Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Kalashnikov Seeds - Katyusha + Kalashnikov Express

Семена марихуана
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар
Has thanked: 106 times
Been thanked: 138 times

Здравейте, извинявам се, че не пускам редовно снимки, но със сегашната ситуация е малко тегло всичко. Както и да е :
5 пълни седмици 12/12 изминаха, растенията са в много добро здраве. Поливам ги вече с 1ml/l BG, 2ml/l BB, 1ml/1 TM и вече два пъти са поляти с по 1мл/л Atami Bloombastic. За сега нищо ново доволен съм, че успяха да напълнят бокса. Тук имаше съвети даже 9 да съм бил сложил в бокса. Ами ето аз със четири растения си го пълня. Да сме живи и здрави до 1 месец ще играе ножа.
1.png
2.png
3.png
4.png
Това е от мен, когато успея ще се включа пак. Всичко добро !
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

jamesbond007 написа: 06 Апр 2020, 11:43 Здравейте, извинявам се, че не пускам редовно снимки, но със сегашната ситуация е малко тегло всичко. Както и да е :
5 пълни седмици 12/12 изминаха, растенията са в много добро здраве. Поливам ги вече с 1ml/l BG, 2ml/l BB, 1ml/1 TM и вече два пъти са поляти с по 1мл/л Atami Bloombastic. За сега нищо ново доволен съм, че успяха да напълнят бокса. Тук имаше съвети даже 9 да съм бил сложил в бокса. Ами ето аз със четири растения си го пълня. Да сме живи и здрави до 1 месец ще играе ножа.

1.png
2.png
3.png
4.png

Това е от мен, когато успея ще се включа пак. Всичко добро !
Красота! Много добре си изпълнил бокса. Добре се справяш.

Съвета ми е да им даваш микроелементи, меласа и Желязо.

Ще се включиш ли в състезанито? :)

Успех с проекта!
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Ъпдейт пълни 6 седмици 12/12 - Нещата са добре, но не съвсем. Тази ловджийска хрътка firstcitizen, изглежда вижда нещата по-отдалеч. Катюшата която е със старата почва започна да жълтее. На лампата не се вижда хубаво, но с фотоапарата на светкавица се вижда. Днес го изкарах извън бокса за да го огледам хубаво и дааа Хюстън имаме проблем. Ще атакувам с наличните торове, като вдигна двойно дозите на тази катюша. Дано успее да избута до края. Поливам с 1.5ml/l BioGrow, 2ml/l BioBloom, 4 ml/l Topmax, 1,25ml/l Bloombastic + 50ml/l тор от калифорнийски червеи. Днес ги напръсках листно пак с тора от калифорнийския червек. Знам, че не е добре в цъфтеж да се прави, но от един път дано не хванат мухъл. Иначе са си животни, и ако не се подпират в стените на бокса и едно друго ще легнат на земята. Та така, да се надяваме да изкарат още 2 седмици на мускули :D

