Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

INDOOR 2025 обща тема

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5478 times

Ето ги тук вече малко по-големи. Понеже лампата ми е закачена на тавана и не ми се разправяше да я сваля и затова се поздължиха и едно даже падна(с камъка подпряно). ЛСТ си е направило и беше тръгнало да расте така. 😂🤦Но ще ги заровя подходящо в следващите им саксии. Вдигнах ги по-близо до нея, че е по лесно тях да сложа на нещо, и е на макс, започнаха да растат и на листа вече. Свърши ми вуду джуса, но преди да свърши го долях с вода, та мисля че така ще стане за още някоя поливка. Даже мисля да го допълня догоре и без това беше 98% вода и някви бактерии.... Имам руут бетър, поръсила съм малко в почвата, а на нея отделно пише, че имат и те някакъв добавен био руут или нещо си. Така, че това засега стига за корени и няма нужда да купувам друго.....
Прикачени файлове
20250221_095134.jpg
Makd
Градинар
Градинар
Has thanked: 28 times
Been thanked: 20 times

Inna написа: 21 Фев 2025, 10:09 Ето ги тук вече малко по-големи. Понеже лампата ми е закачена на тавана и не ми се разправяше да я сваля и затова се поздължиха и едно даже падна(с камъка подпряно). ЛСТ си е направило и беше тръгнало да расте така. 😂🤦Но ще ги заровя подходящо в следващите им саксии. Вдигнах ги по-близо до нея, че е по лесно тях да сложа на нещо, и е на макс, започнаха да растат и на листа вече. Свърши ми вуду джуса, но преди да свърши го долях с вода, та мисля че така ще стане за още някоя поливка. Даже мисля да го допълня догоре и без това беше 98% вода и някви бактерии.... Имам руут бетър, поръсила съм малко в почвата, а на нея отделно пише, че имат и те някакъв добавен био руут или нещо си. Така, че това засега стига за корени и няма нужда да купувам друго.....

Аз да попитам тоя роот ако почвата е добра добре ли е да се слага купил съм си на Madame Grow :weed: :stone: :weed4:
Makd
Градинар
Градинар
Has thanked: 28 times
Been thanked: 20 times

Здравейте отново ето малко ъпдеит от мойте красавици едната е малко по напред защото другите 4 семки не хванаха и се наложи да ги сменям.
Какво мислите за темп и влажност и височината на лапите добре ли е :weed5: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed: :weed:
Прикачени файлове
ddcd1390-066e-44b1-adc2-5746f52727b7.jpg
fabf3e45-1f12-4c2c-813d-ebb369c4ef4c.jpg
5f5e8d8f-46a9-4a60-852f-677758c36f3f.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Makd написа: 21 Фев 2025, 17:48
Inna написа: 21 Фев 2025, 10:09 Ето ги тук вече малко по-големи. Понеже лампата ми е закачена на тавана и не ми се разправяше да я сваля и затова се поздължиха и едно даже падна(с камъка подпряно). ЛСТ си е направило и беше тръгнало да расте така. 😂🤦Но ще ги заровя подходящо в следващите им саксии. Вдигнах ги по-близо до нея, че е по лесно тях да сложа на нещо, и е на макс, започнаха да растат и на листа вече. Свърши ми вуду джуса, но преди да свърши го долях с вода, та мисля че така ще стане за още някоя поливка. Даже мисля да го допълня догоре и без това беше 98% вода и някви бактерии.... Имам руут бетър, поръсила съм малко в почвата, а на нея отделно пише, че имат и те някакъв добавен био руут или нещо си. Така, че това засега стига за корени и няма нужда да купувам друго.....

Аз да попитам тоя роот ако почвата е добра добре ли е да се слага купил съм си на Madame Grow :weed: :stone: :weed4:
Да, дори да има пак не пречи, особено и ако е нещо различно. Иначе и без коренови стимулатори пак си растат. А има и някои домашни алтернативи за без пари.....
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Цветенцата растат. Но всички паднаха, нещо този път не ги нагласих. Трябваше да оставя поне два пръста празни в чашката отгоре, така щях да ги засипя после,а не с камъни да ги подпирам. 😂🤦Нищо де, те го преживяха и сега се стабилизират. Нещо не прецених първоначално разстоянието, а и този път нямам бяло по стените, което е -
Това са трите вида, аз вече си харесвам тези по-дебеличките.
Прикачени файлове
20250225_093912.jpg
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 381 times

Appalachian ще е як ,навън ще го покажа ,интересен микс ,като дойде време ,аз на seedstocker вместо 5 имаше 10 вътре ,и но дъч пешън имах вместо 7, 8 семки от автоматиците ,явно машината дето ги пакетирва бъгва
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Prototype046 написа: 25 Фев 2025, 16:27 Appalachian ще е як ,навън ще го покажа ,интересен микс ,като дойде време ,аз на seedstocker вместо 5 имаше 10 вътре ,и но дъч пешън имах вместо 7, 8 семки от автоматиците ,явно машината дето ги пакетирва бъгва
И ти ли си го взел? Аз защото на снимката ми се стори много интересен на цвят. Плюс, че пишеше, че е бърз. Успех! И аз бих го видяла навън.👍
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 381 times

Да,имам и още някоя бонус на world of seeds ,други сортове
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2120 times
Been thanked: 3740 times

Inna написа: 25 Фев 2025, 09:46 Цветенцата растат. Но всички паднаха, нещо този път не ги нагласих. Трябваше да оставя поне два пръста празни в чашката отгоре, така щях да ги засипя после,а не с камъни да ги подпирам. 😂🤦Нищо де, те го преживяха и сега се стабилизират. Нещо не прецених първоначално разстоянието, а и този път нямам бяло по стените, което е -
Компютърния вентилатор така както е закачен плътно за стената успява ли да прави течение ? На него му трябва място от зад, за да може да "загребва" въздуха и перката да го праща напред. Така от зад един вид не може да го засмуче. Щом са паднали не са имали достатъчно светлина, сложи си пак бяло да може да отразява по добре.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Vetrushka написа: 26 Фев 2025, 13:18
Inna написа: 25 Фев 2025, 09:46 Цветенцата растат. Но всички паднаха, нещо този път не ги нагласих. Трябваше да оставя поне два пръста празни в чашката отгоре, така щях да ги засипя после,а не с камъни да ги подпирам. 😂🤦Нищо де, те го преживяха и сега се стабилизират. Нещо не прецених първоначално разстоянието, а и този път нямам бяло по стените, което е -
Компютърния вентилатор така както е закачен плътно за стената успява ли да прави течение ? На него му трябва място от зад, за да може да "загребва" въздуха и перката да го праща напред. Така от зад един вид не може да го засмуче. Щом са паднали не са имали достатъчно светлина, сложи си пак бяло да може да отразява по добре.
Да, целия гардероб е пълна глупост, знам. 🤦Но вентилатор има дупка и не е долепен?! 😂Бях го развалила този гардероб и му махнах бялото...... Мислех за един разсад без цъфтеж още и да го троша на парчета..... То е тъпо в тва да се гледа в днешно време и като цяло.
Прикачени файлове
20250226_152850.jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”