Аз съм почти готов. Сезона за мен е почти свършил. Изчаквам още някое другоPrpl606 написа: ↑24 Сеп 2021, 23:17Кога мислиш да скубешАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑24 Сеп 2021, 21:25 Един връх е това. Буквално китката си имаше китки на нея.. Около 10тина такива. Нямам търпение да видя кантара какво ще покаже.
Мисля, че до сега това ми е най-доброто.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Здравейте!
По колко време им остава според вас?
По колко време им остава според вас?
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Последното е на края след 1 седмица може да го режеш според мен но гледай прогнозата за времето при теб ако го дават слана гледай да е преди нея поне да имаш нещо което не го е попарила слана! На 1 вото и 2 рото като гледам 2 седмици да не е и малко повече! По-опитните колеги ще ти дадът по-точен отговор!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Защо и как давате такива категорични отговори кое и колко е готово???
Не разбирам. Виждате през снимките трихомите ли? Чак такива гурута ли сте станали всички?...
Да си вземе лупа човека и да следи! Като са в пика да реже.
Някой да е видял градинар да пита дали са готови неговите?
На всеки нов се повтаря едно и също. Лупа, лупа и лупа.
Не разбирам. Виждате през снимките трихомите ли? Чак такива гурута ли сте станали всички?...
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Criminal
- Градинар

Ти колко му даваш на последното като го гледаш само по снимките? И съм написал че само аз така мисля не го казвам категорично! ?АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑25 Сеп 2021, 22:25 Защо и как давате такива категорични отговори кое и колко е готово???
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Няма да ти свърши работа...Селикагела не е за толкова голяма влага а и има няколко вида селикагел който се използват за различни работи...Все едно да пръснеш една торба гипс и да чакаш гипса да поеме влагата,да той ще поеме влага но няна да е това което на теб ти се иска...
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да, по снимка се разбира добре всъщностАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑25 Сеп 2021, 22:25 Защо и как давате такива категорични отговори кое и колко е готово???
Лупата да, полезна е за по новите градинари, а останалите не питат защото са виждали доста готови растения от всякакви сортове и ги познават без да им гледат трихомите вече, а по външен вид цялостен.
-
Criminal
- Градинар

Да и аз това исках да му кажа но не ми се разправя, и аз съм питал според вас дали е готово просто за лична равносметка,а иначе много добре разбирам кога е готово и колко му остава,а за снимки “предполагам”!Inna написа: ↑26 Сеп 2021, 10:59Да, по снимка се разбира добре всъщностАУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑25 Сеп 2021, 22:25 Защо и как давате такива категорични отговори кое и колко е готово???
На всеки нов се повтаря едно и също. Лупа, лупа и лупа.Не е нужно да си гуру, за да предположиш колко остава по тези снимки, бих казала, че и аз предположих същото като Криминал някъде.... Пък човека да си мисли и да си преценява, попитал е тук за насока. "Според вас" пише. Така че няма нужда да подскачаш толкова.
Лупата да, полезна е за по новите градинари, а останалите не питат защото са виждали доста готови растения от всякакви сортове и ги познават без да им гледат трихомите вече, а по външен вид цялостен.
.png)