Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Gorilazoe'' intdoor 2020 Whte Widow+Bruce Banger (начинаещ)
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Аз ако бях на тебе щях да изкарам някое- друго навънка, с къв акъл гледаш вътре по това време не те зная!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Ако не си намерил място, не си подготвен не е толкова лесно да кажеш на вънка. Той се е правил сметка за вътре, беше предупреден за температурите лятото, може и да има нещо в предвид.
Аз заради тия карантини, и КПП-та където бяха, много ми развалиха плановете и затова нямам самостоятелна градина. Не успях да си намеря, а и за на вън знаеш, че си трябва и време за поливка и грижи, повече от колкото трябват за у вас.
На мен първия indoor ми беше точно по това време, криво ляво го избутах, сега пак цъфтя в момента и имам поне още 5 седмици.
Прави ми впечатления, че хора с по 1-2-3 дневника, вече доста епитети използват към по - новите, това определено не ми харесва.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Не знам чак епитети,но има тук таме едни такива превзети изказвания със заядлива нотка....Такива изказвания предизвикват съответния такъв отговор,негативно отношение изобщо.
А по темата з а цветята как е влажността,как върви поливането?Това след тъмно ли са,малко увиснали?Или са били простоз а поливка?В жегата е по-леко з атях ако и влагата на въздуха(но тя не с е наваксва като постоянно се поливат саксиите,а с овлажнител за въздух) е достаъчна ,иначе става пустиня направо.Ако стане доста топло по-добре е с по-малко лампи,ако не с еналага по вида им да се пускат още лампи засега може да се кара с минимален брой,свежестта на въздуха е по-важна от набичване на светлина,особено в растежа няма д а им трябват всичките още.Предполагам те светят през нощта,а денем в топлото е тъмния период?
А по темата з а цветята как е влажността,как върви поливането?Това след тъмно ли са,малко увиснали?Или са били простоз а поливка?В жегата е по-леко з атях ако и влагата на въздуха(но тя не с е наваксва като постоянно се поливат саксиите,а с овлажнител за въздух) е достаъчна ,иначе става пустиня направо.Ако стане доста топло по-добре е с по-малко лампи,ако не с еналага по вида им да се пускат още лампи засега може да се кара с минимален брой,свежестта на въздуха е по-важна от набичване на светлина,особено в растежа няма д а им трябват всичките още.Предполагам те светят през нощта,а денем в топлото е тъмния период?
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Вие половината форум бяхте на път да го отлъчите, аз съм ви бил крив! Не се сещам за някой начинаещ да е почнал с толкова растения, хайде със здраве, харалия да е!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Недей да се впрягаш излишно, просто от страни, като се чете прави впечатление и нямах предвид за теб.
Половината от нещата не съм съгласен с gorilazoe178 и това, което има му го казах, от тук на там да си прави сметка.
- gorilazoe178
- Градинар

- Has thanked: 63 times
- Been thanked: 46 times
Бяха за поливане. Да, тъмния период ми е в жегитемежду 10 и 16:00ч. Имам овлажнител и мисля, че за момента ги поддържам в добри условия. Скоро ще сложа още една 600 а в цъфтежа няколко лед(още не знам какви).BTW поливането е голям филм и в момента обмислям капково, ама ме е страх да не стане наводнение някакво защото не мога да съм постоянно там.Inna написа: ↑15 Юни 2020, 14:03 Не знам чак епитети,но има тук таме едни такива превзети изказвания със заядлива нотка....Такива изказвания предизвикват съответния такъв отговор,негативно отношение изобщо.
Последно промяна от gorilazoe178 на 15 Юни 2020, 16:51, променено общо 1 път.
Be the change you wish to see in the world.
- gorilazoe178
- Градинар

Такъв проблем ли е, че съм започнал с толкова готин? Ако съм проблем на форума могат да ми премахнат акаунта.
-
Inna
- Marijuana Mom

Aз много харесвам ЛЕД панелите,само че на такова място въобще нямам идея колко бр. ще свършат работа,единствено,че трябва да са мощнисъответно са скъпички.Някакви по над 300 вата реални поне да е единия.Може да се миксират с ХПСтата и тн ако така и така тях си ги имаш.Може всякаква смесена светлина,стига да преобладават подходящите келвини за растеж/цъфтеж,(съответно дневна/студена за растежа и по-топла за цъфтежа се водят най-добри,както май бяхме споменали?)но не пречи да има и студена към нея,просто тя трябва да е повече и обратно в растеж студена бяла,но не пречи да е мискната с малко топла.И вече като се пооформят глави живот и здраве може по някое време да се набичи всичко възможноз а дебелеене:)ЛЕДа не суши така чак и е по-удобен за жегата,както и въобще е по-удобен и безопасен да се остави на таймер без твое присътвие,но трябва да е мощен за да навакса добива на ХПСтата.
- gorilazoe178
- Градинар

А какви са признаците за недостатъчно светлина според теб?Inna написа: ↑15 Юни 2020, 16:56 Aз много харесвам ЛЕД панелите,само че на такова място въобще нямам идея колко бр. ще свършат работа,единствено,че трябва да са мощнисъответно са скъпички.Някакви по над 300 вата реални поне да е единия.Може да се миксират с ХПСтата и тн ако така и така тях си ги имаш.Може всякаква смесена светлина,стига да преобладават подходящите келвини за растеж/цъфтеж,(съответно дневна/студена за растежа и по-топла за цъфтежа се водят най-добри,както май бяхме споменали?)но не пречи да има и студена към нея,просто тя трябва да е повече и обратно в растеж студена бяла,но не пречи да е мискната с малко топла.И вече като се пооформят глави живот и здраве може по някое време да се набичи всичко възможноз а дебелеене:)ЛЕДа не суши така чак и е по-удобен за жегата,както и въобще е по-удобен и безопасен да се остави на таймер без твое присътвие,но трябва да е мощен за да навакса добива на ХПСтата.
-
Inna
- Marijuana Mom

най-общо ако с е издъ;жават повече от необходимото и растат пръчки с раздалечени разклонения и листа.Това засега не с е наблюдава при теб,дори обратно са доста гъсти.Засега според мен могат да си карат и с колкото са,като почнеш да ги раздалечаваш саксиите една от друга,тогава ще наблюдаваш дали светината покрива добре цялото пространство(като за това има и лукс метър или там както му беше името да мериш къде колко лумени е и дали е добре и на какво растояние колко е) и дали по края не вървят по-дълги,където не достига чак толкова.но в растежа много броя растения могат д а растат добре с минимално лампи първоначално,стига да ги наблюдаваш за това издължаване и лампите да са на добра височина.При пускането 12/12 е хубаво да с еувеличи свтлината,поне мен така мис е струва за да не израснат пък тогава в началото много пръчкондаци,също може да бъде и по-смесена,не само топла,защото и от нея докато растат се издължават повече.
.png)