Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Super Lemon Haze Auto

Дайте ни вашите честни рецензии на продуктите, които сте използвали или сортове, които сте отглеждали с документация, за да я подкрепите!
Семена марихуана
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Sicario00 написа: 16 Дек 2024, 10:46
Inna написа: 16 Дек 2024, 09:44 Хубави са, но видимо преяли с азот.Затова дават тези приблемчета, не е недистиг, а преторяване по-скоро. Намали храната, особено растежни и тн,които съдържат азот направо ги спри(NPK на торовете означава съответно N- азот, P-фосфор, K-калий, там пише кое по колко съдържа). Също полуването вече нагласяй според размера им, веднъж ги полей обилно и качествено с много вода и после остави достатъчно да съхнат, това на често по мъничко вече не става за тях. И от там гледай кое как съхне после. Едното, което казваш, че не е било доволно след поливка сигурно долу някъде има още влага останала , ако трябва него ще го поливаш по-рядко.Но веднъж ги накисни добре само с вода, дори малко да поизтече ... ЛСТ се прави леко, няма нужда да се гънат прекомерно, особено аутотата само ги разтваряш и леко огъваш и връзваш. ако искаш трошене, то се казва Супер кропинг, може да прочетеш за него отделно за друг гроу.
Здрасти радвам се че отново сте насреща ! Първо благодаря за съветите ви но какво ще рече да ги полея обилно , да кажем следващия път като изсъхне почвата да ги полея с около литър ? До сега бяха на 700мл, а това растение което изглеждаше нещастно вече не е така и аз мисля че просто задържаше вода , затова го бях оставил малко повече да изсъхне веднъж и вече изглежда happy . А само N (азот) ли да спра според вас и другите Р (фосфор) и К (калий) да продължа да поливам ? Не разбирам защо са я измислили тази таблица по този начин с тези пропорций тези най ,,умните’’ немци като очевидно им идва too much на растенията …
Умните немци вече не са инженери , а са счетоводители. С две думи искат да си купуваш поовече и повече. Слушай си разстенията . Те говорят достатъчно. Обясних ти когато са тъмни са преторени , значи си преторил . още в първия си пост те посъветвах да спреш за 3 седмици . Пак ти казвам преяли няма да стигнат по бързо до финала .
:roll:
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Най лесния вариант да разбираш дали е суха или мокра почвата е да вдигнеш саксията . Ако не можеш пак да разбереш напълни една саксия с същото количество пръст и ще имаш за съпоставка . Като олекне почвата самите китки става тъжни клумнали надолу, свити като стафиди , и си плачат за вода . Това да правиш всеки път едно и също без да проверяваш няма да ти докара по добри резултати . Трябва да се следи всяка саксия понякога едни пият много други малко така че грижа за всяка поотделно
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

mravkatrevoman написа: 16 Дек 2024, 19:37
Sicario00 написа: 16 Дек 2024, 10:46
Inna написа: 16 Дек 2024, 09:44 Хубави са, но видимо преяли с азот.Затова дават тези приблемчета, не е недистиг, а преторяване по-скоро. Намали храната, особено растежни и тн,които съдържат азот направо ги спри(NPK на торовете означава съответно N- азот, P-фосфор, K-калий, там пише кое по колко съдържа). Също полуването вече нагласяй според размера им, веднъж ги полей обилно и качествено с много вода и после остави достатъчно да съхнат, това на често по мъничко вече не става за тях. И от там гледай кое как съхне после. Едното, което казваш, че не е било доволно след поливка сигурно долу някъде има още влага останала , ако трябва него ще го поливаш по-рядко.Но веднъж ги накисни добре само с вода, дори малко да поизтече ... ЛСТ се прави леко, няма нужда да се гънат прекомерно, особено аутотата само ги разтваряш и леко огъваш и връзваш. ако искаш трошене, то се казва Супер кропинг, може да прочетеш за него отделно за друг гроу.
Здрасти радвам се че отново сте насреща ! Първо благодаря за съветите ви но какво ще рече да ги полея обилно , да кажем следващия път като изсъхне почвата да ги полея с около литър ? До сега бяха на 700мл, а това растение което изглеждаше нещастно вече не е така и аз мисля че просто задържаше вода , затова го бях оставил малко повече да изсъхне веднъж и вече изглежда happy . А само N (азот) ли да спра според вас и другите Р (фосфор) и К (калий) да продължа да поливам ? Не разбирам защо са я измислили тази таблица по този начин с тези пропорций тези най ,,умните’’ немци като очевидно им идва too much на растенията …
Умните немци вече не са инженери , а са счетоводители. С две думи искат да си купуваш поовече и повече. Слушай си разстенията . Те говорят достатъчно. Обясних ти когато са тъмни са преторени , значи си преторил . още в първия си пост те посъветвах да спреш за 3 седмици . Пак ти казвам преяли няма да стигнат по бързо до финала .
Целта ми никога не е била да ги торя за да стигно по бързо до финала ако това си мислите , просто следвах опътването на продуктите които съм купил ….
И когато ми казахте в последния пост да спра да ги торя така и направих поливах ги само с вода но за седмица после преди първия LST ги наторих и втори оът ги наторих 4 дни след тва при втория LST , но да определено съм сгрешил като съм го направил . Спирам да торя поне за две седмици три макс.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