Относно състезанието, по-напред в темата казах, че няма да участвам а с тези жълти растения пък изобщо няма да участвам :D Все пак благодаря :)
1.png
2.png
3.png
3.png (1.38 MiB) Преглеждано 2184 пъти
4.png
5.png
5.png (1.21 MiB) Преглеждано 2184 пъти
6.png
7.png
Толкова от мен за сега. Другата седмица отново. Всичко добро мили фермери :)
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Добър ден драги фермери миналата седмица не смогнах да снимам и качвам. Тази обаче успях.
Ъпдейт : 8 пълни седмици 12/12
Лека полека нещата отиват към своя край. От днес спирам да давам торове и остават само на чиста водичка. Намалил съм влажноста под 30% и температурата вече е 22 градуса светъл и 16 градуса тъмен период. Единствено не искам да намалям светлия период на по-малко от 12 часа защото не искам да компрометирам цялата реколта. Това правя с цел малко да ускоря процеса защото запасите ми свършиха и скоро ще трябва да си чопна някоя друга главичка. Сърце не ми дава да резна и най-мъничката глава докато не видя поне един кехлибарен трихом, но няма как... криза е :D Та така тези снимки ще са последните без да съм клъцнал поне една главичка. Руснаците горе долу дадоха вярно време за калашников експреса 55дни цъфтеж му дават някъде, но според мен те броят от първите признаци на цъфтеж, докато аз ги броя от пускането на 12/12. Така, че ще го смятам 55+14 или иначе казано 69 дни някъде 12/12. За катюшата ги дават малко повече, понеже в нея няма от тайния хибрид, но това го разбрах след като вече бях поръчал семките. Преди време писах тук, че ги почистих отдолу още преди да дойде буйния растеж. Та от почистването направих 12 клонинга. Понеже ще изкарам 6 от тях в един малък парник, но още е студено ги клонирах по-възможно най-бавния начин в чашки с вода. Интересното беше, че клонингите на калашник експреса цъфнаха във водата, докато при катюшите не. Наистина има нещо в този експрес съдейки колко бързо влезе в цъфтеж. Направо зяпнах като видях това. Веднага ги сложих под лампи 24/0. Сега клонингите са в саксийки вече. Дано успея да ги върна във вегетация, защото ще ми е много интересно да видя как се справя този калашник на аутдор. Видно от снимките по-долу се вижда, че при еднакви условия и еднакво торене единия експрес е в прекрасно здраве и хубав зелен цвят. Докато другите 3 китки показват дефиците. Явно комбинацията на калпав градинар и торовете биобиз водят до това. Но поне ги свърших най-накрая тези торове и повече няма да се разправям с тях. Земята сам ще си бъркам а торове най-вероятно ще пробвам беттерорганикс. И така, голям ферман изписах за което се извинявам. Другата седмица ще се включа с хубави снимки и снимки на трихомите да видим до къде сме я докарали.
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Това е за сега от мен. Всичко добро и много успехи и големи главуни :)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Това ако е калпав градинар,значи са много напреднали градинарите тук!:)Тези,които са по-гладни на вид ако им спреш храната ще станат още по-гладни,според мен тях поне си ги храни още......Почисти им най-жълтите листа може би,защото като ги храниш те лекичко позеленяват и нищо,по-добре да се разкарат повечето и да си яде където трябва вече,листат започва да става излишно да ги пазиш,но зеленките може да оставиш.Те с тия торове нямат нужда от кой знае какво измиване,може да им пляснеш накрая някоя яка вода един,два пъти по желание,но няма нужда до края да седят гладни,това може и да навреди на главите.То е хубаво да не са предобрени и твърде зелени,а леко изсветлели,когато се берат,но се преценява по състоянието на конкретните цветя кога и дали да се спира яденето.
Аватар
jamesbond007
Градинар
Градинар

Живо здраво на всички !
Ъпдейт : 9 пълни седмици 12/12
Послушах Ина, и и тази седмица ги торих с остатъците от торовете. В общи линии катюшите са си доста жълти, но каквото такова. И без това скоро ще играе ножа. Както се казва почти го добутах до края. Взех си няколко пуканти от експреса да си пуша и смея да твърдя, че е доста силен. Все пак го пуша на бързо сушене и без кюринг, но въпреки това показва потенциал. Има надежди, че лятото ще съм ухилен до уши. Нещо съм забравил настройките на апарата и не можах много хубаво да снимам трихомите, но горе долу се добива представа. В момента са млечни, но има тук там и прозрачни. Има още време, това е ясно. Ще се чака колкото трябва. Най-вероятно следващото включване ще бъде преди да ги обера.
8.png
7.png
6.png
6.png (1.09 MiB) Преглеждано 2022 пъти
5.png
5.png (1.28 MiB) Преглеждано 2022 пъти
4.png
3.png
2.png
1.png
Това е от мен за сега. Бъдете здрави !
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

jamesbond007 - Браво, много добре изглеждат.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”