Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Super Lemon Haze Auto

Дайте ни вашите честни рецензии на продуктите, които сте използвали или сортове, които сте отглеждали с документация, за да я подкрепите!
Семена марихуана
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Здрасти хора след последната ми публикация от 16-ти ден послушах съвета на @mravkatrevoman и продължих да поливам една седмица растенията само с вода но след тва продължих графика ( също така ми се наложи да отрежа саксиите отстрани за повече пространство , което беше опасна операция :D ) .
Днес сме на ден 25 започнах Low Stress Training (LST) преди 4 дни и чак днес го тренирах за втори път , но с растение номер едно счупих едно от клончетата и просто го отрязах [заболя ме сърцето :( ] , мислите ли че това е фатално и дали трябва да взема мерки , също и на растение номер 2 забелязвам на малко места леко жълтеникави петна pH то винаги е 6.00 /6.50 и продължавам да торя по графика на торовете които съм закупил като поливам през два дни около 700 мл вода с торове и след два дни почвата като изсъхне 2/3 см само с вода 700 мл и така редувам . Растение номер 3 го оставих да си расте на свобода тъй като винаги след като го поливах и два часа след поливането самото растение изглеждаше нещастно едно такова клюмнало и реших да не го стресирам с LST и го оставих просто да си расте на свобода , знам ще стане като елхичка и ще получа по малко материал , но поне после накрая ще видим каква е разликата с останалите тренирани растения . Растение номер 4 мисля че е наред освен че се развива малко по бавно .Какво мислите как ви изглеждат , полагам доста грижи но все още съм нов и постоянно се притеснявам .(радвам се че сайта отново функционира и мога да разчитам на вас!)
IMG_0001.jpeg
IMG_9992.jpeg
IMG_9999.jpeg
IMG_9998.jpeg
IMG_9995.jpeg
IMG_9997.jpeg
IMG_9996.jpeg
IMG_0002.png
IMG_0003.png
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Sicario00 написа: 15 Дек 2024, 21:42
Днес сме на ден 25 започнах Low Stress Training (LST) преди 4 дни и чак днес го тренирах за втори път , но с растение номер едно счупих едно от клончетата и просто го отрязах [заболя ме сърцето :( ]
Затова да ти казах да не пробваш , но винаги има първи и човек трябва да се учи най вече от грешките си така ,че го приеми като урок ( няма смисъл от вайкане) всеки го е правил . Не не е фатално , дори можеше ако не е било напълно счупено да го залепиш с тиксо и щеше да си заресттне раната . растенията са много по жилави когато са във вег. после става все по сложно да се манипулират . Изглеждат нахранени аз не бих давал нищо поне 2-3 поливания освен ако не видиш да има дефицити но за сега изглеждат тъмно зелени което ме кара да си мисля ,че са си охранени добре и няма нужда да им се дава за сега храна , но нека и другите да си кажат мнението аз аутота не съм гледал никога .
:roll:
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 773 times
Been thanked: 448 times

Имай напредвид че както при нас така и при разстенията дебелия човек върви и се движи по бавно така ,че сам си прави изводите дали е по-добре да са преяли или огладняли.
:roll:
Sicario00
Градинар
Градинар

mravkatrevoman написа: 16 Дек 2024, 00:49
Sicario00 написа: 15 Дек 2024, 21:42
Днес сме на ден 25 започнах Low Stress Training (LST) преди 4 дни и чак днес го тренирах за втори път , но с растение номер едно счупих едно от клончетата и просто го отрязах [заболя ме сърцето :( ]
Затова да ти казах да не пробваш , но винаги има първи и човек трябва да се учи най вече от грешките си така ,че го приеми като урок ( няма смисъл от вайкане) всеки го е правил . Не не е фатално , дори можеше ако не е било напълно счупено да го залепиш с тиксо и щеше да си заресттне раната . растенията са много по жилави когато са във вег. после става все по сложно да се манипулират . Изглеждат нахранени аз не бих давал нищо поне 2-3 поливания освен ако не видиш да има дефицити но за сега изглеждат тъмно зелени което ме кара да си мисля ,че са си охранени добре и няма нужда да им се дава за сега храна , но нека и другите да си кажат мнението аз аутота не съм гледал никога .
Да мисля ме малко по рано трябваше да започна тренинга , но поне ще знам за следващия път . Благодаря за съвета следващите три пъти ще ги поливам само с вода , а какви дефицити мога да забележа по точно ако им липсва храна ?
Sicario00
Градинар
Градинар

