Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
PhenyoM-
Градинар
Градинар
Has thanked: 33 times
Been thanked: 15 times

Здравейте ! Онзи ден ходих да копам дупки , но имаше някакви буболечки , как се справяте с тях , наръсих с малко нуреле Д да видим дали ще са там другия път. Колко време отнема ферментацията на копривата , корите от банан ? За легализация още е трудно да се говори у нас , нищо , че нашата съседка Македония навлиза в тези неща. Тук в България , марихуаната се ръководи от големите групи и докато се продава на улицата 20 лева грама ще държат кокала и няма да го пуснат. След Бойко може и да говорим по тази тема :) А да Ви попитам , някога правили сте ей така сметка , колко сте давали за трева :Д ? От личен опит Ви съветвам, НЕДЕЙТЕ !! Резултатите при мен бяха ударни ..... Даже се чудех от къде съм имал толкова пари :Д
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Josep92 написа: 04 Яну 2021, 22:14
Inna написа: 04 Яну 2021, 19:02 Супер, браво! 👏👍Ами това и на нас може да се отрази. Може и това изведнъж да стане и при нас! 😀
:weed:
Какво да ви кажа....Старая се да съм оптимист ноооооо. Те гонят дядовците по селата за десетина литра ракия пък какво остава за билката. Дебелогъзите чиновници да си вдигнат задниците, :) аз само като им кажа "Добър ден!" ме гледат на кило кръв и на метър кожа... Защо споменавам чиновниците ли , изчетох не една и две статии по българските медии, относно легализацията на конопа у нас , там на дълго и на широко чиновците разтягат локуми, че са срещу легализацията под предлог, че нямало как да се контролира, еми като си седиш в офиса зиме на парно, лете на климатик, разбира се че няма как да се контролира. :x
Отделно и ползата за определени държавни органи от това канабисът да е нелегален, за да могат да си оправдаят съществуването си , като не можем да хванем тия с тонажите, да хванем десетина келемета с един фас и отчитането на дейност да върви. Какво стана с онзи който го хванаха с 300 кила бело?
Ако хипотетично се легализира, сигур ще го направят като акциза на домашната ракия - 2.20лв на литър до 30л, 4,40лв за всеки литър над 30-я. Извинявайте ама за тия цени трябва да ми зачислят двама митничари да ми копат лозето, да го пръскат, да го берат, после да го ронят чепка по чепка и на всяка бутилчица да й лепнат бандерол, защото хем плащаш егати акциза, хем не можеш да си продаваш произведеното в търговската мрежа.....
И в заключение дано доживеем легализацията, макар, че изтървахме шанса да ударим кьоравото........
Така е. А тези хора какво и как искат да контролират, тоест не знаят как целия келепир да мине все през тях и за това така да си седим както си е било?! Е и така няма да стане! А нашите организации, а ние мислим ли нещо да предприемем за да използваме този повод в Македония? Доколкото разбирам няма връзка между нашите организации в Бг? Всеки си е за себе си или бъркам? 😒
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

