Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
PhenyoM-
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 15 times
Здравейте ! Онзи ден ходих да копам дупки , но имаше някакви буболечки , как се справяте с тях , наръсих с малко нуреле Д да видим дали ще са там другия път. Колко време отнема ферментацията на копривата , корите от банан ? За легализация още е трудно да се говори у нас , нищо , че нашата съседка Македония навлиза в тези неща. Тук в България , марихуаната се ръководи от големите групи и докато се продава на улицата 20 лева грама ще държат кокала и няма да го пуснат. След Бойко може и да говорим по тази тема
А да Ви попитам , някога правили сте ей така сметка , колко сте давали за трева :Д ? От личен опит Ви съветвам, НЕДЕЙТЕ !! Резултатите при мен бяха ударни ..... Даже се чудех от къде съм имал толкова пари :Д
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Така е. А тези хора какво и как искат да контролират, тоест не знаят как целия келепир да мине все през тях и за това така да си седим както си е било?! Е и така няма да стане! А нашите организации, а ние мислим ли нещо да предприемем за да използваме този повод в Македония? Доколкото разбирам няма връзка между нашите организации в Бг? Всеки си е за себе си или бъркам?Josep92 написа: ↑04 Яну 2021, 22:14![]()
Какво да ви кажа....Старая се да съм оптимист ноооооо. Те гонят дядовците по селата за десетина литра ракия пък какво остава за билката. Дебелогъзите чиновници да си вдигнат задниците,аз само като им кажа "Добър ден!" ме гледат на кило кръв и на метър кожа... Защо споменавам чиновниците ли , изчетох не една и две статии по българските медии, относно легализацията на конопа у нас , там на дълго и на широко чиновците разтягат локуми, че са срещу легализацията под предлог, че нямало как да се контролира, еми като си седиш в офиса зиме на парно, лете на климатик, разбира се че няма как да се контролира.
![]()
Отделно и ползата за определени държавни органи от това канабисът да е нелегален, за да могат да си оправдаят съществуването си , като не можем да хванем тия с тонажите, да хванем десетина келемета с един фас и отчитането на дейност да върви. Какво стана с онзи който го хванаха с 300 кила бело?
Ако хипотетично се легализира, сигур ще го направят като акциза на домашната ракия - 2.20лв на литър до 30л, 4,40лв за всеки литър над 30-я. Извинявайте ама за тия цени трябва да ми зачислят двама митничари да ми копат лозето, да го пръскат, да го берат, после да го ронят чепка по чепка и на всяка бутилчица да й лепнат бандерол, защото хем плащаш егати акциза, хем не можеш да си продаваш произведеното в търговската мрежа.....
И в заключение дано доживеем легализацията, макар, че изтървахме шанса да ударим кьоравото........
![]()
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Съгласен съм, но по добре да ме търсят за не платен акциз от колкото за наркотични в-ва.Josep92 написа: ↑04 Яну 2021, 22:14![]()
Какво да ви кажа....Старая се да съм оптимист ноооооо. Те гонят дядовците по селата за десетина литра ракия пък какво остава за билката. Дебелогъзите чиновници да си вдигнат задниците,аз само като им кажа "Добър ден!" ме гледат на кило кръв и на метър кожа... Защо споменавам чиновниците ли , изчетох не една и две статии по българските медии, относно легализацията на конопа у нас , там на дълго и на широко чиновците разтягат локуми, че са срещу легализацията под предлог, че нямало как да се контролира, еми като си седиш в офиса зиме на парно, лете на климатик, разбира се че няма как да се контролира.
![]()
Отделно и ползата за определени държавни органи от това канабисът да е нелегален, за да могат да си оправдаят съществуването си , като не можем да хванем тия с тонажите, да хванем десетина келемета с един фас и отчитането на дейност да върви. Какво стана с онзи който го хванаха с 300 кила бело?
Ако хипотетично се легализира, сигур ще го направят като акциза на домашната ракия - 2.20лв на литър до 30л, 4,40лв за всеки литър над 30-я. Извинявайте ама за тия цени трябва да ми зачислят двама митничари да ми копат лозето, да го пръскат, да го берат, после да го ронят чепка по чепка и на всяка бутилчица да й лепнат бандерол, защото хем плащаш егати акциза, хем не можеш да си продаваш произведеното в търговската мрежа.....
И в заключение дано доживеем легализацията, макар, че изтървахме шанса да ударим кьоравото........
![]()
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ще се ходи често в Македония
"Къде си?" "В Скопие" хаха Ще видим какви регулации мислят, ще е интересно, ще завържем македонски познанства..... Колко възможности ще им се отворят, направо им завиждам! Все някакво положително влияние ще има и за нас, но аз предлагам тогава да се вдигнем и тук по някакъв начин, сега предстоят и избори...... Да не се изпуска този повод, а той може да доведе до верижна реакция и в други балкански страни...... Но и една е нещо, пробив!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Не съм сигурен че разбрах как точно искаш да използваш това рибно масло на растенията, но рибна пудра и рибено масло/олио са два много различно продукта.
"рибено масло/олио" - извлечени рибни мазнини богати на омега мазнини.
Рибна пудра е - в зависимост от определеният продукт, слямни рибни кости или смялни изушени рибни остатъци (кости, кожа и глави)
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Вършат си работа, и пудрата и рибната емулсия, но се отказах от тях. Първо - миришеше ми на мърша. Второ-привличаше животни. Разбирай ако гледаш в двор и имаш куче/котка, постоянно ще се завират около дупките и ще ровят корените, а ако гледаш в девета глуха - може и нещо по-голямо
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Ами мислих си дали няма да стане да се разрежда нещо с вода или да се сипва около корена ама явно грешни мислиSofia Cannabis написа: ↑06 Яну 2021, 18:11Не съм сигурен че разбрах как точно искаш да използваш това рибно масло на растенията, но рибна пудра и рибено масло/олио са два много различно продукта.
"рибено масло/олио" - извлечени рибни мазнини богати на омега мазнини.
Рибна пудра е - в зависимост от определеният продукт, слямни рибни кости или смялни изушени рибни остатъци (кости, кожа и глави)
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Аз ще съм по зле от 9та глуха даже за това сигурно и аз няма да ползвам.Josep92 написа: ↑06 Яну 2021, 18:58Вършат си работа, и пудрата и рибната емулсия, но се отказах от тях. Първо - миришеше ми на мърша. Второ-привличаше животни. Разбирай ако гледаш в двор и имаш куче/котка, постоянно ще се завират около дупките и ще ровят корените, а ако гледаш в девета глуха - може и нещо по-голямо.....
.png)