Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Vetrushka Indoor 2020 №2

Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Браво,

Много са хубави.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Руут бетъра аз по скоро ги кисна малко в него резниците или поливам с него вкоренени вече или като пресаждам. А иначе пак си слагам вкоренител отделно като ги бъцкам. Е, пробвах и само с него, само с тор от червей също(в почва уж за тази цел, в почва май ми е най удобно до тук) , пак стана, но май по бавничко като цяло. Аз харесвам Клонекса най много, защото е гел най вече, ако има някой бг гел и него бих взела..... Но и тази пудричка си вършеше работа. От нея се слага финно, без буци и доста бързо са ми се хващали даже.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Inna написа: 13 Фев 2021, 00:35 Руут бетъра аз по скоро ги кисна малко в него резниците или поливам с него вкоренени вече или като пресаждам. А иначе пак си слагам вкоренител отделно като ги бъцкам. Е, пробвах и само с него, само с тор от червей също(в почва уж за тази цел, в почва май ми е най удобно до тук) , пак стана, но май по бавничко като цяло. Аз харесвам Клонекса най много, защото е гел най вече, ако има някой бг гел и него бих взела..... Но и тази пудричка си вършеше работа. От нея се слага финно, без буци и доста бързо са ми се хващали даже.
Гел и пудра работи най-добре. Топиш в гел първо и след това в пудра, тя се залепя веднага за гела. И двете са хормон за корени, бактерийте се слагат във водата и поливаш с нея почвта или топиш кубчетата.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

Здравейте колеги, при мен момичетата днес им свършва първата седмица 12/12. Всичко върви нормално, поливам с Bio Heaven, Acti Vera и Bio rhizotonic. Вече започнаха да се стречват и някой вече пускат бели мустаци. Поддържам им през светлата част 24-26 градуса с 50-60% влага, а в тъмното 19-22 с максимална влага до 65%. Това мога да го намаля, но на този етап мисля, че все още няма смисъл. Тези дни, понеже е много студено при мен, и не изкарвам на вън, не съм монтирал още филтъра и леко се усеща миризма от тях. Предполагам, че тази седмица ще сложа и филтъра. За сега всичко е наред, интересната част предстои.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
xploder
Градинар
Градинар
Has thanked: 351 times
Been thanked: 216 times

Музика ли им пускаш, каква е тази колона ? :D
Китките изглеждат много доволни!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Да пускам им записи от гората на птички и поточета, да си мислят, че са в гората :)

На една от снимките се вижда, на нея съм си повдигнал клонингите, за да ги огрява панела.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте колеги при мен днес свършва 2-рата седмица 12/12. На предната поливка им дадох малко повече храна, някой OG-та имат червени дръжки, което ми прилича малко на липса на фосфор и им дадох екстракт от Bad Guano 50мл. на литър, на саксия сложих по 70 милилитра Complete Organix на Kalong и полях с торовете на Bio Canna.
Според вас, дали мога да комбинирам в един разтвор, Bio Flores, Bio Boost с Bio Bio Heaven на Bio Bizz ?

Всички растения са цъфнали, някой се стречват по бързо от други и всяко е с различна височина. Малко съм ги подпрял да ги изравня, но то през ден има разлика, някое, което е било по ниско, след 2 дни и щръкнало над всички, но така е с различни сортове и то от семка. Като цяло всичко върви нормално, все още не са се размирисали и не съм слагал филтъра. Лампата е вече на 40 см от тях и е увеличена почти на максимална мощност.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
Аватар
ganjalove
Градинар
Градинар
Has thanked: 1620 times
Been thanked: 836 times

Vetrushka написа: 23 Фев 2021, 09:37 Здравейте колеги при мен днес свършва 2-рата седмица 12/12. На предната поливка им дадох малко повече храна, някой OG-та имат червени дръжки, което ми прилича малко на липса на фосфор и им дадох екстракт от Bad Guano 50мл. на литър, на саксия сложих по 70 милилитра Complete Organix на Kalong и полях с торовете на Bio Canna.
Според вас, дали мога да комбинирам в един разтвор, Bio Flores, Bio Boost с Bio Bio Heaven на Bio Bizz ?
Био буста на канна и био хейвън на биобиз може да се засекат с еднакви съставки,амино имам предвид да не стане прекалено висока доза,например на адвансед биг бъд-а е коктейл от амино и незнам канна колко са сложили,то че са сложили са сложили,но колко не се знае и био хейвън както е амино коктеил и може да стане много....но пък може да ги комбинираш като слагаш на половина от препоръчаната доза и от двата продукта.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка

Здравейте колеги при мен вече са в последния ден от 3-та седмица цъфтеж. Едно от цветята показа леко Калциев дефицит, предполагам от дългата вегетация и не толкова големите съдове въпреки доломитата в почвата. Взех от препарата на Bio Bizz calmag, до сега не съм го ползвал, по таблица го дават 0.3-0.8 мл./Л за оправяне на дефицити или 0.2-0.5 мл./Л при редовна поливка, дадох им малко по малко от максималната доза на всички. Не се разпространява, така че мисля, че всичко е наред.
Някъде към 18-ти ден им направих много сериозно почистване от всички слаби разклонения и листа.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 400 times
Been thanked: 305 times

Vetrushka написа: 02 Мар 2021, 09:38 Някъде към 18-ти ден им направих много сериозно почистване от всички слаби разклонения и листа.
Здравей Ветрушка!
Много добре си направил, че си изчистил всичко отдолу. Освен, че няма да има пуканки в реколтата и се освобождава ресурс за добре осветените цветове, също вентилацията се подобрява многократно, което съща дава добри резултати. Включително намалява шанса да се размножат вредители живеещи в почвата. Продължавай в същия дух с усета към нуждите на растенията, изглеждат в добра кондиция. Успехи!
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”