Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Блатной дневник #2 ( LED + HPS)

Заключено
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Ако знаеш на МХ лампа как се развиват през вегетацията, ще ахнеш. :)
Но МХ-то грее още повече ... те МХ лампите са като мини базука :D

На тези 2 растения по средата не им давай тор, тях по-добре ги полей само с вода или някакъв коренов стимулатор.

Добре се развиват и започва да става интересно :)
Успех с проекта! Следя ти дневника.

#БГКоноп
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 22 Ное 2019, 12:52 Ъпдейт!

Ден 16 от показване над почвата.

Не съм поливал 2-3 дни. Утре ще е първата поливка с азот вече.

Температурата е 32°
Влажността е много ниска.

Днес ще поръчам култюб, че тва хпс грее на копеле.

Очевидно под хпс дори и да я дават за цъфтеж се отрязява по-добре от лед-а което е много жалко защото уж много ги хвалят тъпите ледове, а на всичкото отгоре съм дал 900леа за нея.. Не си избива парите хич, а хпс-то е 230леа. Разлика голяма и в цена и всичко. Както и да е. Набутал съм се и тва е.

Техниката за по млко разстояние между разклоненията работи и то доста добре затва поне съм доволен хах.

Снимка просто ей така
Здравей Блатной ,какво ще кажеш да размениш местата на саксийте,смисъл тези който са под ХПС да ги сложиш под лед лампата и тези дето са под лед лампата сега да ги сложиш под ХПС-то с цел да се поизравнят и да станат еднакви по развитие всичките заедно?
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

ganjalove е дал добро предложение.
Размяната на местата на саксиите ще се отрази добре на по-малкити растения.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1521 times
Been thanked: 1272 times

ganjalove написа: 22 Ное 2019, 15:32
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 22 Ное 2019, 12:52 Ъпдейт!

Ден 16 от показване над почвата.

Не съм поливал 2-3 дни. Утре ще е първата поливка с азот вече.

Температурата е 32°
Влажността е много ниска.

Днес ще поръчам култюб, че тва хпс грее на копеле.

Очевидно под хпс дори и да я дават за цъфтеж се отрязява по-добре от лед-а което е много жалко защото уж много ги хвалят тъпите ледове, а на всичкото отгоре съм дал 900леа за нея.. Не си избива парите хич, а хпс-то е 230леа. Разлика голяма и в цена и всичко. Както и да е. Набутал съм се и тва е.

Техниката за по млко разстояние между разклоненията работи и то доста добре затва поне съм доволен хах.

Снимка просто ей така
Здравей Блатной ,какво ще кажеш да размениш местата на саксийте,смисъл тези който са под ХПС да ги сложиш под лед лампата и тези дето са под лед лампата сега да ги сложиш под ХПС-то с цел да се поизравнят и да станат еднакви по развитие всичките заедно?
По-добре да не се местят изобщо. Забелязал съм на мой проект, че като сменя източника на светлина /пр. от ЦФЛ на МХ/ и следващата седмица се чумерят, боледуват... за това много внимавам да запазя локацията на всеки плант, дори и да ми се налага да го вадя от бокса. Явно лед панела нещо не е таман. От какъв зор да ги навираш под него??..
Мир
completely mad
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Sofia Cannabis написа: 22 Ное 2019, 18:04 ganjalove е дал добро предложение.
Размяната на местата на саксиите ще се отрази добре на по-малкити растения.
Всъщност си го мислих.. Но както каза Crazy Train и аз съм чувал, че не е добре да се местят местата им. Неам представа, може да ги преместя утре. Аз главно ми се искаше да видя крайния резултат от едната и другата лампа. Пък ако имах едни свободни 300леа как щях да им набия още едно хпс.. Другия гроу тоя лед ще се махне, баси ташака майка.. С две 600вата лампи мисля, че ще е най-добре!
Crazy Train написа:
По-добре да не се местят изобщо. Забелязал съм на мой проект, че като сменя източника на светлина /пр. от ЦФЛ на МХ/ и следващата седмица се чумерят, боледуват... за това много внимавам да запазя локацията на всеки плант, дори и да ми се налага да го вадя от бокса. Явно лед панела нещо не е таман. От какъв зор да ги навираш под него??..
Мир
Какво имаш в предвид, че нещо не е таман? Нещо си мисля, че тоя лед само на приказки е 450вата щото колкото и смешен гроуър да си все ще излязат 300грама под тая лампа мисля аз. А аз предния гроу 140-50гр....

Кажи си мнението да го чуя, ти как би процедирал с тоя лед?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1521 times
Been thanked: 1272 times

Какво имаш в предвид, че нещо не е таман? Нещо си мисля, че тоя лед само на приказки е 450вата щото колкото и смешен гроуър да си все ще излязат 300грама под тая лампа мисля аз. А аз предния гроу 140-50гр....

Кажи си мнението да го чуя, ти как би процедирал с тоя лед?

Не съм гледал никога с лед. От това дето съм прочел съм останал с впечатлението, че са слаби за цъфтеж. А и бая ментета има.
На какво растояние е тоя панел от китките?
completely mad
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ
- ЛЕД не са за цъфтеж. Това всички ти го казахме в предният дневник преди да смениш 12/12.
Размяната на растенията - ganjalove и Аз ти препоръчахме е за да може тези които са под ЛЕД да наваксат малко преди да ги сложиш 12/12.
Растенията не изискват толкова много светлина в растеж и размяната на растенията ще помогне на по-малките да се развият по-добре ,в същото време няма да се отрази толкова много на по-големите (защото имат по-големи листа и ще взимат светлина от ХПС така или иначе).
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ъпдейтчи!

Ден 18 от показване над почвата.

Температура 31°
Влажност 33%
pH на разтвора 6.2

Смених местата на по недораслите да дръпнат малко и те.

Полях с азот, роот и други там забравих ги. Всичко в по-малки дози от произвдоителя.

Снимки.
Прикачени файлове
IMG_20191124_123556.jpg
IMG_20191124_123718.jpg
IMG_20191124_123711.jpg
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар

Ъпдейт!

Ден 21 от показване над почвата.

Видимо изглеждат порастнали и ми придадоха една голяма усмивка след като ги видях. Мисля, че тва е най-сладкия момент в отглеждането поне за мен.

Температурата е 17° тъмен период.
Влажност 55%

Полято с чиста вода pH 6.4-6.5
Прикачени файлове
IMG_20191127_173740.jpg
IMG_20191127_173715.jpg
IMG_20191127_173725.jpg
IMG_20191127_173751.jpg
IMG_20191127_171502.jpg
IMG_20191127_173804.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Много добре изглеждат, порастнали са доста спрямо последните снимки.
Какъв е плана на действие за напред?
#БГКоноп
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”