Тази я бях хванал за лев и шийсе в билата. Аз съм ценител на хубавата бира, ама си падам циция, и купувам само като има промоцийкаInna написа: ↑09 Ное 2025, 10:45Мъжът ми също я хареса доста,но той пие такава IPA и взе от този вид.Много хубаво мирише тази,на портокали,пробвах я и аз и на мен ми се стори яка.Може би ще взема за едно пиене ,само че от третия им вид,който пишеше,че е 4%.Че тая е 6,за мен е силничко.Цената им за крафт бива,3 и нещо(ама от Метрото)....Peggy Zina написа: ↑02 Ное 2025, 14:12 Нещо масово по бг пазара на крафт бири, но няма да сгрешите с нея...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Любимата ми бира?
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Е да,принципно и аз съм пестелива и гледаме да хванем някоя промоция,нормално.Но понякога си взимаме по един,два кашона от там.То Метрото като цяло не е на никаква оферта,дори да вземеш повече,тъповато е.Може би ако си с фирма хеанителна нещо,но пак не е кой знае каква оферта да зареждаш от там....Но има разни интересни бири.И ще си взема за Коледа да пия някоя от тия Гларуси май.Peggy Zina написа: ↑09 Ное 2025, 14:28Тази я бях хванал за лев и шийсе в билата. Аз съм ценител на хубавата бира, ама си падам циция, и купувам само като има промоцийкаInna написа: ↑09 Ное 2025, 10:45Мъжът ми също я хареса доста,но той пие такава IPA и взе от този вид.Много хубаво мирише тази,на портокали,пробвах я и аз и на мен ми се стори яка.Може би ще взема за едно пиене ,само че от третия им вид,който пишеше,че е 4%.Че тая е 6,за мен е силничко.Цената им за крафт бива,3 и нещо(ама от Метрото)....Peggy Zina написа: ↑02 Ное 2025, 14:12 Нещо масово по бг пазара на крафт бири, но няма да сгрешите с нея...![]()
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
.png)