Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Въпрос свързан с доставката и сигурността

Всичко останало
Семена марихуана
mmtt24

Здравейте,
малко трудно се оправих във форума и най-вероятно на грешно място съм пратил, извинявам се много!

По същество, приятели ми казаха, че притежаването на семена е било едва ли не законно (особено ако са 4-5 тоест по малко количество) с колекционерска стойност като подарък за някой.

С прятели решихме скоро време да поръчаме няколко различни варианта за подарък на наш близък, тъй като решихме, че ще се изкефи. Човека колекционира всичко... и си пада малко хипи

Въпроса ми е, куриерските ни фирми в българия, ще направят ли проблем? Да не викнат куки да причакват, или вобще не се интересуват камоли да проверяват.Говоря примерно Еконт или Спиди и т.н :?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

mmtt24 написа: 28 Май 2024, 20:36 Здравейте,
малко трудно се оправих във форума и най-вероятно на грешно място съм пратил, извинявам се много!

По същество, приятели ми казаха, че притежаването на семена е било едва ли не законно (особено ако са 4-5 тоест по малко количество) с колекционерска стойност като подарък за някой.

С прятели решихме скоро време да поръчаме няколко различни варианта за подарък на наш близък, тъй като решихме, че ще се изкефи. Човека колекционира всичко... и си пада малко хипи

Въпроса ми е, куриерските ни фирми в българия, ще направят ли проблем? Да не викнат куки да причакват, или вобще не се интересуват камоли да проверяват.Говоря примерно Еконт или Спиди и т.н :?
Здравей,

от куриерска фирма проблеми няма да имаш, тези които проверяват са в митницата, но по принцип ако пратката не идва от Холандия рядко се случва да ги намерят и най- много да ти ги смачкат или просто да не ги получиш, куки няма да ви викат :) . Доста от колегите взимат от Villabafo те са гръцка фирма дистрибутор и всички са си получавали нещата без проблем за сега.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор