Голям смях!SativaLover написа: ↑22 Дек 2019, 22:25 25 литра са много за индор.... 10-12 литра максимум ти трябват
Има хора отглеждат в 3 литра....
Има хора дето гледат и в чашка от кафе.
Смях!

Голям смях!SativaLover написа: ↑22 Дек 2019, 22:25 25 литра са много за индор.... 10-12 литра максимум ти трябват
Има хора отглеждат в 3 литра....

Да, 1 лампа 600 в ще ти е предостатъчна за тези растения, както и за начало това е повече от достатъчно.Goshkata1997 написа: ↑22 Дек 2019, 23:55 Благодаря ти за подкрепата. Като цяло една такава лампа разбрах че ще ми е достатъчна за тези растения и каквото зависи от нея ще е окей, няма да имам нужда от повече за тези? А за вентилаторите, единият да духа от долу нагоре, а другият вентилатор не те разбрах защо до розетката? Нали ще ми е затворен бокса розетката е навън от бокса. Излиза една тръба от бокса и влиза в розетката, защо отвън до нея? Извинявам Се за отегчаващите ми въпроси ..

Различните хора ще ти кажат различни неща. Всеки ще ти каже това, което ползваGoshkata1997 написа: ↑23 Дек 2019, 00:16 Благодаря хора! Единственото което остана е какво ще ми препоръчате да използвам за максимален добив, някоя химия освен medi one и меласа. Колко ток ще ми върти филтъра?

Поне гуано и дървесна пепел си вземи. /става и от барбекюто/ и една торба ЧКЧ. Не бързай с химиите да ги не предобриш. Можеш да свриш корите от една чепка банани, че калия от тях се усвоява много бързо. /К40/Goshkata1997 написа: ↑23 Дек 2019, 00:16 Благодаря хора! Единственото което остана е какво ще ми препоръчате да използвам за максимален добив, някоя химия освен medi one и меласа. Колко ток ще ми върти филтъра?

Тор от червен калифорнийски червей. /био хумус/

Не, говоря сериозно.... виждал съм много добри проекти в 3 литра саксии. А за 25 литра просто няма смисъл... ако ще му даваш 4-5 месеца вегетация аутдор ОК, но за 2-3 седмици вегетация и 8-9 седмици цъфтеж просто няма смисъл от толкова големи саксии. Само ще заемат място в бокса.Crazy Train написа: ↑23 Дек 2019, 00:14Голям смях!SativaLover написа: ↑22 Дек 2019, 22:25 25 литра са много за индор.... 10-12 литра максимум ти трябват
Има хора отглеждат в 3 литра....3л... На тебе май ти се гледа сеир от страни, а? Що постоянно се месиш и объркваш хората? Вземи седни да почетеш малко дневници.
Има хора дето гледат и в чашка от кафе.
Смях!![]()

Зависи какъв бокс ти трябва..... ако искаш да има странични отвори (прозорци) за лесно поливане и т.н.Goshkata1997 написа: ↑23 Дек 2019, 11:17 Дали може да ме упътите към някакви боксове на хубава цена? Утре ми идва хубавата лампа.. видях ги днес станали са по 40 см гд, издължили са се като клечки.. надявам се като им сложа новата лампа да се оправят..