Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Auto pineapple glue grow
-
R3S1S7
- Нов Градинар

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Семката е от advanced seeds. На снимките е на около 3 седмици и половина от покълването. Мислех да пробвам hst ама ме хвана шубе, защото аз дори lst не бях пробвал да правя. Та какво мислите хора как се справям според вас? Все още не съм опънал крайщата, защото ми се виждат прекалено къси, а хартията с която съм го “разчекнал” скоро ще бъде заменена с тел или нещо подобно. Също така да режа ли листа, които пречат и не могат да бъдат залепени с тиксо, за да не пречат?
-
R3S1S7
- Нов Градинар

Забравих да кажа, че до сега не съм слагал торове, само каквото си е било в почвата предварително като nutrient. Иначе след около 2 седмици ще почна да му слагам тор от прилепи и още един течен тор който до колкото разбрах е всичко в едно (забравих и марката, но върши работа!)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Имай в предвид, че торта от прилепи отделя много бавно, за автомати има и по добри решения.R3S1S7 написа: ↑08 Ное 2022, 10:00 Забравих да кажа, че до сега не съм слагал торове, само каквото си е било в почвата предварително като nutrient. Иначе след около 2 седмици ще почна да му слагам тор от прилепи и още един течен тор който до колкото разбрах е всичко в едно (забравих и марката, но върши работа!)
-
R3S1S7
- Нов Градинар

Vetrushka написа: ↑08 Ное 2022, 11:08Имай в предвид, че торта от прилепи отделя много бавно, за автомати има и по добри решения.R3S1S7 написа: ↑08 Ное 2022, 10:00 Забравих да кажа, че до сега не съм слагал торове, само каквото си е било в почвата предварително като nutrient. Иначе след около 2 седмици ще почна да му слагам тор от прилепи и още един течен тор който до колкото разбрах е всичко в едно (забравих и марката, но върши работа!)
Знам, но точно сега нямам пари за торове, просто този с прилепите съм го ползвал и ми е останал от предишен гроу. Иначе този течния тор е на dutchpro и е multi total, та той май по ще свърши работа какво мислиш?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Здрасти! Не е зле, но ми прилича на тскъв вид ауто, който е било по-добре да не се огъва и стресират много, а да се остави да си расте. В смисъл по-дребен и сбит вид е явно. Има аутота, при които е подходящо да се поогъват и разтварят(ЛСТ) , но те са по едри и клонести, това е някакво сбитичко. Но иначе изглежда добре, малко мъничко за възрастта....Като цяло по-лесно е да опиташ с фотопериодно, там ти преценява кога да цъфти и е по-щадящо на грешки. Сподели повече инфо:почва, каква е лампата? температура, влага не е лошо да се гледа....Можеш отстрани да си направиш стените бели. Има ли вентилация?
На торовете обикновено се гледа NPK (азот/фосфор/калий) и се преценява за коя фаза са най-подходящи, а пък на специализираните серии си пише в таблици.
На торовете обикновено се гледа NPK (азот/фосфор/калий) и се преценява за коя фаза са най-подходящи, а пък на специализираните серии си пише в таблици.
-
R3S1S7
- Нов Градинар

Мъничко е, защото светлината не е достатъчно силна, със 150w прожектор съм и една допълнителна лампа която е за да има тамInna написа: ↑08 Ное 2022, 12:07 Здрасти! Не е зле, но ми прилича на тскъв вид ауто, който е било по-добре да не се огъва и стресират много, а да се остави да си расте. В смисъл по-дребен и сбит вид е явно. Има аутота, при които е подходящо да се поогъват и разтварят(ЛСТ) , но те са по едри и клонести, това е някакво сбитичко. Но иначе изглежда добре, малко мъничко за възрастта....Като цяло по-лесно е да опиташ с фотопериодно, там ти преценява кога да цъфти и е по-щадящо на грешки. Сподели повече инфо:почва, каква е лампата? температура, влага не е лошо да се гледа....Можеш отстрани да си направиш стените бели. Има ли вентилация?
За почва използвам най-нормална от близкия магазин. Температурата е около 25-28 градуса,а за влагата си нямам представа. Вентилация няма, но стаята е почти през целия ден отворена.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Значи тези прожектори вече не са оферта и много хабят за светлината, която отдават. 150 вата ако беше гроу лапичка с димер би светила много повече. Ползвала съм много пъти за клонинги и вег, но за цъфтеж и дебелеене на глави не знам какво и дали ще излезе. Ориентирай се към една свястна лапичка от Марс хидро или друга от китайски сайт вече има доста видове на прилични цени, гледай да са макс нови диоди. Хубаво е от компютър някое вентилаторче поне да движи въздуха. Най-удобно ще ти е да си купиш за другия път комплект палатка, лампа и всичко, за да ти вървят нещата по-удобно и качествено. Също почвата е хубаво внимателно да се подбере, тя ти е основна за хубав гроу, след това и торове за различните фази. Иначе и от магазина се оцелват и има и свястни почви в БГ хипермаркетите(тази в Лидъла бива) , но отзад се чете пак така NPK, какво съдържа. Хубаво е да е лек торф, това като я повдигнеш може да разбереш, ако много тежи, то в нея има пръст и лесно става кална и тежка, а тези цветенце обичат мекичка и рохкава. тази примерно явно става, но може да попаднеш и на много тъпа и да ти развали всичко. Затова най-сигурно и удобно е да си вземеш пакет специализирана почва, не са толкова по-скъпи, но ще ти вървят цветята.....
.png)