Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
За мен я остави докато времето позволява.
2. Бързото сушене срам за майстора ...
2. Бързото сушене срам за майстора ...
-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
Vetrushka написа: ↑28 Сеп 2021, 16:07На мен ми прилича на Fusarium https://pevgrow.com/blog/en/fusarium-fu ... marijuana/
АКо наистина е това, то просто няма спасение, веднъж заразено растението няма оправяне. Спорите се намират в почвата и от там влизат в растението, след като това стане, няма спасение. Задължително мястото след това трябва да се обеззарази, дали с калиев перманганат, формалин. Ако се ползва същата почва до година, ефекта ще е същия.
Можеш да погледнеш моя дневник за outdoor, ние също имаме всяка година щети от това, но за сега го няма тази година. Това го отдавам на полезните бактерии, които ги давам още от Март месец, преди да съм изкарал растенията.
Мерси братле. Странното в случая е, че в една голяма дупка има засяти четири растения, и само едното стана така. А в другата дупка са девет, и това в средата стана така. Другите няма този проблем за сега.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Явно някой сортове са по издръжливи от други, след като са с еднакви условия.Peter Pan написа: ↑30 Сеп 2021, 13:54Vetrushka написа: ↑28 Сеп 2021, 16:07На мен ми прилича на Fusarium https://pevgrow.com/blog/en/fusarium-fu ... marijuana/
АКо наистина е това, то просто няма спасение, веднъж заразено растението няма оправяне. Спорите се намират в почвата и от там влизат в растението, след като това стане, няма спасение. Задължително мястото след това трябва да се обеззарази, дали с калиев перманганат, формалин. Ако се ползва същата почва до година, ефекта ще е същия.
Можеш да погледнеш моя дневник за outdoor, ние също имаме всяка година щети от това, но за сега го няма тази година. Това го отдавам на полезните бактерии, които ги давам още от Март месец, преди да съм изкарал растенията.
Мерси братле. Странното в случая е, че в една голяма дупка има засяти четири растения, и само едното стана така. А в другата дупка са девет, и това в средата стана така. Другите няма този проблем за сега.
Здравейте колеги. Когато сушите реколтата си навън в изоставена къща палатка или простор между две дървета как контролирате влажноста на въздуха понеже на моето място е малко висока 70% и ме е страх да не мухлясат
.png)