Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Blue Dream V2

Семена марихуана
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Добре са си нищо им няма :) в цъфтежа не давай гроу - схемата е да засилваш блума в 4-5 седмица им се отваря апетита и искат повечко храна .
Весело посрещане на празниците :roll:
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар
Has thanked: 534 times
Been thanked: 1030 times

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, вие и вашите семейства!

Днес реших да пусна един извънреден празничен пост. Покрай празниците не ги бях виждал ден и половина и тази вече устанивих, че Blue Dream станали доста лилави за това време. Вече увеличих Bio Boost и Bio Flores на максимални стойности по таблица - 4мл./л. Добавих и и една супена лъжица меласа, всичко това в обичайния 3 литра разтвор за четирите. Започнаха да ухаят много интензивно и тази вечер ще слагам филтъра. Надявам се с максималните стойности препарати и повече меласа да успея да ги дохраня, защото въпреки, че отлично знам колко "ящен" сорт са, все пак ги оставих малко гладни. Ако няма изгаряния, следващите поливки може и да са със стойности над максималните. Лампата вече я пуснах на около 25см. от върховете, температурата и влажността са под контрол в порядъка 26-27 градуса на върховете при 55-65% влажност.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Unbelievable, красота
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

MasterBlaster написа: 26 Дек 2022, 02:10 Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, вие и вашите семейства!

Днес реших да пусна един извънреден празничен пост. Покрай празниците не ги бях виждал ден и половина и тази вече устанивих, че Blue Dream станали доста лилави за това време. Вече увеличих Bio Boost и Bio Flores на максимални стойности по таблица - 4мл./л. Добавих и и една супена лъжица меласа, всичко това в обичайния 3 литра разтвор за четирите. Започнаха да ухаят много интензивно и тази вечер ще слагам филтъра. Надявам се с максималните стойности препарати и повече меласа да успея да ги дохраня, защото въпреки, че отлично знам колко "ящен" сорт са, все пак ги оставих малко гладни. Ако няма изгаряния, следващите поливки може и да са със стойности над максималните. Лампата вече я пуснах на около 25см. от върховете, температурата и влажността са под контрол в порядъка 26-27 градуса на върховете при 55-65% влажност.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg
Много леко ги караш с храната . когато е такава ситуацията се усилва дозата стабилно , лично аз бих дал поне двойно на максималната доза и увеличаваш на всяка поливка докато не почнат да си оправят цвета :) :weed:
Весело посрещане на новата година и мазни кратуни през новата 2023 :weed:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

И може да махнеш доста жълти листа вече, да не ги храниш тях сега тепърва да позеленяват едва едва.... Екстра тикви! Весели празници!
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар

Здравейте и Честита Нова Година! Бъдете здрави и щастливи! Днес приключи седмица 7. Последните няколко поливки давам по близо 7мл./л. Boost и Flores, 1мл/л. Cal Mag и една супена лъжица меласа в 3 литра вода. Знам, че е добре да махна големите листа, но все още ми служат като ориентир за храненето. Тези дни ще ги подрежа. Въпреки глада, сега ми се струват по-добре и главите сякаш започнаха доста да наливат последните дни. Започнаха да ухаят умопомрачително като Blue Dream от миналата година. Феноменален аромат.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар

Здравейте! При мен станаха 8 седмици цъфтеж. Мисля, че успях да им оправя цвета. Продължавам да поливам през ден със 7мл/л. Flores и Boost, 1мл/л. Cal-Mag и една супена лъжица меласа в 3 литра вода. Тепърва започват да избиват нови пестили и продължават да наливат. Един ден намерих единия клон на White Widow прекършен на две от тежестта на главите. Хванах го за съседния клон и изглежда така, сякаш нищо му няма. Харесва ми как се развиват и мисля, че имат поне още 2 седмици, ако не и повече.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg
Аватар
MasterBlaster
Градинар
Градинар

Здравейте, днес станаха 9 седмици цъфтеж. Едното Blue Dream вече има около 10% кехлибарени трихоми в плодниците, но всички останали имат поне още една седмица, затова ще се съобразя с мнозинството. White Widow наду най-много. Трите Blue Dream наляха прилично, но все пак ми се струват по-мършави от тези от първия ми гроу. Може би станаха твърде много разклоненията за тези корени и този обем сакския, знам ли. Все пак изглеждат доста добре и мисля, че не допуснах някакви по-груби грешки за разлика от предишните гроуове. Все пак оставам с впечатлението, че за 4 растения с тази палатка, лампата идва малко слаба. Пускам малко снимки.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (3).jpg
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Много са си добре братле!
Аватар