Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Половин дневник
-
Mamadana
- Баш Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 343 times
Здравейте, аз съм тотален аматьор това ми е първия опит да отгледам джоинт. След много четене се оборудвах според възможностите си и вече растенията са ми на 11 дни режим 12 на 12 преди това бяха 40 дни на режим 16 на 8. Сорта е за начинаещи girl sckot cookies баха 6 в бокса, но останаха 4 убих другите две умишлено. Храня ги с Био БИЗ, лампата е лед Марс хидро нагласям ph на 6.8 поливам 2_3 пъти в седмицата. Имам овлажнител на въздуха и влагоабсорбатор. Растенията са 4, но всички са различна големина. Според мен защото ги насадих направо в саксията след покълване. Имаха яко стрес, яка жега която не можех да овладея. Бях на кратка почивка и ги покях стабилно миналия петък в понеделник като ги видях не ми харесаха листата едни оклюмали. Ще покажа снимки да ги видите, ще ги бъде ли тези красавици?
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Ще ги бъде. 
Просто ги полей.
Просто ги полей.
.png)