Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)

Заключено
Семена марихуана
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Prpl606 написа: 24 Сеп 2021, 23:17
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 24 Сеп 2021, 21:25 Един връх е това. Буквално китката си имаше китки на нея.. Около 10тина такива. Нямам търпение да видя кантара какво ще покаже.

Мисля, че до сега това ми е най-доброто.
Кога мислиш да скубеш
Аз съм почти готов. Сезона за мен е почти свършил. Изчаквам още някое друго :)
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Criminal
Градинар
Градинар
Has thanked: 94 times
Been thanked: 68 times

Единственото което си обрах тази година и бих го гледал пак blue cheese-dinafem seeds!
Прикачени файлове
3CFB9419-A3F5-4966-A7FC-0E541CEE586F.jpeg
Gruster
Been thanked: 3 times

Здравейте!
По колко време им остава според вас?
95C69F5C-1A52-40C8-95AE-E107C41AE32C.png
6A3ABC78-3033-49C1-819A-1BF828F97A65.png
55CE3B13-4316-425C-A46D-C37CA9DE3E79.jpeg
Criminal
Градинар
Градинар

Последното е на края след 1 седмица може да го режеш според мен но гледай прогнозата за времето при теб ако го дават слана гледай да е преди нея поне да имаш нещо което не го е попарила слана! На 1 вото и 2 рото като гледам 2 седмици да не е и малко повече! По-опитните колеги ще ти дадът по-точен отговор!
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Защо и как давате такива категорични отговори кое и колко е готово???

Не разбирам. Виждате през снимките трихомите ли? Чак такива гурута ли сте станали всички?...

Да си вземе лупа човека и да следи! Като са в пика да реже.
Някой да е видял градинар да пита дали са готови неговите?

На всеки нов се повтаря едно и също. Лупа, лупа и лупа.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Criminal
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 25 Сеп 2021, 22:25 Защо и как давате такива категорични отговори кое и колко е готово???

Не разбирам. Виждате през снимките трихомите ли? Чак такива гурута ли сте станали всички?...

Ти колко му даваш на последното като го гледаш само по снимките? И съм написал че само аз така мисля не го казвам категорично! ?
Prpl606
Градинар
Градинар
Has thanked: 9 times
Been thanked: 46 times

Момчета мога ли да използвам този гел в буркана ако има влага да не мухлясат
Прикачени файлове
Screenshot_20210926-075106_Chrome.jpg
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Prpl606 написа: 26 Сеп 2021, 07:53 Момчета мога ли да използвам този гел в буркана ако има влага да не мухлясат
Няма да ти свърши работа...Селикагела не е за толкова голяма влага а и има няколко вида селикагел който се използват за различни работи...Все едно да пръснеш една торба гипс и да чакаш гипса да поеме влагата,да той ще поеме влага но няна да е това което на теб ти се иска...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 25 Сеп 2021, 22:25 Защо и как давате такива категорични отговори кое и колко е готово???

Да, по снимка се разбира добре всъщност🙂Не е нужно да си гуру, за да предположиш колко остава по тези снимки, бих казала, че и аз предположих същото като Криминал някъде.... Пък човека да си мисли и да си преценява, попитал е тук за насока. "Според вас" пише. Така че няма нужда да подскачаш толкова.
Лупата да, полезна е за по новите градинари, а останалите не питат защото са виждали доста готови растения от всякакви сортове и ги познават без да им гледат трихомите вече, а по външен вид цялостен.
Criminal
Градинар
Градинар

Inna написа: 26 Сеп 2021, 10:59

Да, по снимка се разбира добре всъщност🙂Не е нужно да си гуру, за да предположиш колко остава по тези снимки, бих казала, че и аз предположих същото като Криминал някъде.... Пък човека да си мисли и да си преценява, попитал е тук за насока. "Според вас" пише. Така че няма нужда да подскачаш толкова.
Лупата да, полезна е за по новите градинари, а останалите не питат защото са виждали доста готови растения от всякакви сортове и ги познават без да им гледат трихомите вече, а по външен вид цялостен.
Да и аз това исках да му кажа но не ми се разправя, и аз съм питал според вас дали е готово просто за лична равносметка,а иначе много добре разбирам кога е готово и колко му остава,а за снимки “предполагам”! 🙂
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”