Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Здравейте нов съм имам проблем с мойте китки ще кача снимка ако някой може да помогне
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Малко повечко инфо, каква почва, колко голяма саксия, торене, темп, влажност? Струва ми се, че са две в една? По снимката мен ми изглежда, че нещо с поливането е, много често ли, не изсъхва на някои места може би.... А пък тези платнените са малко особени, в страни съхнат, отдолу не, нещо в тази връзка е, но ти сподели повече информация, че да могат други да се пробват да помогнат. Също така какъв е този китеник отдолу?! Така може да хванат акари или някоя болест, гниене, това ако се кисне във вода......
.png)