mravkatrevoman написа: 16 Дек 2024, 00:51 Имай напредвид че както при нас така и при разстенията дебелия човек върви и се движи по бавно така ,че сам си прави изводите дали е по-добре да са преяли или огладняли.
Знаете ли нещо за жълтите петна на растение номер 2 , това не е ли някакъв дефицит ?
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Хубави са, но видимо преяли с азот.Затова дават тези приблемчета, не е недистиг, а преторяване по-скоро. Намали храната, особено растежни и тн,които съдържат азот направо ги спри(NPK на торовете означава съответно N- азот, P-фосфор, K-калий, там пише кое по колко съдържа). Също полуването вече нагласяй според размера им, веднъж ги полей обилно и качествено с много вода и после остави достатъчно да съхнат, това на често по мъничко вече не става за тях. И от там гледай кое как съхне после. Едното, което казваш, че не е било доволно след поливка сигурно долу някъде има още влага останала , ако трябва него ще го поливаш по-рядко.Но веднъж ги накисни добре само с вода, дори малко да поизтече ... ЛСТ се прави леко, няма нужда да се гънат прекомерно, особено аутотата само ги разтваряш и леко огъваш и връзваш. ако искаш трошене, то се казва Супер кропинг, може да прочетеш за него отделно за друг гроу.
Sicario00
Градинар
Градинар

Inna написа: 16 Дек 2024, 09:44 Хубави са, но видимо преяли с азот.Затова дават тези приблемчета, не е недистиг, а преторяване по-скоро. Намали храната, особено растежни и тн,които съдържат азот направо ги спри(NPK на торовете означава съответно N- азот, P-фосфор, K-калий, там пише кое по колко съдържа). Също полуването вече нагласяй според размера им, веднъж ги полей обилно и качествено с много вода и после остави достатъчно да съхнат, това на често по мъничко вече не става за тях. И от там гледай кое как съхне после. Едното, което казваш, че не е било доволно след поливка сигурно долу някъде има още влага останала , ако трябва него ще го поливаш по-рядко.Но веднъж ги накисни добре само с вода, дори малко да поизтече ... ЛСТ се прави леко, няма нужда да се гънат прекомерно, особено аутотата само ги разтваряш и леко огъваш и връзваш. ако искаш трошене, то се казва Супер кропинг, може да прочетеш за него отделно за друг гроу.
Здрасти радвам се че отново сте насреща ! Първо благодаря за съветите ви но какво ще рече да ги полея обилно , да кажем следващия път като изсъхне почвата да ги полея с около литър ? До сега бяха на 700мл, а това растение което изглеждаше нещастно вече не е така и аз мисля че просто задържаше вода , затова го бях оставил малко повече да изсъхне веднъж и вече изглежда happy . А само N (азот) ли да спра според вас и другите Р (фосфор) и К (калий) да продължа да поливам ? Не разбирам защо са я измислили тази таблица по този начин с тези пропорций тези най ,,умните’’ немци като очевидно им идва too much на растенията …
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Sicario00 написа: 16 Дек 2024, 10:46
Inna написа: 16 Дек 2024, 09:44 Хубави са, но видимо преяли с азот.Затова дават тези приблемчета, не е недистиг, а преторяване по-скоро. Намали храната, особено растежни и тн,които съдържат азот направо ги спри(NPK на торовете означава съответно N- азот, P-фосфор, K-калий, там пише кое по колко съдържа). Също полуването вече нагласяй според размера им, веднъж ги полей обилно и качествено с много вода и после остави достатъчно да съхнат, това на често по мъничко вече не става за тях. И от там гледай кое как съхне после. Едното, което казваш, че не е било доволно след поливка сигурно долу някъде има още влага останала , ако трябва него ще го поливаш по-рядко.Но веднъж ги накисни добре само с вода, дори малко да поизтече ... ЛСТ се прави леко, няма нужда да се гънат прекомерно, особено аутотата само ги разтваряш и леко огъваш и връзваш. ако искаш трошене, то се казва Супер кропинг, може да прочетеш за него отделно за друг гроу.
Здрасти радвам се че отново сте насреща ! Първо благодаря за съветите ви но какво ще рече да ги полея обилно , да кажем следващия път като изсъхне почвата да ги полея с около литър ? До сега бяха на 700мл, а това растение което изглеждаше нещастно вече не е така и аз мисля че просто задържаше вода , затова го бях оставил малко повече да изсъхне веднъж и вече изглежда happy . А само N (азот) ли да спра според вас и другите Р (фосфор) и К (калий) да продължа да поливам ? Не разбирам защо са я измислили тази таблица по този начин с тези пропорций тези най ,,умните’’ немци като очевидно им идва too much на растенията …
Не знам,може би не е за аутота тази таблица,те са по-чувствителни на прехранване...Може за фотопериодни да върви.но аз пак щях да я давам наполовина по-разредена и нищо докато са бебета.Може би не смятат,че и в почвата има неща,а са я дали за такива среди,които не съдържат нищо?Не съм ги ползвала,но се водят доста добри иначе.Според мен когато изсъхнат следваща поливка само с вода,бавно,да попие в цялата почва и малко да изтече.Саксиите колко литра бяха?Може да се наложи и с повече от литър,но да е сигурно,че са поляти целите саксии,бавно,първо в средата,после навсякъде.И ако нещо изтече,го махни да не киснат в него.И след това може да си продължиш наполовина дози да си ториш по таблицата.Примерно.Но да знаеш,тъмни,маслено зелени листа не е здравословно,а отива към преторяване.После стават нокти,изкривени върхове и тн ако се продължи с азота.Затова винаги умерено и намалено,докато изпробваш серии.Те са пораснали доста,сигурно скоро ще цъфнат.
Sicario00
Градинар
Градинар

