба на каквото и да е. Моля те отново да прочетеш правилата с които си се съгласил при регистрация.herbal написа: ↑21 Ное 2019, 13:39 Здравейте, предполагам повечето от вас познават това растение. Отглеждах си навремето.. Преди 10-тина години гледах две от Bunnell strain, но една зима при малко по-продължително отсътвие за нещастие измръзнаха. За психоактивните свойства много е писано и говорено.. Директно се гмуркаш дълбоко в подсъзнанието си на места, които не си предполагал, че съществуват. Ако някой не е разбрал още себе си - има пряк път
Та чудих се, дали някой от форума не отглежда, опитвам се всячески да се сдобия с резник или живо растение.. Благодаря
app.php/rules
Салвията е невероятно растение и свещена медицина. Пушил съм 2-ти в живота си Салвия и 2-та пътя ме почерпиха и беше екстракт, единият беше х25, а другият незнам с каква концентрация беше и ефекта беше много силен, но не го усетих, като моето нещо.
Примерно по някакъв начин усещам, че Канабиса, псилоцибиновите гъби, ЛСД, ДМТ-ти и Аяхуаска, че са моята свещенна медицина.
Но пък Салвията може да е твоето нещо и това е напълно нормално, защото всеки човек е различен. Това, което работи при едни не е задължително да работи при други. Както и всеки човек има собствени предпочитания.
herbal ако искаше да си намериш растение да си беше намерил вече. В интернет има от "пиле мляко"! Точно с написването на 3 думи в Google и можеш да я намериш.
Честно да ти кажа, познавам хора, които отглеждат Салвия. Както знам и от къде можеш да си купиш жив корен, както и къде можеш да разменяш живи екзотични растения и семена напълно безплатно (не само Салвия) , но не бих споделил такава информация на никой във форума поради много причини. (правилата, безопасност, морал и т.н.) Ако Духа на Салвия иска да се свържи с теб, повярвай ми Тя сама ще те открие. Духовете от другото измерение сами ни намират...
Мислете за безопаността си !!! Дори децата и тийновете се научиха, че трябва да се пазят в интернет, а вие на стари години глупости сте тръгнали да правите :
#БГКоноп
Относно правилата.. Влез си в сайта, кликни си на червеното каренце, което ни приканва да се запознаем с правилата.. и ми кажи къде са те? Защото пише само това са правилата и бла, бла, ама ни правила има, ни линк към тях..
Второ, аз нищо не разменям, нито продавам, нито купувам, а освен това като гледам свободно се коментира откъде да си купи човек семки или спори, защо да не се коментира и откъде да се сдобие човек с live cutting на салвия?! А.. и добре заварил, ама тия заплахи за бан и тая псевдо-демонстрация на авторитет са ми малко childish и изобщо не по вкуса..
относно салвията.. 1-2 пъти изобщо не са достатъчни да овладееш трипа, особено ако се нашиеш с няк'ви върли екстракти
пробвал съм и по-леки и по-силни екстракти, но по-smooth трип от изсушени листа от собственото си растение, не съм имал.. просто същия интензитет се постига с малко по-голямо количество..
Ъъ.. live cutting по online смартшоповете няма никъде, по европейските имам предвид, или поне аз не намирам, а още по-рядко пък пращат live plant-ове в държава извън базата им, хайде напиши три думи в google и ми намери?
Едно време беше пълно, сега обаче не е така. И в azarius отдавна няма.
Ако можеш да ме свържеш с някой, който отглежда растение или да споделиш това място, откъдето можем да си вземем "жив корен" или тоя маркет тип shroomery marketplace предполагам добре, ако не - да сме живи и здрави..
Второ, аз нищо не разменям, нито продавам, нито купувам, а освен това като гледам свободно се коментира откъде да си купи човек семки или спори, защо да не се коментира и откъде да се сдобие човек с live cutting на салвия?! А.. и добре заварил, ама тия заплахи за бан и тая псевдо-демонстрация на авторитет са ми малко childish и изобщо не по вкуса..
относно салвията.. 1-2 пъти изобщо не са достатъчни да овладееш трипа, особено ако се нашиеш с няк'ви върли екстракти
пробвал съм и по-леки и по-силни екстракти, но по-smooth трип от изсушени листа от собственото си растение, не съм имал.. просто същия интензитет се постига с малко по-голямо количество..
Ъъ.. live cutting по online смартшоповете няма никъде, по европейските имам предвид, или поне аз не намирам, а още по-рядко пък пращат live plant-ове в държава извън базата им, хайде напиши три думи в google и ми намери?
Едно време беше пълно, сега обаче не е така. И в azarius отдавна няма.
Ако можеш да ме свържеш с някой, който отглежда растение или да споделиш това място, откъдето можем да си вземем "жив корен" или тоя маркет тип shroomery marketplace предполагам добре, ако не - да сме живи и здрави..
Извинявам се от името на Fitscitizen, но тук сме особено предпазливи в подобни ситуации, от гледна точка на това, че това което правим не е особено легално в много държави.
Успех с намирането на растението.
app.php/rules
Успех с намирането на растението.
app.php/rules
.png)