Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Христос воскресе! Честит Празник, днес празнуваме Великден. Това е най-големият празник за всички православни християни.
constantinopol--min.jpg
Днес е хубаво да си припоним, че Бог има много имена и "образи" в различните култури. Но реално Бог няма име или определение, макар различните учени и религиозни водачи да търсят обяснение за това явлението и "борещи" се, кой е по-прав от другия ... а всъщност Твореца е Един и е навсякъде около Нас и в Нас самите.
CC-min.jpg
CC-min.jpg (83.14 KiB) Преглеждано 6526 пъти
Иисус Христос е "жив" и днес в Христовото Съзнание, която създава мрежата на Съзнанието на третото ниво (измерение) на човешката раса, която е електромагнитно поле с много фина вибрация, което обгражда планетата Земя и обединява човешкото Съзнание.

Обичайте се, обичайте другите, усмихвайте се и правете добро, и ако го правете всеки ден, така всеки ден ще е великден.
FikiStoraro
Градинар
Градинар
Has thanked: 865 times
Been thanked: 971 times

Христос возкресе! Намерих каквото ми трябваше. Мерси за съдействието! Още не съм свикнал с форума, все пак не съм го направил аз, че да знам кое как е. Имам само един въпрос без да ви дразня никого на динафем сорта критикал мас цбд ми грабна окото и сега се двуумя м/у този сорт на динафем и критикал маса цбд на сийдсман , като им гледам характеристиките оставам с впечатлението, че няма кой знае какви различия като че ли е един и същ сорт, но с различна опаковка, ще помоля по-компетентните да се произнесат . Чао от мен засега.
Отивам да си гледам аута!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Исках да ви споделя нещо забавно,което току що ми се случи.Разхождах кучето в парка,спрях на една полянка да вейпна малко и докато се разхождахме и си говорехме с кучето аз му споделих,че на това място,през което минавахме ще е смешно да пусна няколко семки.Понякога говоря на кучето,като няма на кого да бърборя ако сте се зачудили хахаИ какво мислите,там,точно на това място имаше козче растящо!:D Не беше садено,аз гледах едни стари големи саксии,а то беше на една купчина там до тях.Спряхме и исках да го снимам,но много хора минаваха и щяха да го забележат.Знам,че не е нещо невероятно,но зависи как го погледне човек,все пак да си мисля за това и за там и да го има действително някак си(дали защото бях вейпнала) ми се стори като някакво мъничко чудо,което ме накара да се усмихна вътрешно...…:)
Отдавна искам да си хвърля семките,които не ползвам или са стари или не съм сигурна дали ще са яки в някои ключови и не толкова централни саксии из големия град,просто като още една форма на протест и за забавление.:)Бях се сетила и сега за тази моя стара идея(междудругото в Германия също го бяха направили в едно градче преди време и бяха обявили,че това е арт инсталация хахах,тоест не може да се пипа,изкуството не може да се цензурира хехехе но беше забранено да цъфне май)и ето-знак!:)Когато се разхождам понякога разглеждам къде може да се метнат,където биха расли най-дълго незабелязано:)
Аватар
Notch
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 95 times
Been thanked: 67 times

