Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Outdoors 2024- обща тема

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Magaria
Градинар
Градинар
Has thanked: 201 times
Been thanked: 469 times

Prpl606 написа: 09 Сеп 2024, 08:38
Magaria написа: 07 Сеп 2024, 16:46 Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
Как се справяш със гъсениците ,защото аз вече с два препарата пръскам и пак ги има ...няма отърване
Преди година, две бях взел един турски препарат като заместител на нурелето “Siltan” мачка всичко! Кърлежи, бълхи, скакалци, гъсеници беее каквото се сетиш! Гледам към края вече да не ръся с него че не е голяма кирия! Не ползвам био инсектициди, файда няма, отърваш се от едно то друго идва! Най добре ако нямаш възможност да се сдобиеш със силтан който е 20лв литъра а дозировката му е 2мл на литър хахаха! Отиваш в агро аптеката със гасеницата! Все ще дадат нещо което ще ги намали! Гледай да пръскаш и около тях защото някой инсектициди нямат трайно действие! Силтана примерно се усвоява от китката и после каквото хапне си заминава! Комбинирай инсектицидите ако имаш съмнение! Гледай обаче едно 30 дни най малко преди да обереш да не си пръскал с нищо че тва се пуши и ебава мамата на всичко!
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 803 times

На мен Лимоцид ми помогна.От нашествие и съсипване на половината реколта една година до нито една гъсеница на следващата.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Kosher Kush Plant #1
Прикачени файлове
Screenshot_20240911-021903_Gallery.jpg
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2122 times
Been thanked: 3743 times

Prpl606 написа: 09 Сеп 2024, 08:38
Magaria написа: 07 Сеп 2024, 16:46 Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
Как се справяш със гъсениците ,защото аз вече с два препарата пръскам и пак ги има ...няма отърване
За гъсеници най - доброто е Рапакс, биологичен препарат. Обаче трябва да се пръска с него, още преди да се появи вредителя. За 6 години и повече от 4-5 различни градини никога не съм имал проблем с гъсеница.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Purple Punch на Barney's неясно на колко седмици цъфтеж и неясно колко му остават, ако може по опитните да се включат.
Прикачени файлове
foto_no_exif (20).jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Outgrowing
Градинар
Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 26 times

Peggy Zina написа: 13 Сеп 2024, 20:03 Purple Punch на Barney's неясно на колко седмици цъфтеж и неясно колко му остават, ако може по опитните да се включат.
Около 15ти октомври
Godzila
Градинар
Градинар
Has thanked: 102 times
Been thanked: 24 times

Здравейте банда :) баш ми е драго да видя че всички сте тука :))) имам едно въпросче към по опитните . Голям проблем с това гниене !!! Направо няма смисъл да се прави каквото и да е ,поне от това което виждам няма смисъл защото всичко иЗгнива . Пръскам с микробтима протект, с серенада асо н Байер , чистя каквото видя н момента и пак 3 40 % загуби :( помогнете с това гниене дайте някой препарат който да върши работа или тези двата да добри . Четох вс и видях че Ветрушка набляга на микробтима . Ако може съвет през какво време , по колко мл се слага и т.н. ще съм мн благодарен . И другото въпросче ми е мога ли да комбинираме серенада асо и микробтима протект. Направо като ходя до там ми е мъка да гледам как загниват . От 5 броя останаха 2 :( глиганите ми съсипаха 3 броя а сега мухъл ли е какво е ботритис ли е сиво гниене ли е ....ебава и другите две . Помагайте моля :) благодарности към всички отзовали се и не толкова :) бъдете здрави момчета и момичета :)
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Peggy Zina написа: 13 Сеп 2024, 20:03 Purple Punch на Barney's неясно на колко седмици цъфтеж и неясно колко му остават, ако може по опитните да се включат.
Края на октомври зависи от времето ,дали ще има дъждове ,слънце ,ако искаш да го стане по-бързо форсират го с продукти за цъфтеж и добавяй бустери по-малко,после октомври ,наблягай на бустери и вдигни дозите ,power buds,bloombastic,astroflower и други ,carboload
Outgrowing
Градинар
Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 26 times

Искам да попитам за тези домашните пречустватели за въздух, които имат и карбонов филтър и ги дават, че чистят и миризми дали ще върши работа в помещение за сушене да ограничи излизането на миризма на вън?Друга година суша без такива работи и не мирише много на далеч от стаята но тази искам да се подсигуря.Този който съм избрал даже го дават за повече квадрати от помещението, в което ще суша.Дори и да не може да се справи с всичката миризма дали ще може поне някаква част искам да попитам някой, ако е запознат.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Пак се появи на една място или две ,явно от рязкото застудяване образ му полена за експеримент и го махнах
Прикачени файлове
Screenshot_20240917-062622_Gallery.jpg
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”