Здравей, включил съм и лед светлина от дясно, имам и още една за от ляво, ще изчакам да видя дали ще има разлика в развитието и може да пусна и другата
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
индор 2020 lemon skunk fem
- ganjalove
- Градинар

- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 836 times
-
Fake
- Градинар

- Has thanked: 407 times
- Been thanked: 176 times
Ден 55. 25 дни цъфтеж, поляти с по 1,5л вода, водата малко я намалих понеже не бяха много сухи, наторени са с чай от чкч около една шепа чкч съм накиснал в 10 л вода и 100г водорасли на gk. Престояха около 3 дни и преди поливката добавих към тях био гров и алгамик по 4мл на л, монстер блоом 3гр на 10л, кал маг 0,5 на л, 2 лажици мед на 10л вода, 15 мл на л. Прясна вода от кокос.
При две от топираните има няколко пожълтели листа от по долните, дали е дефицит?
При две от топираните има няколко пожълтели листа от по долните, дали е дефицит?
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 388 times
- Been thanked: 303 times
Прилича ми на преполиване. Много е възможно различните растения, според листната си маса и положение в бокса да ти изпаряват различно количество от налятата вода. Ако поливаш ритмично, еднакво и едновременно всички саксии и ако не преценяш добре теглото на всяка саксия индивидуално, може да се случи така, че да преполееш някое от растенията. Също може да ти се е понижила температурата с някой градус и да се забави изпарението. Ти прецени дали има нещо общо със ситуацията. Успех!Fake написа: ↑25 Ное 2020, 21:07 Ден 55. 25 дни цъфтеж, поляти с по 1,5л вода, водата малко я намалих понеже не бяха много сухи, наторени са с чай от чкч около една шепа чкч съм накиснал в 10 л вода и 100г водорасли на gk. Престояха около 3 дни и преди поливката добавих към тях био гров и алгамик по 4мл на л, монстер блоом 3гр на 10л, кал маг 0,5 на л, 2 лажици мед на 10л вода, 15 мл на л. Прясна вода от кокос.
-
Fake
- Градинар

- Has thanked: 407 times
- Been thanked: 176 times
Да общо взето проверявам 1 2 саксии и поливам еднакво всички, температурата пада до 15 градуса принципно знам че спира растежа когато се понижи, дали може да изиграе лоша роля в наливането на главите.Harvester написа: ↑25 Ное 2020, 21:48Прилича ми на преполиване. Много е възможно различните растения, според листната си маса и положение в бокса да ти изпаряват различно количество от налятата вода. Ако поливаш ритмично, еднакво и едновременно всички саксии и ако не преценяш добре теглото на всяка саксия индивидуално, може да се случи така, че да преполееш някое от растенията. Също може да ти се е понижила температурата с някой градус и да се забави изпарението. Ти прецени дали има нещо общо със ситуацията. Успех!Fake написа: ↑25 Ное 2020, 21:07 Ден 55. 25 дни цъфтеж, поляти с по 1,5л вода, водата малко я намалих понеже не бяха много сухи, наторени са с чай от чкч около една шепа чкч съм накиснал в 10 л вода и 100г водорасли на gk. Престояха около 3 дни и преди поливката добавих към тях био гров и алгамик по 4мл на л, монстер блоом 3гр на 10л, кал маг 0,5 на л, 2 лажици мед на 10л вода, 15 мл на л. Прясна вода от кокос.
-
Mezzazine
- Градинар

- Has thanked: 451 times
- Been thanked: 576 times
15 градуса е ок но ако падне още ще проблем....засега полилавяват само.отвори от някъде през тъмния период да идва малко топъл въздух.на дъното на таксите остава влага...и ти наливаш още вода...няма време да изсъхне предполагам...но ти трябва да прецениш.
-
vladislavbg
- Has thanked: 1 time
Може ли някаква схема за поливане ?
.png)