Josep92 написа: 04 Яну 2021, 22:14
Inna написа: 04 Яну 2021, 19:02 Супер, браво! 👏👍Ами това и на нас може да се отрази. Може и това изведнъж да стане и при нас! 😀
Какво да ви кажа....Старая се да съм оптимист ноооооо. Те гонят дядовците по селата за десетина литра ракия пък какво остава за билката. Дебелогъзите чиновници да си вдигнат задниците, :) аз само като им кажа "Добър ден!" ме гледат на кило кръв и на метър кожа... Защо споменавам чиновниците ли , изчетох не една и две статии по българските медии, относно легализацията на конопа у нас , там на дълго и на широко чиновците разтягат локуми, че са срещу легализацията под предлог, че нямало как да се контролира, еми като си седиш в офиса зиме на парно, лете на климатик, разбира се че няма как да се контролира. :x
Отделно и ползата за определени държавни органи от това канабисът да е нелегален, за да могат да си оправдаят съществуването си , като не можем да хванем тия с тонажите, да хванем десетина келемета с един фас и отчитането на дейност да върви. Какво стана с онзи който го хванаха с 300 кила бело?
Ако хипотетично се легализира, сигур ще го направят като акциза на домашната ракия - 2.20лв на литър до 30л, 4,40лв за всеки литър над 30-я. Извинявайте ама за тия цени трябва да ми зачислят двама митничари да ми копат лозето, да го пръскат, да го берат, после да го ронят чепка по чепка и на всяка бутилчица да й лепнат бандерол, защото хем плащаш егати акциза, хем не можеш да си продаваш произведеното в търговската мрежа.....
И в заключение дано доживеем легализацията, макар, че изтървахме шанса да ударим кьоравото........
Съгласен съм, но по добре да ме търсят за не платен акциз от колкото за наркотични в-ва.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Ще се ходи често в Македония😆"Къде си?" "В Скопие" хаха Ще видим какви регулации мислят, ще е интересно, ще завържем македонски познанства..... Колко възможности ще им се отворят, направо им завиждам! Все някакво положително влияние ще има и за нас, но аз предлагам тогава да се вдигнем и тук по някакъв начин, сега предстоят и избори...... Да не се изпуска този повод, а той може да доведе до верижна реакция и в други балкански страни...... Но и една е нещо, пробив!
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Здравейте хора тъй като прочетох доста мнения че рибата и рибната пудра действат добре на разтенията се чудя някой пробвал ли е рибено масло/олио и има ли същия ефект като рибата и пудрата?
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Criminal написа: 06 Яну 2021, 17:32 Здравейте хора тъй като прочетох доста мнения че рибата и рибната пудра действат добре на разтенията се чудя някой пробвал ли е рибено масло/олио и има ли същия ефект като рибата и пудрата?
Не съм сигурен че разбрах как точно искаш да използваш това рибно масло на растенията, но рибна пудра и рибено масло/олио са два много различно продукта.
"рибено масло/олио" - извлечени рибни мазнини богати на омега мазнини.

Рибна пудра е - в зависимост от определеният продукт, слямни рибни кости или смялни изушени рибни остатъци (кости, кожа и глави)
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Criminal написа: 06 Яну 2021, 17:32 Здравейте хора тъй като прочетох доста мнения че рибата и рибната пудра действат добре на разтенията се чудя някой пробвал ли е рибено масло/олио и има ли същия ефект като рибата и пудрата?
Вършат си работа, и пудрата и рибната емулсия, но се отказах от тях. Първо - миришеше ми на мърша. Второ-привличаше животни. Разбирай ако гледаш в двор и имаш куче/котка, постоянно ще се завират около дупките и ще ровят корените, а ако гледаш в девета глуха - може и нещо по-голямо ;) .....
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Criminal
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 06 Яну 2021, 18:11
Не съм сигурен че разбрах как точно искаш да използваш това рибно масло на растенията, но рибна пудра и рибено масло/олио са два много различно продукта.
"рибено масло/олио" - извлечени рибни мазнини богати на омега мазнини.

Рибна пудра е - в зависимост от определеният продукт, слямни рибни кости или смялни изушени рибни остатъци (кости, кожа и глави)
Ами мислих си дали няма да стане да се разрежда нещо с вода или да се сипва около корена ама явно грешни мисли 😂
Criminal
Градинар
Градинар

Josep92 написа: 06 Яну 2021, 18:58
Вършат си работа, и пудрата и рибната емулсия, но се отказах от тях. Първо - миришеше ми на мърша. Второ-привличаше животни. Разбирай ако гледаш в двор и имаш куче/котка, постоянно ще се завират около дупките и ще ровят корените, а ако гледаш в девета глуха - може и нещо по-голямо ;) .....
Аз ще съм по зле от 9та глуха даже за това сигурно и аз няма да ползвам.
Публикувай отговор