И аз съм правила подобна грешка и при буря, дъжд или въобще като натежат главите накрая там се чупи много често. Съветвам те да ги махнеш и укрепиш някак наново , така че, там да не може да се счупи.Outgrowing написа: ↑07 Сеп 2024, 00:43 Искам да попитам това състояние опасно ли е за растенията ми?Имам го на доста клони понеже допуснах грешката да ги превържа малко рано тази година.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Outdoors 2024- обща тема
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
Outgrowing
- Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 26 times
А дали може някои от клоните да изсъхнат заради намален приток на вода или хранителни вещества и също тези места да станат предпоставка за някакви гъбични заболявания от там?Inna написа: ↑07 Сеп 2024, 15:33И аз съм правила подобна грешка и при буря, дъжд или въобще като натежат главите накрая там се чупи много често. Съветвам те да ги махнеш и укрепиш някак наново , така че, там да не може да се счупи.Outgrowing написа: ↑07 Сеп 2024, 00:43 Искам да попитам това състояние опасно ли е за растенията ми?Имам го на доста клони понеже допуснах грешката да ги превържа малко рано тази година.
- Magaria
- Градинар

- Has thanked: 201 times
- Been thanked: 469 times
Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2310 times
Акарите са малки черни точици, това ако не се лъжа са листни въшки.Magaria написа: ↑07 Сеп 2024, 16:46 Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
По-скоро трошенето е проблема.Иначе не мисля,че нещо друго ще им стане от това.Outgrowing написа: ↑07 Сеп 2024, 15:53А дали може някои от клоните да изсъхнат заради намален приток на вода или хранителни вещества и също тези места да станат предпоставка за някакви гъбични заболявания от там?Inna написа: ↑07 Сеп 2024, 15:33И аз съм правила подобна грешка и при буря, дъжд или въобще като натежат главите накрая там се чупи много често. Съветвам те да ги махнеш и укрепиш някак наново , така че, там да не може да се счупи.Outgrowing написа: ↑07 Сеп 2024, 00:43 Искам да попитам това състояние опасно ли е за растенията ми?Имам го на доста клони понеже допуснах грешката да ги превържа малко рано тази година.
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
-
Outgrowing
- Градинар

Благодаря за съвета ще ги укрепя допълнително на следващото ходене.Искам да попитам още нещо за последния месец съм ги торил два пъти с бат гуано около 160-170 грама общо и един път с палмова пепел около 60-70 грама.Дали ще е добре на следващото ходене да им сложа обикновена дървесна пепел, защото имам такава и ако да какво количество на растение?Inna написа: ↑08 Сеп 2024, 11:24По-скоро трошенето е проблема.Иначе не мисля,че нещо друго ще им стане от това.Outgrowing написа: ↑07 Сеп 2024, 15:53А дали може някои от клоните да изсъхнат заради намален приток на вода или хранителни вещества и също тези места да станат предпоставка за някакви гъбични заболявания от там?
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
-
Prpl606
- Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 46 times
Как се справяш със гъсениците ,защото аз вече с два препарата пръскам и пак ги има ...няма отърванеMagaria написа: ↑07 Сеп 2024, 16:46 Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
-
Outgrowing
- Градинар

С кои препарати пръскаш?Prpl606 написа: ↑09 Сеп 2024, 08:38Как се справяш със гъсениците ,защото аз вече с два препарата пръскам и пак ги има ...няма отърванеMagaria написа: ↑07 Сеп 2024, 16:46 Такааааа… идвам да се оплача, миналата година гъсеници тая година акар ли е въшка ли е беш ли му майката качвам снимки! Третирах с турски препарат с активно вещество циперметрин! След 2-3 дни отново ще ги джъжна с тва, дозировката която ползван е 2.5мл на литър при препоръчителна 2мл надявам се да им еба мамата на тия гадове щото са ми на гъсто и ще ми затрият работата! Кажете според вас какво е? Не мисля да е акар щото е доста едричко…
.png)