Весело посрещане на празниците

Много леко ги караш с храната . когато е такава ситуацията се усилва дозата стабилно , лично аз бих дал поне двойно на максималната доза и увеличаваш на всяка поливка докато не почнат да си оправят цветаMasterBlaster написа: ↑26 Дек 2022, 02:10 Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, вие и вашите семейства!
Днес реших да пусна един извънреден празничен пост. Покрай празниците не ги бях виждал ден и половина и тази вече устанивих, че Blue Dream станали доста лилави за това време. Вече увеличих Bio Boost и Bio Flores на максимални стойности по таблица - 4мл./л. Добавих и и една супена лъжица меласа, всичко това в обичайния 3 литра разтвор за четирите. Започнаха да ухаят много интензивно и тази вечер ще слагам филтъра. Надявам се с максималните стойности препарати и повече меласа да успея да ги дохраня, защото въпреки, че отлично знам колко "ящен" сорт са, все пак ги оставих малко гладни. Ако няма изгаряния, следващите поливки може и да са със стойности над максималните. Лампата вече я пуснах на около 25см. от върховете, температурата и влажността са под контрол в порядъка 26-27 градуса на върховете при 55-65% влажност.
foto_no_exif.jpg
foto_no_exif (1).jpg
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (5).jpg