Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Опасявам се да си поръчам спори за гъби

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
shroomy
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Здравейте, от скоро се интересувам от Халюцигенни гъби, имам дълги години опит с медитация и много малко с осъзнато сънуване. Това, което се случва с мозъка при осъзнатото сънуване е, че двете полукълба на мозъка започват да работят в синхрон. Това е нещо, което можем да постигнем и в будно състояние в нашия физически свят, което ще ни накара да виждаме неща, които иначе не бихме могли. Освен това може странно да прозвучи, но в пълен синхрон в будно състояние може да си способен и на т.нар. "чудеса", защото мисълта започва да се проявява с много по-голяма скорост.

Във връзка с всичко гореспоменато, изглежда, че гъбите имат подобен ефект като при естественото състояние на синхрон, до което човек може да достигне с труд и воля. Това, което искам аз да направя е да комбинирам двете неща, тъй като имам дълъг опит с медитация, мисля че гъбите ще ми повлияят доста добре, но съм далеч от идеята да ги ползвам като патерица, искам да ги пробвам като бууст и продуктивност в работата ми. Да ми отворят пътя за по дълбоки и високи нива на съзнанието. Отделно обожавам да гледам растения, въпреки че гъбите не са растения с кеф бих гледал в голямо количество.

Видях че този сайт се споменава тук във форума https://www.magic-mushrooms-shop.com/en/ . Сигурен съм че в София има много хора, които могат да ми дадат спори, но просто не се познавам с такива, а тук доколкото знам е збранено да се изиксват/продават т.н. Бих искал потвърждение, ако някой скоро е поръчвал от сайта и дали няма да си имам проблеми, става въпрос за спори.

При успех с намирането, с удоволствие ще споделя тук цялстния си опит от отглеждането, до консумирането и ефектите.

Благодаря !
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар
Has thanked: 858 times
Been thanked: 432 times

shroomy написа: 24 Май 2024, 03:21 Здравейте, от скоро се интересувам от Халюцигенни гъби, имам дълги години опит с медитация и много малко с осъзнато сънуване. Това, което се случва с мозъка при осъзнатото сънуване е, че двете полукълба на мозъка започват да работят в синхрон. Това е нещо, което можем да постигнем и в будно състояние в нашия физически свят, което ще ни накара да виждаме неща, които иначе не бихме могли. Освен това може странно да прозвучи, но в пълен синхрон в будно състояние може да си способен и на т.нар. "чудеса", защото мисълта започва да се проявява с много по-голяма скорост.

Във връзка с всичко гореспоменато, изглежда, че гъбите имат подобен ефект като при естественото състояние на синхрон, до което човек може да достигне с труд и воля. Това, което искам аз да направя е да комбинирам двете неща, тъй като имам дълъг опит с медитация, мисля че гъбите ще ми повлияят доста добре, но съм далеч от идеята да ги ползвам като патерица, искам да ги пробвам като бууст и продуктивност в работата ми. Да ми отворят пътя за по дълбоки и високи нива на съзнанието. Отделно обожавам да гледам растения, въпреки че гъбите не са растения с кеф бих гледал в голямо количество.

Видях че този сайт се споменава тук във форума https://www.magic-mushrooms-shop.com/en/ . Сигурен съм че в София има много хора, които могат да ми дадат спори, но просто не се познавам с такива, а тук доколкото знам е збранено да се изиксват/продават т.н. Бих искал потвърждение, ако някой скоро е поръчвал от сайта и дали няма да си имам проблеми, става въпрос за спори.

При успех с намирането, с удоволствие ще споделя тук цялстния си опит от отглеждането, до консумирането и ефектите.

Благодаря !
Поръчвал съм от там есента, нямаше никакъв проблем.
Личните контакти тук са забранени (което е нормално в предвид прекрасната държава в която живеем, а и все пак това е образователен форум иначе ще заприлича на магаин от Дарк-нета). Успех с начинанието.
shroomy
Нов Градинар
Нов Градинар

Bathory написа: 24 Май 2024, 08:55 Поръчвал съм от там есента, нямаше никакъв проблем.
Личните контакти тук са забранени (което е нормално в предвид прекрасната държава в която живеем, а и все пак това е образователен форум иначе ще заприлича на магаин от Дарк-нета). Успех с начинанието.
Ще поръчам и ще ъпдейтна. Спрял съм се на Golden Teacher. Имсш ли идея кой вид е най подходящ за моите цели и има ли изобщо голяма разлика между отделните видове гъби.
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар

shroomy написа: 24 Май 2024, 11:44
Bathory написа: 24 Май 2024, 08:55 Поръчвал съм от там есента, нямаше никакъв проблем.
Ще поръчам и ще ъпдейтна. Спрял съм се на Golden Teacher. Имсш ли идея кой вид е най подходящ за моите цели и има ли изобщо голяма разлика между отделните видове гъби.
Само Учителите съм гледал, не мога да споделя опит с други щамове. За начинаещи се водят най-непретенцозни и от към отглеждане и за употреба. Субстратите за тях също, не ми се занимава с разни конски фъшкии и др.такива неща.
shroomy
Нов Градинар
Нов Градинар

Спрял съм се на тези https://www.magic-mushrooms-shop.com/en ... m-kit.html

Виждам че има и в Амазон не знам многп съм се филмирал че може да ми проверяват пратката или да я спрат на митница.. Но дори това да стане това са само спори, в най - лошия вариант няма да си получа пратката, нали така ?

От друга страна това си е цял кит очевидно е че ще ги отглвждам, дали е по-безопасно да взема само спринцовка със спори ?

Пуснал съм поръчка чака плащане и се филмирам ами сега ако проследяват и плащането хаха , усещам че ще трябва да медитирам подготвително преди да вземам гъби, ако нисля толкова многостранно и "параноично" ... е мисля че е нормално все пак много хора зависят от мен и искам да съю предпазлив а целта на гъбите е само и единствено със здравословни цели
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Аз лично никога не съм поръчвала, но десетки приятели са си взимали по множество пъти, никога не съм чула и един да е пострадал или да са му създали проблеми заради такава поръчка или последващо гледане... 🤷Семената и тревата въобще е много по-рисковано, но аз и със семена никога не съм имала проблеми,а съм поръчвала доста пъти. Ако това ще те успокои. 😂👍
shroomy
Нов Градинар
Нов Градинар

Успешно поръчани и получени ..
Аватар
Bathory
Градинар
Градинар

shroomy написа: 01 Юни 2024, 14:42 Успешно поръчани и получени ..
Поздравления и успех с отглеждането!
Когато станат може да си вземеш спори и да не трябва да поръчваш пак.
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”