[/quote]
Целта ми никога не е била да ги торя за да стигно по бързо до финала ако това си мислите , просто следвах опътването на продуктите които съм купил ….
И когато ми казахте в последния пост да спра да ги торя така и направих поливах ги само с вода но за седмица после преди първия LST ги наторих и втори оът ги наторих 4 дни след тва при втория LST , но да определено съм сгрешил като съм го направил . Спирам да торя поне за две седмици три макс.
[/quote]

Аз не те виня споделям ти моя опит приеми ,че това са моите грешки и гледай да не ги повтаряш . Няма нужда .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

На последната снимка си изглеждат много добре, така че спокойно, нищо не им е станало. Даже за първи, а и аутота са идеални. 👍Просто да, всички торове винаги им идват много ако следваме дословно таблицата, не знам защо така се получава. Тя е по-скоро да се ориентираш какво кога им трябва на цветята най-много като елементи, затова сериите и таблиците са удобни.
Sicario00
Градинар
Градинар

Inna написа: 17 Дек 2024, 11:45 На последната снимка си изглеждат много добре, така че спокойно, нищо не им е станало. Даже за първи, а и аутота са идеални. 👍Просто да, всички торове винаги им идват много ако следваме дословно таблицата, не знам защо така се получава. Тя е по-скоро да се ориентираш какво кога им трябва на цветята най-много като елементи, затова сериите и таблиците са удобни.
Благодаря за позитивното мнение и аз мисля че изглеждат добре правя всичко с любов и мн внимание , но само това растение с петната ме притеснява качвам снимка от днес и има ясна разлика че петната са станали по наситени от последните снимки но не се появяват на други листа стоят на същите си листа и само на това растение , надявам се по късно като ги полея да успея да ги промия с чиста вода без да ги наводня без да искам. :D
Sicario00
Градинар
Градинар

Sicario00 написа: 17 Дек 2024, 13:38
Inna написа: 17 Дек 2024, 11:45 На последната снимка си изглеждат много добре, така че спокойно, нищо не им е станало. Даже за първи, а и аутота са идеални. 👍Просто да, всички торове винаги им идват много ако следваме дословно таблицата, не знам защо така се получава. Тя е по-скоро да се ориентираш какво кога им трябва на цветята най-много като елементи, затова сериите и таблиците са удобни.
Благодаря за позитивното мнение и аз мисля че изглеждат добре правя всичко с любов и мн внимание , но само това растение с петната ме притеснява качвам снимка от днес и има ясна разлика че петната са станали по наситени от последните снимки но не се появяват на други листа стоят на същите си листа и само на това растение , надявам се по късно като ги полея да успея да ги промия с чиста вода без да ги наводня без да искам. :D
IMG_0034.png
IMG_0035.png
Sicario00
Градинар
Градинар

Здрасти хора , ден 28-ми отново направих беля при тренировката наполовина се счупи главния клон отгоре но не увисна ми просто се пукна , залепих го с тиксо и се надявам да се възстанови ( това е растение номер 1 където преди няколко дни отново счупих една клонка но тя беше напълно счупена затова я премахнах ) . Надявам се да заздравее ако имате някви съвети , ще се радвам да ги чуя .
Мисля че вече започват да цъфтят , пращам ви снимка на лампата която ползвам в момента е на 75% дали да е включа на 100% или може би след около седмица ?
IMG_0060.png
IMG_0053.jpeg
IMG_0057.png
IMG_0077.jpeg
Sicario00
Градинар
Градинар

Sicario00 написа: 19 Дек 2024, 15:06 Здрасти хора , ден 28-ми отново направих беля при тренировката наполовина се счупи главния клон отгоре но не увисна ми просто се пукна , залепих го с тиксо и се надявам да се възстанови ( това е растение номер 1 където преди няколко дни отново счупих една клонка но тя беше напълно счупена затова я премахнах ) . Надявам се да заздравее ако имате някви съвети , ще се радвам да ги чуя .
Мисля че вече започват да цъфтят , пращам ви снимка на лампата която ползвам в момента е на 75% дали да е включа на 100% или може би след около седмица ?
IMG_0060.png
IMG_0053.jpeg
IMG_0057.png
IMG_0077.jpeg
Последната снимка на растенията е от днес ден 29ти , просто обърках вчера и качих това в чужда тема. :D
Sicario00
Градинар
Градинар

Здравейте хора , вече сме на 34-ти ден мисля че растенията изглеждат страхотно , LST ги прави много по големи от едното което го оставих , отделно от всяко растение на няколко пъти отрязах част от големите листа които пречат на светлината и продължавам да поливам само с вода все още . Пожелавам на всички весело посрещане по празниците и останете здрави !
IMG_0172.png
Публикувай отговор

Обратно към “Продукти и сортове Марихуана - Ревюта”