Inna написа: 16 Дек 2024, 11:20
Не знам,може би не е за аутота тази таблица,те са по-чувствителни на прехранване...Може за фотопериодни да върви.но аз пак щях да я давам наполовина по-разредена и нищо докато са бебета.Може би не смятат,че и в почвата има неща,а са я дали за такива среди,които не съдържат нищо?Не съм ги ползвала,но се водят доста добри иначе.Според мен когато изсъхнат следваща поливка само с вода,бавно,да попие в цялата почва и малко да изтече.Саксиите колко литра бяха?Може да се наложи и с повече от литър,но да е сигурно,че са поляти целите саксии,бавно,първо в средата,после навсякъде.И ако нещо изтече,го махни да не киснат в него.И след това може да си продължиш наполовина дози да си ториш по таблицата.Примерно.Но да знаеш,тъмни,маслено зелени листа не е здравословно,а отива към преторяване.После стават нокти,изкривени върхове и тн ако се продължи с азота.Затова винаги умерено и намалено,докато изпробваш серии.Те са пораснали доста,сигурно скоро ще цъфнат.
Най вероятно е за фотопериодни тази таблица (тъй като почвата вървеше комплект с торовете), саксиите бяха по 15 литра . Значи спирам NPK за около две седмици и само вода , сега след като изсъхне пръстта 2/3 см ще поливам бавно примерно на 5/10 мин почивки по 500мл докъто не видя отдолу вода и после ще я попия . И аз мисля че доста са пораснали и скоро ще цъфнат (ухаят доста приятно и мисля че изглеждат по светлички от вчера когато ги наторих.) :) :weed:
Sicario00
Градинар
Градинар

Sicario00 написа: 16 Дек 2024, 14:09
Inna написа: 16 Дек 2024, 11:20
Най вероятно е за фотопериодни тази таблица (тъй като почвата вървеше комплект с торовете), саксиите бяха по 15 литра . Значи спирам NPK за около две седмици и само вода , сега след като изсъхне пръстта 2/3 см ще поливам бавно примерно на 5/10 мин почивки по 500мл докъто не видя отдолу вода и после ще я попия . И аз мисля че доста са пораснали и скоро ще цъфнат (ухаят доста приятно и мисля че изглеждат по светлички от вчера когато ги наторих.) :) :weed:
IMG_0011.jpeg
Публикувай отговор

Обратно към “Продукти и сортове Марихуана - Ревюта”