Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
Zografa
Градинар
Градинар
Has thanked: 6 times
Been thanked: 29 times

От днес
Прикачени файлове
BA1AFDF8-B13D-47B6-A92C-59B068C8110E.jpeg
Zografa
Градинар
Градинар

Сега как тисе струва колега
Prpl606
Градинар
Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 46 times

Пичове дайте няква идея как да я изсуша въжможно най бързо че и времето се сговняса,колкото и тъпо да ви се струва се бях замислил дали след като го изчистя да го сложа в абсорбатора
Zografa
Градинар
Градинар

От днес какво мислите колко им остава
Прикачени файлове
F113ECD6-EB6E-4E94-98CF-8536F54CEF12.jpeg
757FBD4B-87B9-4CD7-892D-28F62C9816C2.jpeg
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

За мен я остави докато времето позволява.

2. Бързото сушене срам за майстора ...
Peter Pan
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 51 times

Vetrushka написа: 28 Сеп 2021, 16:07
Peter Pan написа: 28 Сеп 2021, 15:40 foto_no_exif (3).jpg

Каква е причината за това? Тази година за две от момичетата си отидаха за норматив. Всички листа пожълтяват, и увяхват. Снимката е примернА.
На мен ми прилича на Fusarium https://pevgrow.com/blog/en/fusarium-fu ... marijuana/

АКо наистина е това, то просто няма спасение, веднъж заразено растението няма оправяне. Спорите се намират в почвата и от там влизат в растението, след като това стане, няма спасение. Задължително мястото след това трябва да се обеззарази, дали с калиев перманганат, формалин. Ако се ползва същата почва до година, ефекта ще е същия.
Можеш да погледнеш моя дневник за outdoor, ние също имаме всяка година щети от това, но за сега го няма тази година. Това го отдавам на полезните бактерии, които ги давам още от Март месец, преди да съм изкарал растенията.

Мерси братле. Странното в случая е, че в една голяма дупка има засяти четири растения, и само едното стана така. А в другата дупка са девет, и това в средата стана така. Другите няма този проблем за сега.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3743 times

Peter Pan написа: 30 Сеп 2021, 13:54
Vetrushka написа: 28 Сеп 2021, 16:07
Peter Pan написа: 28 Сеп 2021, 15:40 foto_no_exif (3).jpg

Каква е причината за това? Тази година за две от момичетата си отидаха за норматив. Всички листа пожълтяват, и увяхват. Снимката е примернА.
На мен ми прилича на Fusarium https://pevgrow.com/blog/en/fusarium-fu ... marijuana/

АКо наистина е това, то просто няма спасение, веднъж заразено растението няма оправяне. Спорите се намират в почвата и от там влизат в растението, след като това стане, няма спасение. Задължително мястото след това трябва да се обеззарази, дали с калиев перманганат, формалин. Ако се ползва същата почва до година, ефекта ще е същия.
Можеш да погледнеш моя дневник за outdoor, ние също имаме всяка година щети от това, но за сега го няма тази година. Това го отдавам на полезните бактерии, които ги давам още от Март месец, преди да съм изкарал растенията.

Мерси братле. Странното в случая е, че в една голяма дупка има засяти четири растения, и само едното стана така. А в другата дупка са девет, и това в средата стана така. Другите няма този проблем за сега.
Явно някой сортове са по издръжливи от други, след като са с еднакви условия.
Peter Pan
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 51 times

В събота започва груповия ловен отстрел на глигани. Ако има хора с проекти в балкана като мен, да имат едно на ум.
Vodniqt

Здравейте колеги. Когато сушите реколтата си навън в изоставена къща палатка или простор между две дървета как контролирате влажноста на въздуха понеже на моето място е малко висока 70% и ме е страх да не мухлясат
Prpl606
Градинар
Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 46 times

Vodniqt написа: 01 Окт 2021, 17:35 Здравейте колеги. Когато сушите реколтата си навън в изоставена къща палатка или простор между две дървета как контролирате влажноста на въздуха понеже на моето място е малко висока 70% и ме е страх да не мухлясат
И при мен е голям зор с това сушене ,махнал съм големите листа ,простнал съм ги ама в тоя студ за 5 дни не са мръднали
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”