Sofia Cannabis написа: ↑22 Ное 2019, 18:04
ganjalove е дал добро предложение.
Размяната на местата на саксиите ще се отрази добре на по-малкити растения.
Всъщност си го мислих.. Но както каза Crazy Train и аз съм чувал, че не е добре да се местят местата им. Неам представа, може да ги преместя утре. Аз главно ми се искаше да видя крайния резултат от едната и другата лампа. Пък ако имах едни свободни 300леа как щях да им набия още едно хпс.. Другия гроу тоя лед ще се махне, баси ташака майка.. С две 600вата лампи мисля, че ще е най-добре!
Crazy Train написа:
По-добре да не се местят изобщо. Забелязал съм на мой проект, че като сменя източника на светлина /пр. от ЦФЛ на МХ/ и следващата седмица се чумерят, боледуват... за това много внимавам да запазя локацията на всеки плант, дори и да ми се налага да го вадя от бокса. Явно лед панела нещо не е таман. От какъв зор да ги навираш под него??..
Мир
Какво имаш в предвид, че нещо не е таман? Нещо си мисля, че тоя лед само на приказки е 450вата щото колкото и смешен гроуър да си все ще излязат 300грама под тая лампа мисля аз. А аз предния гроу 140-50гр....
Кажи си мнението да го чуя, ти как би процедирал с тоя лед?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!