Inna написа: 03 Май 2019, 18:06 Исках да ви споделя нещо забавно,което току що ми се случи.Разхождах кучето в парка,спрях на една полянка да вейпна малко и докато се разхождахме и си говорехме с кучето аз му споделих,че на това място,през което минавахме ще е смешно да пусна няколко семки.Понякога говоря на кучето,като няма на кого да бърборя ако сте се зачудили хахаИ какво мислите,там,точно на това място имаше козче растящо!:D Не беше садено,аз гледах едни стари големи саксии,а то беше на една купчина там до тях.Спряхме и исках да го снимам,но много хора минаваха и щяха да го забележат.Знам,че не е нещо невероятно,но зависи как го погледне човек,все пак да си мисля за това и за там и да го има действително някак си(дали защото бях вейпнала) ми се стори като някакво мъничко чудо,което ме накара да се усмихна вътрешно...…:)
Отдавна искам да си хвърля семките,които не ползвам или са стари или не съм сигурна дали ще са яки в някои ключови и не толкова централни саксии из големия град,просто като още една форма на протест и за забавление.:)Бях се сетила и сега за тази моя стара идея(междудругото в Германия също го бяха направили в едно градче преди време и бяха обявили,че това е арт инсталация хахах,тоест не може да се пипа,изкуството не може да се цензурира хехехе но беше забранено да цъфне май)и ето-знак!:)Когато се разхождам понякога разглеждам къде може да се метнат,където биха расли най-дълго незабелязано:)
Аз имах подобен случай, даже си го пресадих :D Интересно ми е какво беше това растение, спря да расте и буквално изкара само 1 глава. Изглеждаше нещо като клонинг от автоматик.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

gologradinarstvogrysti.com(1).jpg
gologradinarstvogrysti.com(1).jpg (99.77 KiB) Преглеждано 6454 пъти
Идеята на деня на “Голото Градинарство” е да приемете собственето си тяло, като едно цяло с Природата, а не като отделна част от Природата. Събитието не третира голотата по сексуален начин, а идеята е да свърже хората с Майката Природа.

Повече по темата можете да прочете в сайта на Гръсти. Честите ден на Голото Градинарство.
gologradinarstvo.jpg
gologradinarstvo.jpg (40 KiB) Преглеждано 6454 пъти
golo.jpg
golo.jpg (106.33 KiB) Преглеждано 6454 пъти
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Браво. Обаче защо снимките са толкова малки в статията?!

Ето една снимка и от мен, която ми направи силно впечатление преди няколко дни.

Изображение
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

kot написа: 04 Май 2019, 16:32 Браво. Обаче защо снимките са толкова малки в статията?!

Ето една снимка и от мен, която ми направи силно впечатление преди няколко дни.

Изображение
Вече са по-големи. Виж дали така ти харесват повече.

Тази снимка с терасите е яка.
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Тия козунаци от терасите ме разбиват, ще е добре, като фейсбук не просто да лайкнеш, а да има опции за смях, тъга и т.н.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

firstcitizen написа: 04 Май 2019, 15:49 gologradinarstvogrysti.com(1).jpg

Идеята на деня на “Голото Градинарство” е да приемете собственето си тяло, като едно цяло с Природата, а не като отделна част от Природата. Събитието не третира голотата по сексуален начин, а идеята е да свърже хората с Майката Природа.

Повече по темата можете да прочете в сайта на Гръсти. Честите ден на Голото Градинарство.

gologradinarstvo.jpg

golo.jpg
Използвам тази статия да ви предупредя за КЪРЛЕЖИТЕ!!!Само като си помисля чисто гола да ида в градината и лошо ми става хаха Очевидно тук не говорим за горила градина,а за домашна:)Мен ми се забиха тази седмица три и не искам изобщо да изпадам в подробности къде:0Но много близо до там бяха два от тях!:/А се бях опаковала много добре,гледах кучето и го чистих него и нито един не му се заби,прегледах после мъжа ми,а после като се съблякох............Та ,пазете се и се оглеждайте много внимателно.Ей това е едно от нещата,които ме отказват от такова диво градинарстване направо:(
Gryster
Градинар
Градинар
Has thanked: 24 times
Been thanked: 32 times

Здравейте хора и всички! Моля за помощ. В раздела за сигурността или не мога да вляза или няма нищо и не съм много на ти с компютрите... За това и не съм ви писал но от много години ви се възхищавам на резултатите, старанието начина на мислене и ред неща... Моля ви за съвет, като за човек, не много на ти с компютрите, или пример, как вие влизате тук . Вече мога да трия екзиф на снимките.
Публикувай отговор