Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
INDOOR 2025 обща тема
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5478 times
Ето ги тук вече малко по-големи. Понеже лампата ми е закачена на тавана и не ми се разправяше да я сваля и затова се поздължиха и едно даже падна(с камъка подпряно). ЛСТ си е направило и беше тръгнало да расте така. 
Но ще ги заровя подходящо в следващите им саксии. Вдигнах ги по-близо до нея, че е по лесно тях да сложа на нещо, и е на макс, започнаха да растат и на листа вече. Свърши ми вуду джуса, но преди да свърши го долях с вода, та мисля че така ще стане за още някоя поливка. Даже мисля да го допълня догоре и без това беше 98% вода и някви бактерии.... Имам руут бетър, поръсила съм малко в почвата, а на нея отделно пише, че имат и те някакъв добавен био руут или нещо си. Така, че това засега стига за корени и няма нужда да купувам друго.....
-
Makd
- Градинар

- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 20 times
Inna написа: ↑21 Фев 2025, 10:09 Ето ги тук вече малко по-големи. Понеже лампата ми е закачена на тавана и не ми се разправяше да я сваля и затова се поздължиха и едно даже падна(с камъка подпряно). ЛСТ си е направило и беше тръгнало да расте така.Но ще ги заровя подходящо в следващите им саксии. Вдигнах ги по-близо до нея, че е по лесно тях да сложа на нещо, и е на макс, започнаха да растат и на листа вече. Свърши ми вуду джуса, но преди да свърши го долях с вода, та мисля че така ще стане за още някоя поливка. Даже мисля да го допълня догоре и без това беше 98% вода и някви бактерии.... Имам руут бетър, поръсила съм малко в почвата, а на нея отделно пише, че имат и те някакъв добавен био руут или нещо си. Така, че това засега стига за корени и няма нужда да купувам друго.....
Аз да попитам тоя роот ако почвата е добра добре ли е да се слага купил съм си на Madame Grow
-
Inna
- Marijuana Mom

Да, дори да има пак не пречи, особено и ако е нещо различно. Иначе и без коренови стимулатори пак си растат. А има и някои домашни алтернативи за без пари.....Makd написа: ↑21 Фев 2025, 17:48Inna написа: ↑21 Фев 2025, 10:09 Ето ги тук вече малко по-големи. Понеже лампата ми е закачена на тавана и не ми се разправяше да я сваля и затова се поздължиха и едно даже падна(с камъка подпряно). ЛСТ си е направило и беше тръгнало да расте така.Но ще ги заровя подходящо в следващите им саксии. Вдигнах ги по-близо до нея, че е по лесно тях да сложа на нещо, и е на макс, започнаха да растат и на листа вече. Свърши ми вуду джуса, но преди да свърши го долях с вода, та мисля че така ще стане за още някоя поливка. Даже мисля да го допълня догоре и без това беше 98% вода и някви бактерии.... Имам руут бетър, поръсила съм малко в почвата, а на нея отделно пише, че имат и те някакъв добавен био руут или нещо си. Така, че това засега стига за корени и няма нужда да купувам друго.....
Аз да попитам тоя роот ако почвата е добра добре ли е да се слага купил съм си на Madame Grow![]()
![]()
![]()
-
Inna
- Marijuana Mom

Цветенцата растат. Но всички паднаха, нещо този път не ги нагласих. Трябваше да оставя поне два пръста празни в чашката отгоре, така щях да ги засипя после,а не с камъни да ги подпирам. 
Нищо де, те го преживяха и сега се стабилизират. Нещо не прецених първоначално разстоянието, а и този път нямам бяло по стените, което е -
Това са трите вида, аз вече си харесвам тези по-дебеличките.
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
Appalachian ще е як ,навън ще го покажа ,интересен микс ,като дойде време ,аз на seedstocker вместо 5 имаше 10 вътре ,и но дъч пешън имах вместо 7, 8 семки от автоматиците ,явно машината дето ги пакетирва бъгва
-
Inna
- Marijuana Mom

И ти ли си го взел? Аз защото на снимката ми се стори много интересен на цвят. Плюс, че пишеше, че е бърз. Успех! И аз бих го видяла навън.Prototype046 написа: ↑25 Фев 2025, 16:27 Appalachian ще е як ,навън ще го покажа ,интересен микс ,като дойде време ,аз на seedstocker вместо 5 имаше 10 вътре ,и но дъч пешън имах вместо 7, 8 семки от автоматиците ,явно машината дето ги пакетирва бъгва
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
Да,имам и още някоя бонус на world of seeds ,други сортове
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Компютърния вентилатор така както е закачен плътно за стената успява ли да прави течение ? На него му трябва място от зад, за да може да "загребва" въздуха и перката да го праща напред. Така от зад един вид не може да го засмуче. Щом са паднали не са имали достатъчно светлина, сложи си пак бяло да може да отразява по добре.Inna написа: ↑25 Фев 2025, 09:46 Цветенцата растат. Но всички паднаха, нещо този път не ги нагласих. Трябваше да оставя поне два пръста празни в чашката отгоре, така щях да ги засипя после,а не с камъни да ги подпирам.Нищо де, те го преживяха и сега се стабилизират. Нещо не прецених първоначално разстоянието, а и този път нямам бяло по стените, което е -
-
Inna
- Marijuana Mom

Да, целия гардероб е пълна глупост, знам.Vetrushka написа: ↑26 Фев 2025, 13:18Компютърния вентилатор така както е закачен плътно за стената успява ли да прави течение ? На него му трябва място от зад, за да може да "загребва" въздуха и перката да го праща напред. Така от зад един вид не може да го засмуче. Щом са паднали не са имали достатъчно светлина, сложи си пак бяло да може да отразява по добре.Inna написа: ↑25 Фев 2025, 09:46 Цветенцата растат. Но всички паднаха, нещо този път не ги нагласих. Трябваше да оставя поне два пръста празни в чашката отгоре, така щях да ги засипя после,а не с камъни да ги подпирам.Нищо де, те го преживяха и сега се стабилизират. Нещо не прецених първоначално разстоянието, а и този път нямам бяло по стените, което е -
.png)