Браво,
Много са хубави.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka Indoor 2020 №2
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Руут бетъра аз по скоро ги кисна малко в него резниците или поливам с него вкоренени вече или като пресаждам. А иначе пак си слагам вкоренител отделно като ги бъцкам. Е, пробвах и само с него, само с тор от червей също(в почва уж за тази цел, в почва май ми е най удобно до тук) , пак стана, но май по бавничко като цяло. Аз харесвам Клонекса най много, защото е гел най вече, ако има някой бг гел и него бих взела..... Но и тази пудричка си вършеше работа. От нея се слага финно, без буци и доста бързо са ми се хващали даже.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Гел и пудра работи най-добре. Топиш в гел първо и след това в пудра, тя се залепя веднага за гела. И двете са хормон за корени, бактерийте се слагат във водата и поливаш с нея почвта или топиш кубчетата.Inna написа: ↑13 Фев 2021, 00:35 Руут бетъра аз по скоро ги кисна малко в него резниците или поливам с него вкоренени вече или като пресаждам. А иначе пак си слагам вкоренител отделно като ги бъцкам. Е, пробвах и само с него, само с тор от червей също(в почва уж за тази цел, в почва май ми е най удобно до тук) , пак стана, но май по бавничко като цяло. Аз харесвам Клонекса най много, защото е гел най вече, ако има някой бг гел и него бих взела..... Но и тази пудричка си вършеше работа. От нея се слага финно, без буци и доста бързо са ми се хващали даже.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
Здравейте колеги, при мен момичетата днес им свършва първата седмица 12/12. Всичко върви нормално, поливам с Bio Heaven, Acti Vera и Bio rhizotonic. Вече започнаха да се стречват и някой вече пускат бели мустаци. Поддържам им през светлата част 24-26 градуса с 50-60% влага, а в тъмното 19-22 с максимална влага до 65%. Това мога да го намаля, но на този етап мисля, че все още няма смисъл. Тези дни, понеже е много студено при мен, и не изкарвам на вън, не съм монтирал още филтъра и леко се усеща миризма от тях. Предполагам, че тази седмица ще сложа и филтъра. За сега всичко е наред, интересната част предстои.
- Vetrushka
- Ветрушка

Да пускам им записи от гората на птички и поточета, да си мислят, че са в гората 
На една от снимките се вижда, на нея съм си повдигнал клонингите, за да ги огрява панела.
На една от снимките се вижда, на нея съм си повдигнал клонингите, за да ги огрява панела.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги при мен днес свършва 2-рата седмица 12/12. На предната поливка им дадох малко повече храна, някой OG-та имат червени дръжки, което ми прилича малко на липса на фосфор и им дадох екстракт от Bad Guano 50мл. на литър, на саксия сложих по 70 милилитра Complete Organix на Kalong и полях с торовете на Bio Canna.
Според вас, дали мога да комбинирам в един разтвор, Bio Flores, Bio Boost с Bio Bio Heaven на Bio Bizz ?
Всички растения са цъфнали, някой се стречват по бързо от други и всяко е с различна височина. Малко съм ги подпрял да ги изравня, но то през ден има разлика, някое, което е било по ниско, след 2 дни и щръкнало над всички, но така е с различни сортове и то от семка. Като цяло всичко върви нормално, все още не са се размирисали и не съм слагал филтъра. Лампата е вече на 40 см от тях и е увеличена почти на максимална мощност.
Според вас, дали мога да комбинирам в един разтвор, Bio Flores, Bio Boost с Bio Bio Heaven на Bio Bizz ?
Всички растения са цъфнали, някой се стречват по бързо от други и всяко е с различна височина. Малко съм ги подпрял да ги изравня, но то през ден има разлика, някое, което е било по ниско, след 2 дни и щръкнало над всички, но така е с различни сортове и то от семка. Като цяло всичко върви нормално, все още не са се размирисали и не съм слагал филтъра. Лампата е вече на 40 см от тях и е увеличена почти на максимална мощност.
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
Био буста на канна и био хейвън на биобиз може да се засекат с еднакви съставки,амино имам предвид да не стане прекалено висока доза,например на адвансед биг бъд-а е коктейл от амино и незнам канна колко са сложили,то че са сложили са сложили,но колко не се знае и био хейвън както е амино коктеил и може да стане много....но пък може да ги комбинираш като слагаш на половина от препоръчаната доза и от двата продукта.Vetrushka написа: ↑23 Фев 2021, 09:37 Здравейте колеги при мен днес свършва 2-рата седмица 12/12. На предната поливка им дадох малко повече храна, някой OG-та имат червени дръжки, което ми прилича малко на липса на фосфор и им дадох екстракт от Bad Guano 50мл. на литър, на саксия сложих по 70 милилитра Complete Organix на Kalong и полях с торовете на Bio Canna.
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги при мен вече са в последния ден от 3-та седмица цъфтеж. Едно от цветята показа леко Калциев дефицит, предполагам от дългата вегетация и не толкова големите съдове въпреки доломитата в почвата. Взех от препарата на Bio Bizz calmag, до сега не съм го ползвал, по таблица го дават 0.3-0.8 мл./Л за оправяне на дефицити или 0.2-0.5 мл./Л при редовна поливка, дадох им малко по малко от максималната доза на всички. Не се разпространява, така че мисля, че всичко е наред.
Някъде към 18-ти ден им направих много сериозно почистване от всички слаби разклонения и листа.
Някъде към 18-ти ден им направих много сериозно почистване от всички слаби разклонения и листа.
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 400 times
- Been thanked: 305 times
Здравей Ветрушка!
Много добре си направил, че си изчистил всичко отдолу. Освен, че няма да има пуканки в реколтата и се освобождава ресурс за добре осветените цветове, също вентилацията се подобрява многократно, което съща дава добри резултати. Включително намалява шанса да се размножат вредители живеещи в почвата. Продължавай в същия дух с усета към нуждите на растенията, изглеждат в добра кондиция. Успехи!
.png)